Mano mažoji labai skaniai valgo tokią košę: imam kukurūzų kruopas ir verdame vandenyje, paviriname atskirai pienuko šiek tiek pabalinti, kai baigia košė virti vandenyje užpilo verdančio pieno ir šiek tiek dar pavirinu.
Į lėkštę sudedu pjaustyto banano ir apibarstau cinamonu bei užpilu išvirta košyte, viską sumaišau, labai skani košė gaunasi ir saldi, tik be cukraus. skanaus
Mano mažosios mėgstamiausia košė, laukia išsižiojusi kada sekantis šauktas pasieks burnytę![]()
Į lėkštę sudedu pjaustyto banano ir apibarstau cinamonu bei užpilu išvirta košyte, viską sumaišau, labai skani košė gaunasi ir saldi, tik be cukraus. skanaus
Mano mažosios mėgstamiausia košė, laukia išsižiojusi kada sekantis šauktas pasieks burnytę

Aciu uz koses recepta! Super! Siaip maniskis pienisku kosiu isvis nevalgo, o sitos sulapnojo puse savo dubenelio. Tik as ne su kukuruzais viriau, nes berniukui siaubingai uzklijuoja vidurius, o su ivairiais grudais.
Papildyta:
As tai irgi su pietum kartais fantazijos pritrukstu. Siaip stengiuosi kiekviena diena keitalioti. Mesa, sriuba, zuvis.
Gal bus nauja ideja musu mesiskas padaziukas. Mano berniukas labai megsta. Isverdu kalakutiena su moliugu, brokoliu, cukinija ir pan. Zodziu pagal fantazija ir saldytuvo turini

Aciu uz koses recepta! Super! Siaip maniskis pienisku kosiu isvis nevalgo, o sitos sulapnojo puse savo dubenelio. Tik as ne su kukuruzais viriau, nes berniukui siaubingai uzklijuoja vidurius, o su ivairiais grudais.
Papildyta:
Gal bus nauja ideja musu mesiskas padaziukas. Mano berniukas labai megsta. Isverdu kalakutiena su moliugu, brokoliu, cukinija ir pan. Zodziu pagal fantazija ir saldytuvo turiniSublenderiuoju ir paskaninu seimininkes sviestuku. Gaunasi toks padazas. Ji maisau su ryziais arba makaronais. Kartais dar uzdedu virtu zirneliu (nesmulkintu).
Papildyta:
Gal bus nauja ideja musu mesiskas padaziukas. Mano berniukas labai megsta. Isverdu kalakutiena su moliugu, brokoliu, cukinija ir pan. Zodziu pagal fantazija ir saldytuvo turini

Sveikutė, visai liuks idėja

ryte pusryciam valgom omletuka (su pienuku, truputis miltu, o labiausiai megsta jei dar kepdama ipjaustau desreles) su duonyte uztepta sviestu; virti varskeciai su Miau jogurtu ar trintom braskem,vysniom; lietiniai blynai su bananais arba su varske+ uogiene,jogurtas; paprasti miltiniai blynai, i juos itarkuoju obuolio ar jei turiu moliugo

pries pietu miega jei speju isvirt tai dazniausiai sriubyte- burokeliu, pieniska makaronu, darzoviu su mesyte. Dazniausiai pertrinu su blenderiu, dar pagardinu grietine

po miegelio musu pietus, siuo metu tai sunkiausias valgymas- dazniausiai duodu tusintus kotletukus su bulvel ir salotom. Bet dabar tai jau taip atsibodo,kad po poros kasniu uzsidengia su rankytem veiduka ir nei pro kur

Vakarienei dazniausiai grudu kose,bet ir jos jau atsibodo,tai dabar kartais ir blynuku ar varskeciu duodu

tarpuose dar aisku visokie uzkandziai, Miau varskyte, sureliai, geriama Smilgele ir t.t. Kazkuri klause del desertu- tai musiskis kaip saldumuku megejas gauna ir ju

Na prirasiau visa pasakojima

Butu labai naudinga jei mamytes pasidalintu receptukais kaip pvz pietums mesiskus patiekalus ruosia,nes matosi kad daugumai neprosali naujos idejos

Butu labai naudinga jei mamytes pasidalintu receptukais kaip pvz pietums mesiskus patiekalus ruosia,nes matosi kad daugumai neprosali naujos idejos

Musiske labai valgo vadinamus zrazus. I farsa imusti kiausini, pasudyti. Kotletukus idaryti tokiu misiniu: virti ryziai, virti pjaustyti kiausiniai, kepinti svogunai. Tokius idarytus kotletukus apkepu sudedu i stiklini inda su dangciu, uzpilu padaziuku (sultinys su grietine ir saukstu miltu) ir dar 15min patroskinu orkaiteje. Man paciai jie

Musiske labai valgo vadinamus zrazus. I farsa imusti kiausini, pasudyti. Kotletukus idaryti tokiu misiniu: virti ryziai, virti pjaustyti kiausiniai, kepinti svogunai. Tokius idarytus kotletukus apkepu sudedu i stiklini inda su dangciu, uzpilu padaziuku (sultinys su grietine ir saukstu miltu) ir dar 15min patroskinu orkaiteje. Man paciai jie
Labai primena vaikyste

reikes ir man pabandyti. toki ir vyras manau valgys

del moliugo tai sutinku - puiki darzove. as irgi pilna kamera prisisaldziau, bet jau ziuriu baiginejasi atsargos. kitais metais sakiau daugiau darzoviu prisaldysiu, maziau uogu. nes darzoves naudoju ir kosems, ir omletams, ir garnyrui.
del mesisku patiekalu, tai man irgi fantazijos pritruksta

reikes ir man pabandyti. toki ir vyras manau valgys
tik as buljono nenaudoju, tai reikes padaziuka pagaminti pagal LauraSim recepta
![]()

Taigi galima ne tik pirktini naudoti. Labai tinka ir paciu pasidarytas verdant sriuba arba galima ideti ivandeni druskos ir visokiu zoleliu, krapu, petrazoliu, baziliko, cesnako ir pan.

idomiai cia vaikuciai valgo

Ryte misinukas
po poros valandu sumustinis arba kukuruzai arba duoniukai
pries miega sriubyte
po miego kosyte
pavakariais dziuveselis, duoniukas, obuolys, varskyte arba bananas
vakarienei misinukas
po poros valandu sumustinis arba kukuruzai arba duoniukai
pries miega sriubyte
po miego kosyte
pavakariais dziuveselis, duoniukas, obuolys, varskyte arba bananas
vakarienei misinukas