Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Armana @ 2009 02 26, 19:08)
Mano kitinis toks, visai nieko, o jo vieno kaina apie 500 Lt čia

Kartu su Edeva parašėm tongue.gif

biggrin.gif gerai cia jus biggrin.gif

Nu va, ir taip bodzio kaina gera ir dar plius kitinis uz dyka smile.gif tai dar galima kazkoki geresni pasiziuret... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 26, 09:58)
O gal kaip tik pliekam komentuojanciom atspeti g.gif

tai tik taip, bus idomu ar matysim ka autorius nori parodyt drinks_cheers.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 26, 16:11)
pvz tavo avatare yra daug trikampių biggrin.gif

ir tavo bigsmile.gif

Atsakyti
sveikos, nepabuvau pora dienu cia, ir jau nebespeju doh.gif klausykit, kas galetu patart kaip fotkint , kad fotikas makiazo spalvu nesuvalgytu? bliamba, makiazas realybej tai vos ne kaip fanarai o nuotraukoj kaip lengvas dieninukas atrodo g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Neturėjau interneto visą savaitę. Pasisveikinau ir bėgu skaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 26, 20:40)
sveikos, nepabuvau pora dienu cia, ir jau nebespeju doh.gif klausykit, kas galetu patart kaip fotkint , kad fotikas makiazo spalvu nesuvalgytu? bliamba, makiazas realybej tai vos ne kaip fanarai o nuotraukoj kaip lengvas dieninukas atrodo g.gif

Aš tai fotkinau kuo arčiau lango, tai man jis ryškesnis gavos nei ištikrųjų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 26, 19:48)
Aš tai fotkinau kuo arčiau lango, tai man jis ryškesnis gavos nei ištikrųjų. biggrin.gif

gal sakau ir man reikes prie naturalios sviesos bandyt, nes jau antra diena bandziau makiazus, deja nuotraukose nieko gero
Atsakyti
Ale mergos sakes kaip prie gero greit priprantama ... lotuliukas.gif blush2.gif issitraukiau muiline ir jau spejau pamirst kaip ja naudotis .. biggrin.gif

Ne kritikai ...

Kaip mama ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 10:36)
bandau susivokti tose taisyklėse. pavyzdžiuose kurie pateikti viskas kaip ir aišku, bet kai pradedu kitose nuotraukose ieškoti tų taisyklių, tai kaip čia pasakius  biggrin.gif
dedu vieną neįdomią foto ne kritikai, o aptarimui. pasakykit jūs man ar tai galima laikyti abstrakcija? ar čia yra neigiama erdvė? lydinčioji (vedančioji) linija?

manau kad galima drasiai laikyti tai abstrakcija. Man visai patinka tas pilkumas, neaiškumas smile.gif kliūna kad čiužykla baigiasi ties viduriu.

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 11:53)
nea - nebutina padaryti taip visai visai neatpazistama - svarbu, kad jis nebutu visas, su aiskiai matomais konturais , manyciau taip smile.gif

supratau kad objektas turi būti pavaizduotas kažkaip nestandartiškai, taip kad reikėtų pagalvot, ane?

QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 14:20)
dedu dar vieną foto kritikai ir aptarimams (tikiuosi, per ateinančias 2 savaites pasiseks ką nors geresnio padaryti ir nesigailėsiu, kad dabar rodau  smile.gif )

jau sakė, bet pakartosiu - gražu wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 26, 14:47)
O ką manot apie šią nuotraukytę, čia visai ne į temą:

o man limpa thumbup.gif tokie laibi medeliai stovi. o vieno seno ir storo tik kelmas likęs. verčia susimastyt apie ateitį smile.gif vat jei dar šviesa kaip nors tą kelmą išskirtų thumbup.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 26, 16:56)
Priimu visus pomidorus, kiek i mane metat  pomidorai2.gif

kaip tu man patinki cool.gif
Atsakyti
Laba,

Peledike, pakartosiu ka jau daugelis rase... nuotrauka tikrai super
Valetta, man pirmoje truputi gal ir noretusi daugiau erdves, bet visumoj man jo labai gerai ziurisi, antroje - nepatinka virs gatves iskaba, bet irgi nieko tokia mirksiukas.gif

Armana, misko spalvos labai wub.gif

Rico, as visas trinciau, bandziau dar iziureti pirmoje kazka tokio..., bet schmoll.gif gal noretusi, kad tvora i gyli labiau butu pasvirusi, ta prasme sukciau laikrodzio rodykles kryptimi truputuka blush2.gif Nu jauciu nieks nesuprato ka norejau pasakyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 26 vasario 2009 - 21:52
Hai !

Taip daba permečiau savo foto archyvus, ir pasirodo esu kažką abstraktaus bandęs fotkinti.

Nu va žiūrėkit:

user posted image

user posted image

4u.gif

Atsakyti
Peledike,grazi foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 19:59)
Stikline - bludijau snd po fotoprekiu saitus.... va cia man toks neblogas pasiulymas pasirode... http://www.fotohobis...tem.php?id=4,68 tiesa pasakius, kas ten per objektyvas - neturiu zalio supratimo, bet kaip komplekto kaina, sakau, gal nieko visai g.gif ....

Ačiū biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 02 26, 20:06)
isikisiu ir as  blush2.gif dar ir as radau sitas vienas atskiras obj va cia http://www.fotofabri...0-4-56-III.html manau visai neblogas pasiulymas  g.gif

Reiks panagrinėt kas čia per objektyvas smile.gif
Atsakyti