Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Edeva @ 2009 02 26, 16:01)
g.gif na taip as jos visai cia nepastebejau  blush2.gif ir kazkaip su ta taisykle man nelabai,gerai kad ant fotoaparato pasidaro tai lengviau  blush2.gif

mano fotikas tai neturi sitos funkcijos... unsure.gif tenka vadovautis intuicija... ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 26, 16:02)
o man tai su tais trikampiais kazkaip ne iki galo aisku doh.gif  cool.gif as kazkaip galvojau, kad objektai (ar dalys0 tuo trikampiu turetu isdelioti but, o ne tusti plotai g.gif zodziu, einu dar syki ta pamoka vartyt g.gif

nesvarbu kas, - tuscias plotas, ar objektas - svarbu linijos ir susikirtimo taskai smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 26, 16:05)
aš perskaičiau antrą kart straipsnį, tai jau kaip ir aišku, sėdžiu dairausi ir žiūriu kur čia trikampis kur trečdaliai (iš žirklių, skaičiavimo mašinėlės ir tt)  biggrin.gif

va va - dar vienas labai geras lavinimosi budas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 16:07)
mano fotikas tai neturi sitos funkcijos...  unsure.gif  tenka vadovautis intuicija...  ax.gif
nesvarbu kas, - tuscias plotas, ar objektas - svarbu linijos ir susikirtimo taskai smile.gif
va va - dar vienas labai geras lavinimosi budas  thumbup.gif

pvz tavo avatare yra daug trikampių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 26, 16:11)

aha biggrin.gif ir istrizaine lotuliukas.gif thumbup.gif patinka man taip mokytis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 26, 16:11)

nepatikesi bet net as esanti toookia ziopla bet sita pastebiu blush2.gif thumbup.gif

wub.gif ka as be jusu daryciau isitikinau kad daug kur negaliu su jumis bet jus man nerealiai padejot wub.gif jau laaabai daug ka galiu pasakyt apie foto ja pamacius,ir taisykles pritaikau thumbup.gif zodziu dydelis dekui jum visom 4u.gif tikiuosi po kokiu poros metu galesiu su jumis lygiuotis blush2.gif
Atsakyti
pries piet pasivaiksciojau, pafotkinau... dar paprastu namu darbu nepadariau blush2.gif bet dedu pirmus bandymus su formom blush2.gif
user posted image
tik nezinau ar gerai, akd i nama veda

user posted image
tik nezinau kaip del fokuso, nes fokusavau arti, bet lyg ir noretusi, kad fokusas toliau butu blush2.gif

user posted image
Su pavasariu 4u.gif tik fokusas ir ziedo vidury, ir aplik zieda, vienodas atstumas, bet kaip padaryti, kad tik vidury butu?
turiu, kur sufokusuota i isorinius ziedlapius, bet nezinau kur geriau, cia trikampius galima rasti blush2.gif
gal idesiu blush2.gif
user posted image

O su apskritimais nera? nes ir tokia turiu blush2.gif
Atsakyti
Peledike, ir reikejo tau ideto buuuutent tooooki nustabu kadra doh.gif zinai kaip sunku lygiuotis, kai kartele iskarto taip uzkelta cool.gif

Bet tu saunuole wink.gif
Atsakyti
rico toje trecioj kur tik aplink sufokusuota tai ten tikriausiai per arti buvai ir taip arti sufokusuot neimanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 26, 16:25)

na, dvi paskutines -tuos krokus -tai ismest i siukslyne tikrai reik cool.gif kur tu fokusa, ryskuma matai fotkej? cool.gif tai nebereik ne jokiu trikampiu ar apskritimu schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 vasario 2009 - 16:35
Peledike, labai patiko Tavo foto wub.gif
Armana, šviesa nuostabiai krinta tarp medžių, bet kažko lyg trūksta dar. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 26, 15:32)
na, dvi paskutines -tuos krokus -tai ismest i siukslyne tikrai reik cool.gif  kur tu fokusa, ryskuma matai fotkej? cool.gif tai nebereik ne jokiu trikampiu ar apskritimu schmoll.gif  ax.gif

Gal nemesiu dar (turbut iki kitu metu) kol neismoksiu geriau blush2.gif tongue.gif

kaip tai nereikia formu? g.gif ka praleidau? juk pieset formas ant nuotrauku g.gif
Atsakyti
oj nu baikit, visos cia trikamoius mato, o as tai nematau kol pirstu neparodot, jau tuoj depresija bus ne tik del krizes bet dar ir del trikampiu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 26, 16:42)
tai nereikia formu?  g.gif ka praleidau? juk pieset formas ant nuotrauku  g.gif

4u.gif ne ta prasme kad nereika bet jei foto negerai atlikta tai net neziurima i apskritima ar ten pjuvius ar kazka blush2.gif
Atsakyti