Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojamas meniu

QUOTE(Mide @ 2009 11 11, 14:16)
pas mus irgo monstriukas lotuliukas.gif galėtų visą šaldytuvą praryti doh.gif meniu labai panašus,tik prieš miegeli dar duodu mišinuko,bet pabaigsiu dėžutę ir nebeduosiu jau.užteks.va pieno niekaip negaliu įsiūlyti.ko gero vienintelis dalykas kurio nevartoja.nors pieniška sriubą valgo lotuliukas.gif

mes misinuka irgi vakarais gerdavom, bet jau nuo 1m 1men pradejau kazkaip po truputi piena pirkti (tik gydytoja patare pradeti nuo liesesnio) ir misinuko atsargas teko parduoti, nes nebeikisau doh.gif vyrukas pirmenybe teike naturaliam produktui lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes ax.gif as norejau jusu p-aprasyti patarimo g.gif o ka man daryti jei vaikas tik manu kose valgo verysad.gif ir ne kasnio nieko kito verysad.gif anksciau valge ir sriubas ir varske ir jogurta gerdawo o dbr tik manu kose ka man daryti verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 20, 12:19)
Sveikos mamytes  ax.gif  as norejau jusu p-aprasyti patarimo g.gif o ka man daryti jei vaikas tik manu kose valgo verysad.gif ir ne kasnio nieko kito verysad.gif anksciau valge ir sriubas ir varske ir jogurta gerdawo o dbr tik manu kose ka man daryti verysad.gif  4u.gif

buna, kad vaikutis pasinesa ant vieno maisto ir kuri laika vien jo tenori mirksiukas.gif mum taip daznai buna smile.gif svarbu, kad valgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2009 11 20, 17:26)
buna, kad vaikutis pasinesa ant vieno maisto ir kuri laika vien jo tenori mirksiukas.gif mum taip daznai buna smile.gif svarbu, kad valgo 4u.gif

na as suprasciau jai mano vaikas tik kokiaskelias dienelias ta manu kose valgytu bet jau trys menesiai kaip tik su manu kose tepamaitinu nes nieko kito neikisi nors tu ka verysad.gif g.gif labai pergyvenu bijau kad nenusilptu vien nuo manu koses g.gif duodu ir vitamina c sako pagerina apetita ir Valgyt pradeda viska bet maniskiui tas vitaminas c kaip saldainis lotuliukas.gif jokio poveikio nuo jo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 20, 23:20)
na as suprasciau jai mano vaikas tik kokiaskelias dienelias ta manu kose valgytu bet jau trys menesiai kaip tik su manu kose tepamaitinu nes nieko kito neikisi nors tu ka verysad.gif  g.gif  labai pergyvenu bijau kad nenusilptu vien nuo manu koses  g.gif  duodu ir vitamina c sako pagerina apetita ir Valgyt pradeda viska bet maniskiui tas vitaminas c kaip saldainis lotuliukas.gif jokio poveikio nuo jo schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

nu man irgi pirma mintis buvo, kad praeis - reikia tik kantrybes. Bet gal tiesiog reiketu nebeduoti koses. Bus alkanas - valgys ir kitoki maista. O apetito gerinimui mano mama vaikysteje gerdavo zuvu taukus. Nezinau, ar jie tikrai padeda. Gal jums padetu?
Stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2009 11 21, 00:30)
nu man irgi pirma mintis buvo, kad praeis - reikia tik kantrybes. Bet gal tiesiog reiketu nebeduoti koses. Bus alkanas - valgys ir kitoki maista. O apetito gerinimui mano mama vaikysteje gerdavo zuvu taukus. Nezinau, ar jie tikrai padeda. Gal jums padetu?
Stiprybes ir kantrybes 4u.gif

Zuvu taukai tikrai veiksmingi bet ir cia beda mano vaikas vos paragauja zuvu tauku apsiveme verysad.gif na tai manau jis is manes paveldejo nes ir as nuo pat mazu dienu negalejau paziureti i zuvu taukus schmoll.gif na o koses pabandysiu neduoti gal suveiks thumbup.gif Beje o gal jam itaka daro mano pienas nes wis dar ji maitinu? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 21, 00:36)
Zuvu taukai tikrai veiksmingi bet ir cia beda mano vaikas vos paragauja zuvu tauku apsiveme verysad.gif  na tai manau jis is manes paveldejo nes ir as nuo pat mazu dienu  negalejau paziureti i zuvu taukus schmoll.gif  na o koses pabandysiu neduoti gal suveiks thumbup.gif  Beje o gal jam itaka daro mano pienas nes wis dar ji maitinu? g.gif  ax.gif

Maniski nuo vienu zuvu tauku irgi supykino. Tai as pabandziau su morku sultimis ar kokios sriubytes slakeliu duoti, zodziu, su skystimeliu, kad lengviau praryti butu. Geria kuo puikiausiai thumbup.gif
Del nevalgymo konsultavausi su gydytoja, sake 2-3 metais suleteja vaiku augimas ir jiems maisto medziagu reikia siek tiek maziau, todel naturalu, kad ir aptetitas sumazeja. Tad tenka apsisarvuoti kantrybe ir vis siulyti maistelio. KAISIOTI, kad ir po kasneli BUTINA smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
o jiegu vaikas atsisako pusryciu..... unsure.gif geriam ozkytes pienuka kokia9:00-10:00 val.,o paskui jau gali ir iki kokiu 14:00 nevalgyti.... unsure.gif na isiulau jogurtuko ar koki sausaini su arbata,banana....po pietu kazkaip jau normaliau pardeda valgyti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 21, 00:20)
na as suprasciau jai mano vaikas tik kokiaskelias dienelias ta manu kose valgytu bet jau trys menesiai kaip tik su manu kose tepamaitinu nes nieko kito neikisi nors tu ka verysad.gif  g.gif  labai pergyvenu bijau kad nenusilptu vien nuo manu koses  g.gif  duodu ir vitamina c sako pagerina apetita ir Valgyt pradeda viska bet maniskiui tas vitaminas c kaip saldainis lotuliukas.gif jokio poveikio nuo jo schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O ar bandete manu koses virti ne pieniskas, o su mesos ar darzoviu sultiniu? Gal ir tokios patiks, o paskui gal bus galima ir daugiau ko pasiulyti.
Atsakyti
Laba...

Ryte, pries miega geriame misinuka, priespieciams vakarienei valgome kose is pakelio, pietums darzoves su mesa, uzkandziams - duoniukai, vasara megome uogas, dabar valgomos tik tyreles...

Koses is pakelio pradejome valgyti nenoriai, pradejau duoti musu maisto (susidomejimo nerode anksciau, nerodo ir dabar verysad.gif ), vienintelis jogurtas, varskyte tinkama, sriubos tik skystimas valgomas...

Nezinau, ka pasiulyti vaikui - depresija jama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 12 11, 19:56)
Laba...

Ryte, pries miega geriame misinuka, priespieciams vakarienei valgome kose is pakelio, pietums darzoves su mesa, uzkandziams - duoniukai, vasara megome uogas, dabar valgomos tik tyreles...

Koses is pakelio pradejome valgyti nenoriai, pradejau duoti musu maisto (susidomejimo nerode anksciau, nerodo ir dabar  verysad.gif ), vienintelis jogurtas, varskyte tinkama, sriubos tik skystimas valgomas...

Nezinau, ka pasiulyti vaikui - depresija jama  verysad.gif

bye1.gif
mums dar tik metukai, dar anksti cia mums rasyti ax.gif bet...
jei vaikui patinka tik sriubos skystimas, tai bandykite tirscius sutrinti sakute, mes taip darome, nes dar dantuku nera tiek, kad viska sukramtytu, arba trinkite sriubas trintuvu elektriniu, bus trinta sriuba, jei ipilsite daugiau sultinio, tai bus ir visai skysta mirksiukas.gif
o vietoje koses is pakelio nevalgo kokiu dribsniu koses? as is pradziu i paprasta ant vandens verdama kose dedavau is pakelio koses milteliu, bet paskui po truputi mazinau, ir dabar labai skaniai valgo be pirktines koses, ypac skani kukuruzu kose thumbup.gif
o jei varske tinkama, pabandykite varsketukus iskepti ar isvirti, mano sunus labai ilgai mego juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sereikiene @ 2009 11 20, 12:19)
Sveikos mamytes  ax.gif  as norejau jusu p-aprasyti patarimo g.gif o ka man daryti jei vaikas tik manu kose valgo verysad.gif ir ne kasnio nieko kito verysad.gif anksciau valge ir sriubas ir varske ir jogurta gerdawo o dbr tik manu kose ka man daryti verysad.gif  4u.gif

ir lai valgo lotuliukas.gif
Atsakyti