Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(bonda @ 2009 02 27, 15:55)
dziaukis laisve ir nepriklausomybe bei nepakitusiu gyvenimu -kol gali mirksiukas.gif  biggrin.gif

Džiaugiuos, džiaugiuos..alia kad metai spaudžia doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 27, 16:04)
perziurejau tavo Zairos psl.  wub.gif

Dar vienas mano pamišimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 27, 16:04)
perziurejau tavo Zairos psl.  wub.gif

Kas čia per psl.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 27, 15:40)
Kas  čia per psl.? blush2.gif

Aha, man ir idomu pasidare drinks_cheers.gif

Stikline, net idomu pasidare ko cia tas laikas spaudzia, uzejau paziuret kiek metu, gi ziu... kad ta pacia diena gimce svesi su mano mama biggrin.gif Kaip kelsiu taure uz mama ir uz tave pakelsiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 27 vasario 2009 - 15:52
Pradejau kankint tas abstrakcijas karsta.gif, tai viena nusiuniau kadra draugei paspoksot, tai neatspejo is ko tai padaryta biggrin.gif , tai reiskias tinkama linkme einu, tikiuosi sy karta tikrai sudalyvausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 12:55)
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis  g.gif  blush2.gif

o kaip jis veikia? nlb gaudaus blush2.gif
kai isbandysi ,pasidalink ispudziais mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 27, 16:09)
o kaip jis veikia? nlb gaudaus  blush2.gif
kai isbandysi ,pasidalink ispudziais  mirksiukas.gif

As ir nezinau dar unsure.gif reik Boruzkos klaust, ji toki turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 16:15)
As ir nezinau dar  unsure.gif  reik Boruzkos klaust, ji toki turi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Perkat katę maiše?

Manau, čia WB balansui nustatyti a la kortelė (kad popieriuko nešiotis nereiktų).
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 27, 16:21)
lotuliukas.gif  Perkat katę maiše?

Manau, čia WB balansui nustatyti a la kortelė (kad popieriuko nešiotis nereiktų).

Tai ta tai zinom , kad WB nustatyti, tik kaip tiksliai, dar reik paciupinet ... mirksiukas.gif
Neseki temos, tik is paskutines zinutes nusprendei... ax.gif pries kelias dienas rasiau, kad reiks isigyt WB kortele, bet paklausiau, nes cia ne kortele, o kaip dangtelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 27 vasario 2009 - 16:27
Labas 4u.gif As prie skaitinejanciu jungiuosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 16:23)
Tai ta tai zinom , kad WB nustatyti, tik kaip tiksliai, dar reik paciupinet ...  mirksiukas.gif

pparastai .. jis uzsideda ant objektyvo ir fotografuoji nusistacius fokusa ant MF ax.gif ir dydi reik rinktis pagal objektyvo mm .... man atrodo kad dangtelis tiksliau, nei ta kortele ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 27 vasario 2009 - 16:29
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 16:23)
Tai ta tai zinom , kad WB nustatyti, tik kaip tiksliai, dar reik paciupinet ...  mirksiukas.gif
Neseki temos, tik is paskutines zinutes nusprendei...  ax.gif  pries kelias dienas rasiau, kad reiks isigyt WB kortele, bet paklausiau, nes cia ne kortele, o kaip dangtelis smile.gif

Pasakysi ar patiko,nes as irgi buvau uzmacius,ale kaina mane kazkaip atbaidydavao.Nors kai pagalvoju,kad nesiojuosi visur balta lapa nemazai apsitrynusi,tai cia tikrai prasciau nebus. bigsmile.gif
Papildyta:
Ediper.tai sakai esi patenkinta distanciniu bigsmile.gif Reiks ir man pasiziureti koki pritinkanti blush2.gif
Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.Del noro rukyti,tai jie tikrai veikia,bet jauciuosi tai kaip narkomane.Va siandien i darba net nepajegiau iseiti,galva sukasi,minciu nepagaunu,saltis krato,apart miego nieko daugiau nesinori.Negaliu nei perskaityti ka jus paraset,nei pati parasyti ka nors.Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 16:39)
Zinokit metu rukyti su vaistu pagalba kuriuos israse gydytojas.

4u.gif pirmom dienom laikykis zinau sita jausma labai gerai mirksiukas.gif viskas bus gerai tik nemesk pusiaukeleja dabar jau kovok wub.gif as su tavim 4u.gif
Atsakyti