Šiandien fotkinau dūmus, iš kelesdešimties kadrų tik du gavosi šiek tiek verti dėmesio. Šioje nuotraukytėje matosi grūdas, bet čia jis man tinka
(atleisk InesaS, kad šiuo metu dūmus rodau )
Raganų šokis
( Aš prieš 4 metus (po 7 metų rūkymo) irgi mečiau rūkyti, tai sunkiausia buvo pati pirmoji diena. Bet kai jinai praėjo, supratau, kad jeigu ištvėriau vieną dieną, tai tuo labiau ištversiu ir kitas. Taip kad InesaS nepasimesk ir atsikratyk šio bjauraus įpročio visam laikui)
QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 16:39)
Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.Del noro rukyti,tai jie tikrai veikia,bet jauciuosi tai kaip narkomane.Va siandien i darba net nepajegiau iseiti,galva sukasi,minciu nepagaunu,saltis krato,apart miego nieko daugiau nesinori.Negaliu nei perskaityti ka jus paraset,nei pati parasyti ka nors.Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta
Mesk tu tuos vaistus
Geriau paskaityk sia knyga. Padeda
Armana, patinka man tavo dumai dideli ISO pasirinkai, kad grudas matyt?
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 17:13)
Mesk tu tuos vaistus
Iso 800, bet dar su PS visko prireguliavau
Armana, man kaip dūmų megėjai labai patinka. Antroje tai tikrai matau raganas, kaip iš siaubiako kokio.
Armana, labai labai gražu ir grūdas čia labai tinka. Raganų šokis tai kažkas nepakartojamo aš ten matau širdutę
kaip tik šiandien va važiuosiu pirkti juodo popieriaus pagrindui ir bandysiu savaitgalį aš pagaliau dūmus fotkinti. bet kažko turiu nuojautą, kad man šnipštas gausis ir turėsi konsultuoti, kaip taip gražiai pagauti juos galima
InesaS,
kaip tik šiandien va važiuosiu pirkti juodo popieriaus pagrindui ir bandysiu savaitgalį aš pagaliau dūmus fotkinti. bet kažko turiu nuojautą, kad man šnipštas gausis ir turėsi konsultuoti, kaip taip gražiai pagauti juos galima
InesaS,
QUOTE(Valetta @ 2009 02 27, 14:38)
ka prisidirbai, kad raudonuoji
Peperoni idetam vaizde noreciau pabut su fotiku
nestukiu foto ziuredama uzsimaniau
Peperoni idetam vaizde noreciau pabut su fotiku
nestukiu foto ziuredama uzsimaniau
kolkas nieko
Sveikos.
Nepykit, truputį apleidau fotografavimą.
Be to trimestrus vedė, tai mokslais užsivertus buvau (beje, trimestras išėjo 8,9,10 )
Bet vieną nuotrauką parodyt turiu.
idėja buvo su dūmais, bet kažkaip negražiai išėjo.
Tada taip padariau, bet man nepatinka, kaip žodžiai banguojasi.
Jei kalbant apie dūmus, nueikit čia ir paskaitykit antrą komentarą.
http://www.efoto.lt/node/153397
Su viena drauge mokyklai turėsim nufotografuot gamtą. Viena nuotrauka kur gamta graži, o kita kur būtų su visokiomis šiukšlėmis ir t.t.
Be to trimestrus vedė, tai mokslais užsivertus buvau (beje, trimestras išėjo 8,9,10 )
http://www.efoto.lt/node/153397
Su viena drauge mokyklai turėsim nufotografuot gamtą. Viena nuotrauka kur gamta graži, o kita kur būtų su visokiomis šiukšlėmis ir t.t.
mergaitės, mastau apie tas abstrakcijas, tik neįkertu iki galo.
na čia kažkas tokio turėtų būti?
išbrokuokite, jie ne taip supratau...
QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 17:39)
Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.Del noro rukyti,tai jie tikrai veikia,bet jauciuosi tai kaip narkomane.Va siandien i darba net nepajegiau iseiti,galva sukasi,minciu nepagaunu,saltis krato,apart miego nieko daugiau nesinori.Negaliu nei perskaityti ka jus paraset,nei pati parasyti ka nors.Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta
stiprybes ir valios tau! labai geras ir protingas zingsnis jau zengtas,dabar tik laikykis ir nepasiduok pagundoms MB tai mete su tais pleistrais... irgi buvo 'lomkes'bet lengvesnes,nors ruke 10m
distancinis tai tikrai super! jau laukiu kada prasides autoND prisifotkinau belekiek daba tik atsirinkt ... siaip as esu Ziauriai nefotogeniska,bet daba tiek prisimaiviau,tai atkasiau is kurio kampo ir kuri zanda reik i objektyva taiskyt tai vo ... tegyvuoja distanciniai!
QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 17:50)
Šiandien fotkinau dūmus, iš kelesdešimties kadrų tik du gavosi šiek tiek verti dėmesio. Šioje nuotraukytėje matosi grūdas, bet čia jis man tinka
Raganų šokis
( Aš prieš 4 metus (po 7 metų rūkymo) irgi mečiau rūkyti, tai sunkiausia buvo pati pirmoji diena. Bet kai jinai praėjo, supratau, kad jeigu ištvėriau vieną dieną, tai tuo labiau ištversiu ir kitas. Taip kad InesaS nepasimesk ir atsikratyk šio bjauraus įpročio visam laikui)
Raganų šokis
dumai... pirmoj siek tiek daugoka grudo(pagal mane),o antroj tai jau per daug,kazkaip l.blasko jau jis
QUOTE(Duoma @ 2009 02 27, 19:18)
Sveikos.
labai grazu ir spalvos ir ryskumas
QUOTE(Rustė @ 2009 02 27, 19:23)
mergaitės, mastau apie tas abstrakcijas, tik neįkertu iki galo.
sakyciau,kazkas tokio bet nzn as ir ... nuo pirmad.tik pradesiu dometis daugiau
QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 16:50)
Šiandien fotkinau dūmus
na va, kokios dumu fantastines formos. ka smilkinai, kad tokie riebus gavosi? ka fonui dejai?
QUOTE(Peledike @ 2009 02 27, 17:24)
.................važiuosiu pirkti juodo popieriaus pagrindui ir bandysiu savaitgalį aš pagaliau dūmus fotkinti.
kur reiktu ieskot tokio popieriaus
QUOTE(Rustė @ 2009 02 27, 18:23)
tikrai taip
Duoma, kaip supratau, tai neperskaitei mano posto apie tavo nufotkintus dumus, as ten tieeeek klausimu prirasiau
Ačiū labai visoms. BEt dabar galvoju, kad reikia išimt žodžius, kažkaip negražiai man.
Rasytce, ne, neperskaičiau ir šiandien neperskaitysiu dar.
Žinai, parašyk dar kartą, jei nesunku. Aš pasistengsiu atsakyt. ; )
Rasytce, ne, neperskaičiau ir šiandien neperskaitysiu dar.
Žinai, parašyk dar kartą, jei nesunku. Aš pasistengsiu atsakyt. ; )