Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

va kokia geometrija radau biggrin.gif

user posted image

trikampiai, istrizaines (del siu neesu tikra, nes nebezinau, ar butinai turi eit is kampo i kampa, ar gali buti ir is krastines i krastine... g.gif ) , trecdalio linija...
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 26, 15:07)
4u.gif dekui ir uz tai  thumbup.gif

g.gif sakai pastoliai  g.gif ten reklama pakabinta  unsure.gif jei apie antra foto cia  unsure.gif

nu vat nesupratau, kas ten do daikts pakabintas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:15)
, istrizaines (del siu neesu tikra, nes nebezinau, ar butinai turi eit is kampo i kampa, ar gali buti ir is krastines i krastine...  g.gif ) , trecdalio linija...

blush2.gif pabusiu ta ziople ir paklausiu nes jei nepaklausiu tai ir nesuzinosiu viskas kaip ir aisku tik a su ta linija trecdalio kaip su ja suprast ka ji turi kirsti g.gif ar tuos taskus t.y susikirtimus ar kai nu prasau paaiskint biggrin.gif
Atsakyti
Peledike, saunuole.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 26, 15:20)
blush2.gif pabusiu ta ziople ir paklausiu nes jei nepaklausiu tai ir nesuzinosiu viskas kaip ir aisku tik a su ta linija trecdalio kaip su ja suprast ka ji turi kirsti  g.gif ar tuos taskus t.y susikirtimus ar kai nu prasau paaiskint  biggrin.gif

trecdalio linija ta raudona, ir joje net dviejose vietose susikerta lapu linijos, t.y. yra tu dvieju zaliu trikampiu virsunes smile.gif
Atsakyti
Valetta, man pirmoji patinka. nes patinka apskritai tokios foto, senamiesčio gatvių, tai ir šita miela. antroji nilabai.

o Armanos nežinau. kažkas ten man kliūna. einu pažiūrėsiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Valetta, man pirmoj irgi trūksta balkono ir erdvės. antrąją galbūt kirpčiau iki medžių, bet vėl gi... erdvės trūkumas turbūt pasijaustų unsure.gif

Armana, apšvietimas wub.gif turbūt vakaras buvo. man be to priekinio medžio kairėje gal labiau geriau žiūrėtųsi ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 26, 14:54)
Aš dar įžiūriu bent 3 trikampius  ax.gif , gal ritmą (nes vedančios linijos (lapai) panašūs ir tarsi atsikartoja sudarydami darnią harmoniją) Tikiuosi nenusišnekėjau  hihihi.gif

manau, ritmą čia galima užskaityti bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:15)
va kokia geometrija radau biggrin.gif

trikampiai, istrizaines (del siu neesu tikra, nes nebezinau, ar butinai turi eit is kampo i kampa, ar gali buti ir is krastines i krastine...  g.gif ) , trecdalio linija...

Peperoni thumbup.gif visgi ne veltui įkėliau, mokytis ir mokytis tavo pastabumo thumbup.gif trikampiai, įstrižainės tai taip. bet nepatikėsi, vėl pražioplinau trečdalio liniją doh.gif užkeikta man jinai paskutiniu metu, gerai, kad bent intuicija į tą pusę veda.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:02)
Armana, - foto, tai nzn net.... bet va sviesa ir spalvos - man labai labai  wub.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 15:31)

Armana, apšvietimas  wub.gif  turbūt vakaras buvo. man be to priekinio medžio kairėje gal labiau geriau žiūrėtųsi  ax.gif 

Ačiū už komentarus ax.gif Man savoje foto patinka spalvos, apšvietimas. Deja, pati kompozicija tai ne kokia, reikėjo man kitokio kampo paieškoti, kitaip įkomponuoti medžius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 15:31)
Peperoni  thumbup.gif  visgi ne veltui įkėliau, mokytis ir mokytis tavo pastabumo  thumbup.gif  trikampiai, įstrižainės tai taip. bet nepatikėsi, vėl pražioplinau trečdalio liniją  doh.gif  užkeikta man jinai paskutiniu metu, gerai, kad bent intuicija į tą pusę veda.

Zinai, ne tokia jau as pastabi biggrin.gif blush2.gif mokaus irgi matyt viska kitom akim... ax.gif atsidarau foto su gimpu, tada uzsidedu tinkleli su aukso pjuviais arba trecdaliu taisykle - ir ziuriu, ziuriu, ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:47)
Zinai, ne tokia jau as pastabi biggrin.gif blush2.gif  mokaus  irgi matyt viska kitom akim...  ax.gif  atsidarau foto su gimpu, tada uzsidedu tinkleli su aukso pjuviais arba trecdaliu taisykle - ir ziuriu, ziuriu, ziuriu  biggrin.gif

sakyciau labai geras mokymosi budas, saunuole.
reiks ir man nepatingeti i programa isikelti, nes turbut be vaizdiniu priemoniu (tu spalvotu trikampiu ir istrizainiu) akis neislaves.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:23)
trecdalio linija ta raudona, ir joje net dviejose vietose susikerta lapu linijos, t.y. yra tu dvieju zaliu trikampiu virsunes smile.gif

g.gif na taip as jos visai cia nepastebejau blush2.gif ir kazkaip su ta taisykle man nelabai,gerai kad ant fotoaparato pasidaro tai lengviau blush2.gif
Atsakyti
o man tai su tais trikampiais kazkaip ne iki galo aisku doh.gif cool.gif as kazkaip galvojau, kad objektai (ar dalys0 tuo trikampiu turetu isdelioti but, o ne tusti plotai g.gif zodziu, einu dar syki ta pamoka vartyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 vasario 2009 - 16:03
aš perskaičiau antrą kart straipsnį, tai jau kaip ir aišku, sėdžiu dairausi ir žiūriu kur čia trikampis kur trečdaliai (iš žirklių, skaičiavimo mašinėlės ir tt) biggrin.gif
Atsakyti