Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 14:20)

blink.gif graaziai tu cia, spalva idomiai ziurisi rolleyes.gif

o kaip jums si foto g.gif gal trint lauk blush2.gif
ar ne per sunki kaire puse g.gif desinej medziai atsvara palaiko g.gif
gatvele
user posted image
ir tas nukastas balkonas turbut kliuna unsure.gif
Atsakyti
Valetta - man tai truksta erdves... g.gif ir virsaus ko gero... g.gif manau, del to balkono.... ax.gif
Atsakyti
va parodysiu ka skaitineju kas mokat rusiskai... http://forum.laini.r...dex.php?act=idx

ten aisku apie gyvunus, bet galima pritaikyti ir kitokiems objektams fotografuoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, merginos wub.gif 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 14:26)
*vajeeeeeeeeeeeee............ swoon.gif Peledike, as jau dabar gailiuos, kad tu cia ta foto idejai...........  unsure.gif

**negaliu dabar pakomentuot - reik pirma atsiziuret....  wub.gif

*įkėliau čia turbūt todėl, kad labai lengvai gavau šį kadrą (viso labo 2 foto padariau). matyt, per lengvai man ji atėjo, kad saugočiau. dar viena priežastis - čia taikiau vieną paprasčiausių taisyklių, kai linijos eina iš kampo ir baigiasi priešingose kraštinėse. suformulavau mandrai, bet kas jau skaitė pamoką, žino apie ką aš. aš šioje foto matau tik trikampius, įdomu gal kas nors daugiau ką nors mato. ir paskutinė priežastis - kad neapsnūsčiau ir daryčiau dar ką nors biggrin.gif

**lauksiu komentarų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 26, 14:41)

o kaip jums si foto  g.gif gal trint lauk  blush2.gif
ar ne per sunki kaire puse  g.gif desinej medziai atsvara palaiko  g.gif

Erdvės tai tikrai trūksta blush2.gif

O ką manot apie šią nuotraukytę, čia visai ne į temą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 26, 14:08)
nu tiksliai sunki tema, kazka abstraktaus dar galima ismislyt, bet tuos trikampius (jeigu jie yra) lengviau pastebeti nuotraukoje negu pro fotiko akute  doh.gif

nugi nebutini tie trikampiai siuose ND mirksiukas.gif galimi, bet nebutini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 26, 15:47)
Erdvės tai tikrai trūksta blush2.gif

O ką manot apie šią nuotraukytę, čia visai ne į temą:

man tai nelabai nes akys begioja ir nezino kur sustoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 26 vasario 2009 - 14:50
dekui uz nuomones 4u.gif
QUOTE(Armana @ 2009 02 26, 14:47)

man patinka, tik gal kiek is apacios buciau fotkinus mirksiukas.gif

o kaip si g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 14:20)
ačiū, bandysiu ir aš "išmokti" taip gražiai ir tiesiai brėžti liniją  biggrin.gif
dedu dar vieną foto kritikai ir aptarimams (tikiuosi, per ateinančias 2 savaites pasiseks ką nors geresnio padaryti ir nesigailėsiu, kad dabar rodau  smile.gif )

man tai siaip sau mirksiukas.gif tik va spalvytes patiko thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 26, 14:41)

sita man grazi -daugiau nzn ka pasakyt tongue.gif prastas as komentatorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 26, 14:46)
**lauksiu komentarų  ax.gif

Aš dar įžiūriu bent 3 trikampius ax.gif , gal ritmą (nes vedančios linijos (lapai) panašūs ir tarsi atsikartoja sudarydami darnią harmoniją) Tikiuosi nenusišnekėjau hihihi.gif

Valetta, Mielka 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 26 vasario 2009 - 14:57
Armana, - foto, tai nzn net.... bet va sviesa ir spalvos - man labai labai wub.gif

Valetta - nzn.... g.gif siek tiek ilgiau uztrukus pries sios fono - jinai pradeda virst i desine... ax.gif ir ten tie statybininku pastoliai (?) nelabai paisos i kadra...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 26, 14:52)
sita man grazi -daugiau nzn ka pasakyt tongue.gif prastas as komentatorius ax.gif

4u.gif dekui ir uz tai thumbup.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 26, 15:02)
Valetta - nzn....  g.gif siek tiek ilgiau uztrukus pries sios fono - jinai pradeda virst i desine...  ax.gif  ir ten tie statybininku pastoliai (?) nelabai paisos i kadra...

g.gif sakai pastoliai g.gif ten reklama pakabinta unsure.gif jei apie antra foto cia unsure.gif
Atsakyti