KaRiNooTeA man patinka kad ieškai kitokio kampo. Patiko pirma (spalvos gražios, takelis vinguriojantis gerai atrodo, išdegimai man nemaišo) ir ketvirta įdomi (tik biški apačios gal pakirpt). Dėl kitų jau komentavo merginos.
Duoma - šaunuolė drasuolė Man patiko pati pirma su užrašu, tik užrašą reikėtų išraityt pagal tą juostą. Bet toks crazy plakatas Su tikru dūmu nelabai - toks jaunas šviesus veidukas ir dūmas kaip nuo cigaro
Boruzka aciu
QUOTE(Duoma @ 2009 02 28, 16:22)
Turiu dar vieną kadrą. Man jis asmeniškai yra labai mielas.
Tik kad susiliejęs ir kokybės nėra. Tai vat, aš norėčiau paklaust, ar labai tas kokybės nebuvimas krinta į akis?
Tik kad susiliejęs ir kokybės nėra. Tai vat, aš norėčiau paklaust, ar labai tas kokybės nebuvimas krinta į akis?
Matosi, kad pasiliejusi. Bet jei Tau paciai miela- laikyk ja. Gal kada bus proga-perfotografuosi.
O portretas tai
Karinooteas labai patiko pirma foto. Neuzkliuvo isdegimai.
Dar sudomino su ramunemis foto - geras ziurejimo i geles taskas. Bet geliu ziedlapiai irgi isdege.
linole, ačiū. : )
Sveikutes,
KaRiNooTeA, man pirmoji foto patiko, spalvos labai grazios, kitos nelabai Labai patiko Armanos komentarai del tavo foto
kazka praleidau, vakar nakti tema skaitinejau Ka siulai ?
Duoma, tavo foto man visos super
KaRiNooTeA, man pirmoji foto patiko, spalvos labai grazios, kitos nelabai Labai patiko Armanos komentarai del tavo foto
QUOTE(boruzka @ 2009 02 28, 11:06)
pasitikrinkit pastus tos , kurios praset katik issiunciau .. rasykit jei negavot
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 28, 16:17)
Sveikutes,
rasyk emaila atsiusiu
as zinokit parinuos delto , ka darau ... gal delto, kad dar nezinau kas konkreciai mane traukia gal delto, kad kartais nieko gero neiseina
Ech, Duoma Duoma. Duotu man kas nors bent dali tavo sugebejimu pozuoti...
Vakar dariau trumpus auto bandymus. Sugalvojau siuzeta, sukuriau stilistika, sustumdziau baldus, sureguliavau apsvietima, nustaciau fotika. Bet kai pamaciau foto - nu atleiskit, bet ta nenaturaliai persikreipusi israiska is karto sugadina bet kokias pastangas. O as pozuodama maniau, kad as cia labai jau isijautusi nuotaika kuriu...
Teks dabar nauja siuzeta galvoti.
As jau grozio net neieskau (ka cia ieskosi, ko nepametus), bet noreciau gyvos nuotaikingos nuotraukos, o ne iskankintos vaidybos.
Duoma, man tavo ta susiliejusi nuotrauka tai nieko ipatingo, ne taip, kaip tavo autoportretai. Bet tikrai, cigaretes dumai prie mokyklinukes veido man visai netinka. Jei jau nori dumu, manyciau, jie neturetu atrodyti kaip cigaretes...
Boruzka, parintis reiktu, jei viska zinotum ir viskas iseitu - va cia pradziamoksliui butu sudetinga situacija, rekomenduotina butu pas psichiatra kreiptis, gal kokiu vaistuku nuo didybes manijos israsytu. Juk pradzia tuo ir idomi, kad tai bandymu, ieskojimu, nusivylimu ir vel tolesniu bandymu metas. Manau, mums labai pasiseke, kad galim bandyti kartu, ne po viena.
Vakar dariau trumpus auto bandymus. Sugalvojau siuzeta, sukuriau stilistika, sustumdziau baldus, sureguliavau apsvietima, nustaciau fotika. Bet kai pamaciau foto - nu atleiskit, bet ta nenaturaliai persikreipusi israiska is karto sugadina bet kokias pastangas. O as pozuodama maniau, kad as cia labai jau isijautusi nuotaika kuriu...
Teks dabar nauja siuzeta galvoti.
As jau grozio net neieskau (ka cia ieskosi, ko nepametus), bet noreciau gyvos nuotaikingos nuotraukos, o ne iskankintos vaidybos.
Duoma, man tavo ta susiliejusi nuotrauka tai nieko ipatingo, ne taip, kaip tavo autoportretai. Bet tikrai, cigaretes dumai prie mokyklinukes veido man visai netinka. Jei jau nori dumu, manyciau, jie neturetu atrodyti kaip cigaretes...
Boruzka, parintis reiktu, jei viska zinotum ir viskas iseitu - va cia pradziamoksliui butu sudetinga situacija, rekomenduotina butu pas psichiatra kreiptis, gal kokiu vaistuku nuo didybes manijos israsytu. Juk pradzia tuo ir idomi, kad tai bandymu, ieskojimu, nusivylimu ir vel tolesniu bandymu metas. Manau, mums labai pasiseke, kad galim bandyti kartu, ne po viena.
QUOTE(Duoma @ 2009 02 28, 14:19)
na su cigarete tai , geriau jau tada pabandyk tokias kaip dulkes pavaizduot, turetu visi nieko gautis.
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 28, 16:40)
Juk pradzia tuo ir idomi, kad tai bandymu, ieskojimu, nusivylimu ir vel tolesniu bandymu metas. Manau, mums labai pasiseke, kad galim bandyti kartu, ne po viena.
ech, graziai pasakei.
QUOTE(boruzka @ 2009 02 28, 17:27)
rasyk emaila atsiusiu
eglute10etahotmail.com, aciu nors ir nz ka siusi
Ačiū visoms už nuomones