Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakės principu degantys kieto kuro katilai

QUOTE(varijotas @ 2009 03 10, 12:44)
Na tai priklauso nuo sildymo sistemos, namo silumines varzos, langu ir palaikomos temperaturos name smile.gif
Aisku prie zemesnes degimo temperaturos ir ypac jei nekraunat pilno katilo, jis linkes labiau apsinesti pelenuciais. Bet jie graziai nudega ir nubyra pora kartu i menesi sukelus katile temperatura

jeigu ne radiatoriai ,tai ir as gal nekelciau katilo temp , bet mano ir daugumos sistemos su pamaisymu, tad po pamaisymo temp buna mazesne . Jeigu katilo 60 ,tai po pamaisymo belieka gal tik 40-45. Radiatoriams mazai. Ypac jeigu jie labiau nutole.
Beje, po balansinio imontavimo, uzkurus katila, griztamas gana ilgai (kol neikaista sistema) buna 20-25. Manau, kad per saltas, bet sukelti nesiseka- tai srautas per didelis , tai griztamas per karstas. Auksinio viduriuko niekaip nepagaunu smile.gif. Pas manY ketursakis. Kazkaip sudetinga su tuo balansiniu
Atsakyti
QUOTE(Edemux @ 2009 03 12, 01:39)
jeigu ne radiatoriai ,tai ir as gal nekelciau  katilo temp , bet mano ir daugumos sistemos su pamaisymu, tad po pamaisymo temp  buna mazesne . Jeigu katilo 60 ,tai po pamaisymo belieka gal tik 40-45. Radiatoriams mazai. Ypac jeigu jie labiau nutole.
Beje, po balansinio imontavimo,  uzkurus katila, griztamas gana ilgai (kol neikaista sistema) buna 20-25.  Manau, kad per saltas, bet sukelti nesiseka- tai srautas per didelis , tai griztamas per karstas. Auksinio viduriuko niekaip nepagaunu smile.gif.  Pas manY ketursakis. Kazkaip sudetinga su tuo balansiniu

Gal as ko nesuprantu, bet pamaisymas reikalingas grindims. Del to, kad i jas negali paduoti 60 laipsniu vandens. Tai pamaisant vandeni i grindis paduodamas koks 30. I radiatorius paduodamas toks, koks yra katile. Ir 60 temperatura tokia, kad ranka sunkiai nulaikysi.
Na tai jei leidziat atsalti grindims tai naturalu, kad kol jos isyla griztamo tempertaura mazesne. Jei katilas isyla iki kokiu 60 per pusvalandi, nera kondensato, tai kam sukti galva?
Atsakyti
aiskus supyks tie kurie turi zvakes principo katilus, bet vis delto noriu papasakot ka man pareiske jau 3-cia sildymo firma: ogi vienu balsu jie tvirtina kad tokie katilai tai tiksinti bomba namie, aiskino jie man ten apie spaudima , slegi ir panasiai, bet pats geriausias pavyzdys tai pries menesi palangoj(butingeje) SPROGES BUTENT TOKS PAT KATILAS) nu zinokit man tai nuotrauku vaizdo pakako, truko net perdengimo plokste (lubose)
reikia issirinkt katila, nu kad ir ilgai jis dega, bet zvakes principu katilo nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Palang mamyte, as ir taip galvoju. Ir kuo labiau gilinausi i zvakes veikimo principa ir tt,tuo jis man nepatrauklesnis rodesi. As ir ieskojimuose. Noriu gero ,tvirto. Noriu ketaus katilo. Tai ieskau ir domiuosi.Velniskai sunku.Siulo visokius plieninius is 6mmplieno laksto,bet kas juokingiausia,garantijos metai. Tai 2-Tai 3. Na yra ir 5. Bet aciu,koks cia daiktas su dviem metais ?
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 03 12, 14:59)
aiskus supyks tie kurie turi zvakes principo katilus, bet vis delto noriu papasakot ka man pareiske jau 3-cia sildymo firma: ogi vienu balsu jie tvirtina kad tokie katilai tai tiksinti bomba namie, aiskino jie man ten apie spaudima , slegi ir  panasiai, bet pats geriausias pavyzdys tai pries menesi palangoj(butingeje) SPROGES BUTENT TOKS PAT KATILAS) nu zinokit man tai nuotrauku vaizdo pakako, truko net perdengimo plokste (lubose)
reikia issirinkt katila, nu kad ir ilgai jis dega, bet zvakes principu katilo nenoriu  schmoll.gif

Originalas stropuvos katilas nesprogsta , o subliukšta i vidu. jei neprižiurėt bet kuris katilas nuneš puse namo.geriau pasidomėkit prie kokio spaudimo dirba žvakė,ir prie kokio dirba kiti katilai ? Čia žvakės principo degantys kieto kuro katilai,forumas O jus žvakės nenorit.
Atsakyti
kiekvienas kieto kuro katilas yra kaip kokia tai bomba. bomba visada yra saugi, kol jos nesugadini pats. mano teviskeje, vienas kaimyniukas pasijunge apatinio degimo katila (pavadinimo nepamenu). viskas puiku, dega-sildo... bet karteli kai sprogo, tai kaip sviedinys sove ir isverte ne tik savasias duris bei siena, bet ir kaimyno duris. tad nereikia cia kazkokiu pasaku klausyt. skonio reikalas. bet kuo ilgiau ieskai, tuo labiau susipainioji. kiekviena firma girs tik savo preke ir be abejo peiks svetima... sekmes ieskant katiliuko...
Atsakyti
Na nu nežinau kaip jau ten susprogdinti katilą, nebent pakūrti ir palikti nereguliuotą likimo valiai arba užšalo vanduo, o nepažiūrėję užkūrė katilą. thumbup.gif O jei jau sprogo šis plonasienis katiliukas, tai pagalvok kaip sprogtų ketaus katiliuks????? 4u.gif
Šiaip jau sprogt turi galimybę kiekvienas katiliukas, kuris paliktas be jokios priežiūros. O kad efektas būtų geresnis rekomenduoju katilinėje laikyti nesandarų dujų balioną, tada per perdangą į antrą aukštą užlėks balions.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiz: 12 kovo 2009 - 20:56
Kazkaip konkurentai labai nusistate pries Stropuva, pasakoja baisias pasakas, gasdina. Panasiai ir man porino, bet as nepaklausiau ir vistiek nusipirkau. Nesigailiu ne trupucio, va... atsilus orams net 6 paras sildo. Beje buvau isbandes katilo atsparuma ne savo noru:) Pradzioje kai sumontavo katila ir pirma karta uzkure, katilas nesustodamas kaito. Nepadejo nei sklendziu uzdarymas, nei kiti budai. Katilas pasieke net 150C. Neliko nieko kito tik pilti vandeni ir gesinti. Katilas nesubliusko ir aisku nesprogo:) Beda buvo montavime, sugedusiame siurbliukyje ir nelygiose grindyse kur gaude ora. Viska sutvarkius problemos issisprende.
Atsakyti
Geriausia butu,jei kas turi ta katila bent 5 metus cia pasisakytu. Va tada tokia rimta info gautusi. Kiek sukurena per men pagal namo kv,kuo kurena? Tada galima palyginti labai gerai ir langviau rasti ta geriausia katiliuka. Gal kas atsiras su patirtim ilgoka?
Atsakyti
Bent jau Stropuvos anglinis katilas pradetas gaminti tik 2008 pradzioj. Tad visu patirtis bus tik 1 metai.
Atsakyti
Na tada nors malkinio ilgalaikio naudojimo savininkas gal atsiras?
Atsakyti
QUOTE(-Rasa-Puppies @ 2009 03 13, 12:50)
Geriausia butu,jei kas turi ta katila bent 5 metus  cia pasisakytu. Va tada tokia rimta info gautusi. Kiek sukurena per men pagal namo kv,kuo kurena? Tada galima palyginti labai gerai ir langviau rasti ta geriausia katiliuka. Gal kas atsiras su patirtim ilgoka?

Aš asmeniškai nesu labai jau patenkintas Stropuva. Yra daug visokių problemų su šiuo katilu kol viską išbandai ir atreguliuoji, bet nėra jokio kito katilo, kuris dabartiniais orais šildė be perstojo virš 6 parų. Banalu, bet kažkodėl kito katilo dėl stropuvos blogybių net nesiruošiu dėti. Mastau padaryti suskystintų dujų katiliuką, tai sakė kad su šiuo dujų katiliuku vidutinio namo šildymas šiuolaikinėmis kainomis kainuoja apie 230 Lt. http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiz: 13 kovo 2009 - 18:46