Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 25, 13:51)
Nu nezinau,nezinau...auksas ir pelenuose ziba unsure.gif

jau tik nereikia biggrin.gif

baikit zyyyyzt - eikit geriau jausmu fotkint hihihi.gif (kas ne darbe, aisku biggrin.gif ) nors gal ir darbe iseitu geru kadru hihihi.gif kas ten zino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 vasario 2009 - 13:54
QUOTE(inesaS @ 2009 02 25, 14:51)
Nu nezinau,nezinau...auksas ir pelenuose ziba unsure.gif

lotuliukas.gif gali būti, bet kartais idėja vien ko verta būna...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 25, 13:51)
as galvoju, kad tiesiog tai pasako, kad mes su technika suoliuojam i prieki, o interpretacines daryt tingim biggrin.gif  juk abiem atvejais tiek pat laiko skirta...  g.gif  ir tikrai buvo laiko tam pasiruost ir idejas subrandint.... as pati patingejus esu...  blush2.gif

galbut mirksiukas.gif ne nesiginciju tongue.gif mirksiukas.gif man asmeniskai jausmai per plati tema -nerandu ant ko 'pasikabint' doh.gif lotuliukas.gif na, nes man reikia kazkokio konkretumo -tada lengviau ismastyt/ideja isbrandint, jei issimasto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 25 vasario 2009 - 14:00
Auksas pelenuose gal ir ziba, bet pelenai aukse visai neziba. doh.gif As kad ir i auksa atsigulciau, vis tiek vaizdelis nekoks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 25, 15:01)
Auksas pelenuose gal ir ziba, bet pelenai aukse visai neziba.  doh.gif As kad ir i auksa atsigulciau, vis tiek vaizdelis nekoks.  lotuliukas.gif

Nesąmonė irnesakyk.gif
Atsakyti
o klausykit te nalbume uzmaciau kad techniniu ND tema imesta dabar i kurybinius ND... gal vertetu dar viena poskyri pasidaryt Techniniams kur nesimato... nors man tai koks skirtumas gali visi ir matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 25, 14:00)
galbut mirksiukas.gif  ne nesiginciju tongue.gif  mirksiukas.gif  man asmeniskai jausmai per plati tema -nerandu ant ko 'pasikabint' doh.gif  lotuliukas.gif  na, nes man reikia kazkokio konkretumo -tada lengviau ismastyt/ideja isbrandint, jei issimasto doh.gif  lotuliukas.gif

nu mano idejos palygint su kai kuriais darbais, esanciais albume tai tikrai neblizga... blush2.gif bet tai ka dabar padarysi... ax.gif ne visos temos gali buti mielos.... g.gif vat abstrakcijos labai laukiu - man kazkaip miela dusiai tema... ax.gif (bet velgi neaisku, ar tai pades padaryt koki miaaana biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 vasario 2009 - 14:07
del auto tai bent jau man sudetinga nes neturiu stovo... nu bet bandysiu... ir manau be vertinimo nes manau atpazint imanoma, bent jau mane, nes avatare as pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 02 25, 14:05)
o klausykit te nalbume uzmaciau kad techniniu ND tema imesta dabar i kurybinius ND... gal vertetu dar viena poskyri pasidaryt Techniniams kur nesimato... nors man tai koks skirtumas gali visi ir matyt  biggrin.gif

aha vat del to norejau paistart.... ir aisku pamirsau... doh.gif kur det ta albuma geriau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 02 25, 14:07)
del auto tai bent jau man sudetinga nes neturiu stovo... nu bet bandysiu... ir manau be vertinimo nes manau atpazint imanoma, bent jau mane, nes avatare as pati  ax.gif

bus labai gera proga ismokt "nuasmenint" (t.y. ziuret kaip i fotografija, o ne autoriu ir simpatijas jam) nuotraukas, manau... g.gif ilgainiui mes atskirsim ir braiza, ir vaikus, ir vyrus vienos kitu is pirmo zvilgsnio biggrin.gif

mane jau irgi dauguma mate, Olo isvis neturi sansu uzsislaptint lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
NUUUU panos, nebūk čia pusvalandį ir jau temos pasikeitė ND kitokie...
eisiu pamokos paskaityti, jei laiko bus (pana įsirėkė tik ką nesupratau nei ko nei kaip padėti sad.gif išsiverkus užmigo )
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 25, 14:01)
Auksas pelenuose gal ir ziba, bet pelenai aukse visai neziba.  doh.gif As kad ir i auksa atsigulciau, vis tiek vaizdelis nekoks.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Va,va,as irgi apie ta pati galvoju doh.gif
Atsakyti
as seip mastau kaip as vertinciau auto... jei nuotraukos mazdaug panasios nieks nekimba tada duociau graziasnio veido zmogui daugiau balu... nezinau kodel bet manau kad taip as vertinciau doh.gif
Atsakyti