Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

Šiandien fotkinau dūmus, iš kelesdešimties kadrų tik du gavosi šiek tiek verti dėmesio. Šioje nuotraukytėje matosi grūdas, bet čia jis man tinka ax.gif
(atleisk InesaS, kad šiuo metu dūmus rodau blush2.gif )

user posted image

Raganų šokis

user posted image

( poster_offtopic.gif Aš prieš 4 metus (po 7 metų rūkymo) irgi mečiau rūkyti, tai sunkiausia buvo pati pirmoji diena. Bet kai jinai praėjo, supratau, kad jeigu ištvėriau vieną dieną, tai tuo labiau ištversiu ir kitas. Taip kad InesaS nepasimesk ir atsikratyk šio bjauraus įpročio visam laikui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 vasario 2009 - 17:01
QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 16:39)
Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.Del noro rukyti,tai jie tikrai veikia,bet jauciuosi tai kaip narkomane.Va siandien i darba net nepajegiau iseiti,galva sukasi,minciu nepagaunu,saltis krato,apart miego nieko daugiau nesinori.Negaliu nei perskaityti ka jus paraset,nei pati parasyti ka nors.Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta unsure.gif

Mesk tu tuos vaistus unsure.gif
Geriau paskaityk sia knyga. Padeda 4u.gif

Armana, patinka man tavo dumai 4u.gif dideli ISO pasirinkai, kad grudas matyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 27 vasario 2009 - 17:15
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 17:13)
Mesk tu tuos vaistus  unsure.gif
Geriau paskaityk sia knyga. Padeda  4u.gif

Armana, patinka man tavo dumai  4u.gif  dideli ISO pasirinkai, kad grudas matyt?

Iso 800, bet dar su PS visko prireguliavau blush2.gif
Atsakyti
Armana, man kaip dūmų megėjai labai patinka. thumbup.gif Antroje tai tikrai matau raganas, kaip iš siaubiako kokio. biggrin.gif
Atsakyti
Armana, labai labai gražu wub.gif ir grūdas čia labai tinka. Raganų šokis tai kažkas nepakartojamo wub.gif aš ten matau širdutę wub.gif
kaip tik šiandien va važiuosiu pirkti juodo popieriaus pagrindui ir bandysiu savaitgalį aš pagaliau dūmus fotkinti. bet kažko turiu nuojautą, kad man šnipštas gausis ir turėsi konsultuoti, kaip taip gražiai pagauti juos galima cool.gif

InesaS, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 27, 14:38)
ka prisidirbai, kad raudonuoji  biggrin.gif

Peperoni idetam vaizde noreciau pabut su fotiku  rolleyes.gif
nestukiu foto ziuredama uzsimaniau nestuke.gif  blush2.gif  biggrin.gif

kolkas nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Nepykit, truputį apleidau fotografavimą.
Be to trimestrus vedė, tai mokslais užsivertus buvau (beje, trimestras išėjo 8,9,10 biggrin.gif )
Bet vieną nuotrauką parodyt turiu.
idėja buvo su dūmais, bet kažkaip negražiai išėjo.
Tada taip padariau, bet man nepatinka, kaip žodžiai banguojasi.

Jei kalbant apie dūmus, nueikit čia ir paskaitykit antrą komentarą.
http://www.efoto.lt/node/153397

user posted image

Su viena drauge mokyklai turėsim nufotografuot gamtą. Viena nuotrauka kur gamta graži, o kita kur būtų su visokiomis šiukšlėmis ir t.t.
Atsakyti
mergaitės, mastau apie tas abstrakcijas, tik neįkertu iki galo.

na čia kažkas tokio turėtų būti?
išbrokuokite, jie ne taip supratau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 17:39)

Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.Del noro rukyti,tai jie tikrai veikia,bet jauciuosi tai kaip narkomane.Va siandien i darba net nepajegiau iseiti,galva sukasi,minciu nepagaunu,saltis krato,apart miego nieko daugiau nesinori.Negaliu nei perskaityti ka jus paraset,nei pati parasyti ka nors.Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta unsure.gif

stiprybes ir valios tau! labai geras ir protingas zingsnis jau zengtas,dabar tik laikykis ir nepasiduok pagundoms smile.gif MB tai mete su tais pleistrais... irgi buvo 'lomkes'bet lengvesnes,nors ruke 10m

distancinis tai tikrai super! jau laukiu kada prasides autoND prisifotkinau belekiek lotuliukas.gif tongue.gif daba tik atsirinkt ... siaip as esu Ziauriai nefotogeniska,bet daba tiek prisimaiviau,tai atkasiau is kurio kampo ir kuri zanda reik i objektyva taiskyt lotuliukas.gif tai vo ... tegyvuoja distanciniai! hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 17:50)
Šiandien fotkinau dūmus, iš kelesdešimties kadrų tik du gavosi šiek tiek verti dėmesio. Šioje nuotraukytėje matosi grūdas, bet čia jis man tinka ax.gif
(atleisk InesaS, kad šiuo metu dūmus rodau blush2.gif )

Raganų šokis

poster_offtopic.gif Aš prieš 4 metus (po 7 metų rūkymo) irgi mečiau rūkyti, tai sunkiausia buvo pati pirmoji diena. Bet kai jinai praėjo, supratau, kad jeigu ištvėriau vieną dieną, tai tuo labiau ištversiu ir kitas. Taip kad InesaS nepasimesk ir atsikratyk šio bjauraus įpročio visam laikui) 

thumbup.gif dumai... pirmoj siek tiek daugoka grudo(pagal mane),o antroj tai jau per daug,kazkaip l.blasko jau jis unsure.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 27, 19:18)
Sveikos.  4u.gif
Nepykit, truputį apleidau fotografavimą.
Be to trimestrus vedė, tai mokslais užsivertus buvau (beje, trimestras išėjo 8,9,10  biggrin.gif )
Bet vieną nuotrauką parodyt turiu.
idėja buvo su dūmais, bet kažkaip negražiai išėjo.
Tada taip padariau, bet man nepatinka, kaip žodžiai banguojasi.

Jei kalbant apie dūmus, nueikit čia ir paskaitykit antrą komentarą.

Su viena drauge mokyklai turėsim nufotografuot gamtą. Viena nuotrauka kur gamta graži, o kita kur būtų su visokiomis šiukšlėmis ir t.t.

labai grazu ir spalvos thumbup.gif ir ryskumas mirksiukas.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 27, 19:23)
mergaitės, mastau apie tas abstrakcijas, tik neįkertu iki galo.

išbrokuokite, jie ne taip supratau... blush2.gif

sakyciau,kazkas tokio g.gif bet nzn as ir ... nuo pirmad.tik pradesiu dometis daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 16:50)
Šiandien fotkinau dūmus

na va, kokios dumu fantastines formos. ka smilkinai, kad tokie riebus gavosi? rolleyes.gif ka fonui dejai?

QUOTE(Peledike @ 2009 02 27, 17:24)
.................važiuosiu pirkti juodo popieriaus pagrindui ir bandysiu savaitgalį aš pagaliau dūmus fotkinti.

kur reiktu ieskot tokio popieriaus blush2.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 27, 18:23)

tikrai taip wink.gif

Duoma, kaip supratau, tai neperskaitei mano posto apie tavo nufotkintus dumus, as ten tieeeek klausimu prirasiau hihihi.gif
Atsakyti
ei ryt jau bus galima jausmu temoje balsuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 27 vasario 2009 - 19:17
Ačiū labai visoms. 4u.gif BEt dabar galvoju, kad reikia išimt žodžius, kažkaip negražiai man. schmoll.gif
Rasytce, ne, neperskaičiau ir šiandien neperskaitysiu dar.
Žinai, parašyk dar kartą, jei nesunku. Aš pasistengsiu atsakyt. ; )
Atsakyti