Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

KaRiNooTeA man patinka kad ieškai kitokio kampo. Patiko pirma (spalvos gražios, takelis vinguriojantis gerai atrodo, išdegimai man nemaišo) ir ketvirta įdomi (tik biški apačios gal pakirpt). Dėl kitų jau komentavo merginos.

Duoma - šaunuolė drasuolė smile.gif Man patiko pati pirma su užrašu, tik užrašą reikėtų išraityt pagal tą juostą. Bet toks crazy plakatas smile.gif Su tikru dūmu nelabai - toks jaunas šviesus veidukas ir dūmas kaip nuo cigaro schmoll.gif
Atsakyti
Boruzka aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms. 4u.gif
Sadi, vat, tada tiktu labai cigarete rankoje. biggrin.gif

peperoni, vat. Be nieko. Ir neapkarpius.
user posted image
Nu neįdomiai kažkaip. Tuo labiau, kad beveik tokią pat jau turiu. unsure.gif

Jeigu pasiliksiu prie tos idėjos su dūmais, tai tikrai pakeisiu aš juos. : )
Atsakyti
Turiu dar vieną kadrą. Man jis asmeniškai yra labai mielas.
Tik kad susiliejęs ir kokybės nėra. Tai vat, aš norėčiau paklaust, ar labai tas kokybės nebuvimas krinta į akis?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 28 vasario 2009 - 15:24
QUOTE(Duoma @ 2009 02 28, 16:22)
Turiu dar vieną kadrą. Man jis asmeniškai yra labai mielas.
Tik kad susiliejęs ir kokybės nėra. Tai vat, aš norėčiau paklaust, ar labai tas kokybės nebuvimas krinta į akis?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matosi, kad pasiliejusi. Bet jei Tau paciai miela- laikyk ja. mirksiukas.gif Gal kada bus proga-perfotografuosi.
O portretas tai thumbup.gif

Karinooteas labai patiko pirma foto. Neuzkliuvo isdegimai.
Dar sudomino su ramunemis foto - geras ziurejimo i geles taskas. Bet geliu ziedlapiai irgi isdege.
Atsakyti
linole, ačiū. : )
Atsakyti
Sveikutes,
KaRiNooTeA, man pirmoji foto patiko, spalvos labai grazios, kitos nelabai blush2.gif Labai patiko Armanos komentarai del tavo foto mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 28, 11:06)
pasitikrinkit pastus tos , kurios praset  mirksiukas.gif  katik issiunciau .. rasykit jei negavot  ax.gif

kazka praleidau, vakar nakti tema skaitinejau blush2.gif Ka siulai bigsmile.gif ?

Duoma, tavo foto man visos super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 28 vasario 2009 - 16:18
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 28, 16:17)
Sveikutes,
KaRiNooTeA, man pirmoji foto patiko, spalvos labai grazios, kitos nelabai blush2.gif Labai patiko Armanos komentarai del tavo foto mirksiukas.gif
kazka praleidau, vakar nakti tema skaitinejau blush2.gif Ka siulai bigsmile.gif ?

Duoma, tavo foto man visos super thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif rasyk emaila atsiusiu biggrin.gif

as zinokit parinuos delto , ka darau ... gal delto, kad dar nezinau kas konkreciai mane traukia g.gif gal delto, kad kartais nieko gero neiseina doh.gif
Atsakyti
Ech, Duoma Duoma. Duotu man kas nors bent dali tavo sugebejimu pozuoti... doh.gif
Vakar dariau trumpus auto bandymus. Sugalvojau siuzeta, sukuriau stilistika, sustumdziau baldus, sureguliavau apsvietima, nustaciau fotika. Bet kai pamaciau foto - nu atleiskit, bet ta nenaturaliai persikreipusi israiska is karto sugadina bet kokias pastangas. swoon.gif blink.gif O as pozuodama maniau, kad as cia labai jau isijautusi nuotaika kuriu... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Teks dabar nauja siuzeta galvoti. biggrin.gif
As jau grozio net neieskau (ka cia ieskosi, ko nepametus), bet noreciau gyvos nuotaikingos nuotraukos, o ne iskankintos vaidybos. biggrin.gif

Duoma, man tavo ta susiliejusi nuotrauka tai nieko ipatingo, ne taip, kaip tavo autoportretai. bigsmile.gif Bet tikrai, cigaretes dumai prie mokyklinukes veido man visai netinka. Jei jau nori dumu, manyciau, jie neturetu atrodyti kaip cigaretes...

Boruzka, parintis reiktu, jei viska zinotum ir viskas iseitu - va cia pradziamoksliui butu sudetinga situacija, rekomenduotina butu pas psichiatra kreiptis, gal kokiu vaistuku nuo didybes manijos israsytu. biggrin.gif Juk pradzia tuo ir idomi, kad tai bandymu, ieskojimu, nusivylimu ir vel tolesniu bandymu metas. smile.gif Manau, mums labai pasiseke, kad galim bandyti kartu, ne po viena. smile.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 28 vasario 2009 - 16:50
QUOTE(Duoma @ 2009 02 28, 14:19)

Sadi, vat, tada tiktu labai cigarete rankoje.  biggrin.gif

na su cigarete tai schmoll.gif , geriau jau tada pabandyk tokias kaip dulkes pavaizduot, turetu visi nieko gautis. 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 28, 16:40)
Juk pradzia tuo ir idomi, kad tai bandymu, ieskojimu, nusivylimu ir vel tolesniu bandymu metas.  smile.gif Manau, mums labai pasiseke, kad galim bandyti kartu, ne po viena.  smile.gif  friends.gif

ech, graziai pasakei. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 28, 17:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rasyk emaila atsiusiu  biggrin.gif

eglute10etahotmail.com, aciu biggrin.gif nors ir nz ka siusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Atsakyti