Bijau, kad nuo jusu jau pernelyg atsilikau, bet leiskite visgi ir man pareiksti savo absoliuciai nekompetetinga nuomone apie anksciau jusu nagrineta nuotrauka.
Vedanciosios linijos as cia nematau. Apatinis nuotraukos trecdalis yra vien tik pilkas, taigi, tolygi pilkuma mano galva niekur neveda. Viduriniame trecdalyje labai pritempinejant galima iziureti vedancia linija, taciau kadangi ji niekur kaip ir neveda (tik i sniega, kuris visur aplinkui toks pats), tai as to nelaikyciau vedancia linija.
Koks cia vedimas - per trecdali nuotraukos paveda tiesiai i prieki ir bac uzsibaigia niekuo.
Melynu soniniu trikampiu as irgi tikrai nematau, nes istrizaines visiskai niekuo nepazymetos - nei kokiu seseliu, sapeliu ar dar kuo. Cia sonuose jau greiciau yra du kvadratai - jie aiskiai apriboti is keturiu pusiu, tiesa, is vidines puses tik iki vidurio, bet tai jau ribojimas.
O del didziojo melynojo trikampio - na, manau, cia jau labai daug reikia fantazijos, kad ta trikampi imatytum... Didzioji trikampio dalis uz nuotraukos ribu. Manyciau, kad tai nelabai atitinka kompozicijos taisykle...
Taigi, mano isvada - nuotrauka nurodytu kompozicijos taisykliu neatitinka, o ir siaip yra tokia nuobodoka...
Traukos centras per viduri nuotraukos...
Priimu visus pomidorus, kiek i mane metat