Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 02 24, 19:23)
drinks_cheers.gif ir fokuso as neiziuriu  unsure.gif

o cia i sunu tema
suniskas gyvenimas

oho kokia gerule israiska thumbup.gif bet jau tooooks pavarges .... thumbup.gif
Atsakyti
Valetta tavo sunytis labai wub.gif Tik toks liuuudnas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 24 vasario 2009 - 18:47
Grizau smile.gif

atlaike mano fotiko batarke... karsta.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 24, 18:02)
Jurinos foto "Vienybe" patiko, tik tos rauksles siek tiek blasko, bet patverkius visai neblogas kadras liktu. 4u.gif

aha - pamirsau ir as pagirt... blush2.gif ideja super thumbup.gif dar siek tiek padirbek su ja 4u.gif

QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 18:10)
Kaip sis juodai /baltas? [color=yellow]

jei tai juodai balta - tai truksta kontrasto, nes gaunas pilkai blta foto smile.gif ir tikrai persharpinai mirksiukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 24, 18:23)
o cia i sunu tema
suniskas gyvenimas

nu labai patinka thumbup.gif siek tiek gal kirpciau kitaip - bet nuotaika jaucias super thumbup.gif ir ryskumas laaabai geras smile.gif

----------

nu bet jau tas Romukas lotuliukas.gif PS valdo smile.gif nors ir neivaldytas biggrin.gif

Maciau Sadi vis tik... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 vasario 2009 - 18:55
QUOTE(ediper @ 2009 02 24, 18:26)
oho kokia gerule israiska  thumbup.gif bet jau tooooks pavarges ....  thumbup.gif

dekui 4u.gif pavargo lot matyt biggrin.gif

QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 18:34)
Valetta tavo sunytis labai  wub.gif Tik toks liuuudnas atrodo  biggrin.gif

ne mano jis schmoll.gif o ir aplojo dar kaip doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 18:53)
1.atlaike mano fotiko batarke... karsta.gif

2.nu labai patinka  thumbup.gif  siek tiek gal kirpciau kitaip - bet nuotaika jaucias super  thumbup.gif  ir ryskumas laaabai geras  smile.gif

1. thumbup.gif tai turesi ka parodyt

2. 4u.gif del kompozicijos ir man ne 100% patinka, bet g.gif nesinori nukirpt nei budos, nei to lenciugelio g.gif

norejau sia i JAUSMUS det blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 24 vasario 2009 - 19:14
QUOTE(Valetta @ 2009 02 24, 19:00)
dekui  4u.gif pavargo lot matyt  biggrin.gif
ne mano jis  schmoll.gif o ir aplojo dar kaip  doh.gif
1.  thumbup.gif tai turesi ka parodyt

nzn dar - bijau jungt biggrin.gif tieeeeek zmoniu buvo - kad kai ar as ten ka normalaus istaikiau pagaut.... g.gif jauciu viskas bus i seimynos ir grupes albuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 vasario 2009 - 19:07
Bliamba, plepės doh.gif tik nuėjau blynų iškept ir Morės sudegint, jau ir seną temą baigėt ir naują priplepėjot doh.gif lotuliukas.gif

Mane žinokit pradeda biški neramint kad matau kitaip nei visos kitos smile.gif Dar jei nuomonės būtų per pusę, dar būtų normalu, o dabar nežinau net g.gif

Medenos šuniukas pirmas man labai net. Fonas kaip fainai išplaukęs, man jis tokio gyvumo priduoda, sukuria gyvą aplinką. Klasikinis portretas iki juosmens smile.gif WB kiek nugrybavęs, bet su PS galima pakoreguot smile.gif O tas antras šuniukai tai net akis rėžia, šarpo perdaug smile.gif

Valettos šuo man nelabai. Persunki viena pusė kur ir būda ir tvora ar kas ten smile.gif

Ir siluetų foto ne iki galo apdirbta. Man iš tos vienybės tik nosis matosi smile.gif Idėja aiki ir įdomi, reik dirbt smile.gif

Man kaip ir nikke norėtųsi kažkokios istorijos nuotraukoj, kad matytųsi ką nori pasakyt autorius nuotrauka. Bet mums dabar svarbiausia įvaldyt techniką, menai kol kas antram plane smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:10)
pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ?  ax.gif

aš prieš pratęsimą. Visos temos daromos po dvi sav. Kaip kažkas sakė - neprivalgęs neprilaižysi smile.gif Turiu vieną idėją, gal spėsiu.

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:17)
1.Padarykite mažiausiai vieną abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis, apie kurias kalbėjom. Objektai turi būti neatpažįstami. Paaiškinkite, kodėl jūsų manymu, ta foto yra stipri ir įdomi.

ką reiškia - objektai turi būti neatpažįstami????

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 18:53)
Maciau Sadi vis tik...  biggrin.gif

tu buvai viena iš trijų su dideliais fotikais? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 24, 19:23)
o cia i sunu tema
suniskas gyvenimas

Neblogai neblogai thumbup.gif bet dešinė pusė daug sunkesnė už kairiąją...viskas svyra dešinėn unsure.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 20:48)
ką reiškia - objektai turi būti neatpažįstami????

Tai, kad pažiūrėjus nepasakytum kas ten nufotkinta smile.gif

Beje pasidariau keletą savo foto....Na ir ką jūs manot biggrin.gif labiausiai iš visų patiko "paukščio sparnais" gražiai atrodo ant popiero jinai...jaučiu kabinsiu ant sienos ax.gif pasidariau ir "body language" tuos siluetus....didelėj foto matosi nišos nelygumai (čia jau špakliuotojo spragos) lotuliukas.gif bet turbūt ir tą trijulę bandysiu kabint....savo kambarėly, kurį kaip tik įsirenginėju smile.gif ten galėsiu karts nuo karto pakeist foto, kai visai nusibos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 24 vasario 2009 - 20:09
QUOTE(Sadi @ 2009 02 24, 19:48)
*ką reiškia - objektai turi būti neatpažįstami????

**tu buvai viena iš trijų su dideliais fotikais? smile.gif

*cia tiesioginis vertimas toks smile.gif na toj pamokelej yra keli pavyzdziai tu abstrakciju.... as suvokiu, kas tai yra abstrakcija - bet paaiskint normaliais zodziais nelabai moku biggrin.gif

**biggrin.gif as kazkaip nemaciau tu dideliu biggrin.gif fotiku daugiau.. pasirodo buvo ir dar hihihi.gif as turbut didziausia (ugiu biggrin.gif ) buvau is ju biggrin.gif
jus anksciau isejot ane? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 20:08)
*Tai, kad pažiūrėjus nepasakytum kas ten nufotkinta smile.gif

**Beje pasidariau keletą savo foto....

* nu va va - Stikline gerai suformulavo thumbup.gif

**jauciu visai kitaip atrodo ant popieriaus... g.gif ar patenkinta rezultatu apskritai? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man asmeniskai "jausmu"tema tikrai sudetinga, taigi as prisidedu prie nenorinciu soa tema pratesti. negaliu atskirti jausmu ir emociju doh.gif
del techniniu ND temu, nebutina isradineti dviracio, galim eiti "pazengusiu" pramintais takais ir fotografuoti "Medi", "Juoda-balta" ir panasias temas.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 21:11)
**jauciu visai kitaip atrodo ant popieriaus...  g.gif  ar patenkinta rezultatu apskritai?  ax.gif  bigsmile.gif

Šiaip skiriasi visos foto ant popieriaus šiek tiek smile.gif išryškėja visos kliūrkos...kurių monitoriuj nesimato doh.gif o tie medžiai irgi visai neblogai žiūrisi su grūdeliu....sakyč patinka man toks gamtos apdirbimo būdas visai thumbup.gif

O beje medžio temoj pas pažengusiuosius dalyvavau ir aš smile.gif būtų smagu pakartot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 24 vasario 2009 - 20:23
keliu viena nuotraukyte i kritikos albuma doh.gif blush2.gif

o va tiems naujiems ND jauciu butu tikus mano slapia saule lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 24 vasario 2009 - 20:25
QUOTE(linole @ 2009 02 24, 18:23)

Pas mane su jausmais visiskas fiasko.  doh.gif O svarbiausia, kad neturiu ka fotografuoti: nei vaiku, nei gyvunu. Belieka medziai, stulpai ar pliusiniai meskiukai.  tongue.gif Gerai zinau, kad su negyvais daiktais isgauti jausmus yra labai sunku. Ale nesinori apsamanoti, norisi bent kiek judeti, kazka bandyti.  ax.gif

na as nors ir turiu vaika, bet su ja tikri jau jokiu jausmu neprifotkinsi, tai ir mastau vis ka doro gal gausis ir su meskiukais mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti