ojojoj... neesu as tokia tvirta savo sugebejimais, kad zmogu is Vln kviesciaus... per brangi kelione gal but nevykusiems mano bandymams...
Sveiki visi
Peperoni, Stikline - kas čia per kalbos!!! Stipriausios(IMHO) iš pradžiamokslių , net neabejoju kad puikių kadrų prigalvosit ir įgyvendinsit
Peperoni, Stikline - kas čia per kalbos!!! Stipriausios(IMHO) iš pradžiamokslių , net neabejoju kad puikių kadrų prigalvosit ir įgyvendinsit
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 27, 09:56)
As vakar dukryte fotografavau, apsvietimas buvo pakankamas, fotografavau su blykste (naudojau folija pritaisyta prie integruotos blykstes), bet labai nusivyliau, nes niekaip nepavyko isgauti nors kiek patenkinamo astrumo koks buna fotkinant veidrodiniu. Tai nesuprentu ar cia mano PGM del to kalta ar as visiska nemoksa
žinok veidrodinio aštrumas tikrai kitoks. su mūsų PGM reikia labai apšvietimo gero kad aštrumą gaut.
čia pvz man ryšku
bet muilina ohotobucek šiek tiek. čia iš flickr įkėliau, tai geriau
QUOTE(Stikline @ 2009 02 27, 10:34)
nieko nepažadu, nes šnipštas gali gautis...gi žinot kokia aš portretistė
drasiau drambly paprašyk tik leidimo publikuot foto. oj kaip įdomu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 10:52)
vln, bet man ne bėda kada nors nuvažiuot į kauną
meetas Kaune ?
QUOTE(olo @ 2009 02 26, 23:41)
Taip daba permečiau savo foto archyvus, ir pasirodo esu kažką abstraktaus bandęs fotkinti.
Nu va žiūrėkit:
man antra kazko patiko -ir trikampius net as matau
ir as radau pas save abstraktu is anksciau
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 11:38)
žinok veidrodinio aštrumas tikrai kitoks. su mūsų PGM reikia labai apšvietimo gero kad aštrumą gaut.
vat vat PGM tikria riek idealios (geriau naturalios) sviesos ir nejudancio objekto geriau
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 27, 10:57)
ojojoj... neesu as tokia tvirta savo sugebejimais, kad zmogu is Vln kviesciaus... per brangi kelione gal but nevykusiems mano bandymams...
tu nesusireikšmink, aš ne su pakvietimu važiuočiau šiaip mąstau, jei varyčiau kada į kauną, kodėl gi ne
pamiršau, OLO, man atroji irgi patiko! į temą tokia
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 11:52)
tu nesusireikšmink, aš ne su pakvietimu važiuočiau šiaip mąstau, jei varyčiau kada į kauną, kodėl gi ne
tada gerai....
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 11:38)
QUOTE(bonda @ 2009 02 27, 11:49)
vat vat PGM tikria riek idealios (geriau naturalios) sviesos ir nejudancio objekto geriau
aciu jums, issklaidete mano abejones.
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 11:52)
nu tai kokias 10savaičių turim meetui su fotomodeliu organizuotis? kaip tik ir orai pagerės gal
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 11:55)
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis
aš tai mačiau tik korteles su trim skirtingo pilkumo juostelėm.
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 11:55)
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis
paziurek kelis lapus atgal buvau ikelus nuotrauka kaip realiai jis atrodo man tai patinka
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 12:14)
nu tai kokias 10savaičių turim meetui su fotomodeliu organizuotis? kaip tik ir orai pagerės gal
kai tik darbas atostogų išleis
nu bet pavarot -jau i naujus ND foto ideta nereik laikytis nei terminu nieko