QUOTE(Alisra @ 2009 03 12, 15:03)
O labai idomu
Noreciau pabandyti.....Parasyk kaip gamini ta NAMINI POMIDORU PADAZA
Noreciau pabandyti.....Parasyk kaip gamini ta NAMINI POMIDORU PADAZA
Jis tik vadinasi pomidoru padazu. Skonis tai tikrai kitoks nei pirktiniu. Reikia islydyti sviesta ir imesti smulkiai supjaustyta pomidora. Ji apibarstyti trupuciu miltu ir uzpilti sultiniu ar vandeniu, kad nebutu nei per tirsta nei per skysta. Tada virti apie 10min. Po to pertrinti padaza per tanku tinkleli, kad atsiskirtu pomidoru seklos ir skuryte. Tada i ta padaza ideti pagal skoni cukraus ir druskos ir sauksta grietines. Tada dar karta uzvirti ir padazas paruostas. Galima ideti ir kokiu zoleliu - baziliko ar kt. pagal skoni. Pirktiniai pomidorai dabar visai be skonio, tai as kartais idedu dar pomidoru pastos sauksteli - taip skaniau.