Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

ojojoj... neesu as tokia tvirta savo sugebejimais, kad zmogu is Vln kviesciaus... blush2.gif per brangi kelione gal but nevykusiems mano bandymams... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi
Peperoni, Stikline - kas čia per kalbos!!! Stipriausios(IMHO) iš pradžiamokslių , net neabejoju kad puikių kadrų prigalvosit ir įgyvendinsit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 27, 09:56)
As vakar dukryte fotografavau, apsvietimas buvo pakankamas, fotografavau su blykste (naudojau folija pritaisyta prie integruotos blykstes), bet labai nusivyliau, nes niekaip nepavyko isgauti nors kiek patenkinamo astrumo koks buna fotkinant veidrodiniu.  verysad.gif  Tai nesuprentu ar cia mano PGM del to kalta ar as visiska nemoksa  g.gif

žinok veidrodinio aštrumas tikrai kitoks. su mūsų PGM reikia labai apšvietimo gero kad aštrumą gaut.

čia pvz man ryšku ax.gif
user posted image

bet muilina ohotobucek šiek tiek. čia iš flickr įkėliau, tai geriau

QUOTE(Stikline @ 2009 02 27, 10:34)
biggrin.gif  nieko nepažadu, nes šnipštas gali gautis...gi žinot kokia aš portretistė  doh.gif

drasiau drambly thumbup.gif paprašyk tik leidimo publikuot foto. oj kaip įdomu thumbup.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 10:52)
vln, bet man ne bėda kada nors nuvažiuot į kauną  tongue.gif

meetas Kaune ? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 27 vasario 2009 - 11:44
QUOTE(olo @ 2009 02 26, 23:41)

Taip daba permečiau savo foto archyvus, ir pasirodo esu kažką abstraktaus bandęs fotkinti.

Nu va žiūrėkit:

man antra kazko patiko -ir trikampius net as matau bigsmile.gif
ir as radau pas save abstraktu is anksciau blink.gif thumbup.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 11:38)
žinok veidrodinio aštrumas tikrai kitoks. su mūsų PGM reikia labai apšvietimo gero kad aštrumą gaut.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat vat PGM tikria riek idealios (geriau naturalios) sviesos mirksiukas.gif ir nejudancio objekto geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 27, 10:57)
ojojoj... neesu as tokia tvirta savo sugebejimais, kad zmogu is Vln kviesciaus...  blush2.gif  per brangi kelione gal but nevykusiems mano bandymams...  blush2.gif

tu nesusireikšmink, aš ne su pakvietimu važiuočiau lotuliukas.gif šiaip mąstau, jei varyčiau kada į kauną, kodėl gi ne mirksiukas.gif

pamiršau, OLO, man atroji irgi patiko! į temą tokia 4u.gif
Atsakyti
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 11:52)
tu nesusireikšmink, aš ne su pakvietimu važiuočiau  lotuliukas.gif šiaip mąstau, jei varyčiau kada į kauną, kodėl gi ne  mirksiukas.gif

karsta.gif tada gerai.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 11:38)

QUOTE(bonda @ 2009 02 27, 11:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif vat vat PGM tikria riek idealios (geriau naturalios) sviesos mirksiukas.gif ir nejudancio objekto geriau tongue.gif

aciu jums, issklaidete mano abejones.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 27, 11:52)
tu nesusireikšmink, aš ne su pakvietimu važiuočiau  lotuliukas.gif šiaip mąstau, jei varyčiau kada į kauną, kodėl gi ne  mirksiukas.gif

nu tai kokias 10savaičių turim meetui su fotomodeliu organizuotis? kaip tik ir orai pagerės gal g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 11:55)
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis  g.gif  blush2.gif

aš tai mačiau tik korteles su trim skirtingo pilkumo juostelėm.

Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 11:55)
Kas nors naudojat toki? Nusipirkau, laukiu kol atsius ir pagalvojau, gal buna koks geresnis  g.gif  blush2.gif

paziurek kelis lapus atgal buvau ikelus nuotrauka kaip realiai jis atrodo ax.gif man tai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 27, 12:14)
nu tai kokias 10savaičių turim meetui su fotomodeliu organizuotis? kaip tik ir orai pagerės gal  g.gif  mirksiukas.gif
aš tai mačiau tik korteles su trim skirtingo pilkumo juostelėm.

kai tik darbas atostogų išleis smile.gif
Atsakyti
nu bet pavarot -jau i naujus ND foto ideta blink.gif blink.gif nereik laikytis nei terminu nieko doh.gif unsure.gif
Atsakyti