QUOTE(varijotas @ 2010 01 12, 16:23)
Ramiz, katilo reikalas degti - jis tai ir daro. Musu pareiga uztikrinti kiek galima geresnes salygas tam. Jei tik uzkurus upeliais bega kondensatas, tai tikrai nereikia kaltinti katilo (na nebent jis pagamintas su dideliu broku). Bet tokiu atveju manau gamintojas seniai butu ji pakeites. Ieskokit priezasties aplink katila, nes jei jis butu is tiesu blogas , tai tokiu nepatenkitu butu labai daug. Dabar gi vaizdas atvirkstinis. As kondensata maciau tik per savo durna galva - kai prikroviau dregnu malku. O daugiau ne kvapo jo nejauciu. Beje pasidalink patirtim - kiek ten Geizeris ar Galanas KWh valge praeita menesi?
Papildyta:
Tai sukelia dideliu problemu? Pabandykit i apacia deti smulkesnes malkas, atraizas
Papildyta:
Tai sukelia dideliu problemu? Pabandykit i apacia deti smulkesnes malkas, atraizas
Bet ka man kaltinti, jeigu visa katilo aprisima padare profesionalus santechnikas, kamina pagal stropuvos charakteristikas padare kaminu meistrai (firma), ir be to man stipriai pageidaujant- atvyko Stropuvos atstovas, kuris prieme visa mano katiline ir patvirtino, kad viskas atlikta teisingai. Na prisikabino prie keleto dalyku: tai nebuvo ant paduodamo- termometro ir tarp kamino ir katilo yra savadarbis ideklas. Termometra idejom ta pacia diena, o ideklas pripazintas tinkamu, nes patys komplekte jo ir neidejo, be to ideklas padarytas ardomas valymui. Tai va, ir kai buvo Stropuvos atstovas jau truputi bego kondencatas, nors srautai t.y. cirkuliacinis siurblys stovi ant pirmos padeties ir balansinis voztuvas ant gryztamo stovi prisuktas iki minimumo. Tai va, kuo toliau tuo daugiau bego kondencatas. Kuras pas mane anglys, ivairiu rusiu isbandziau ir vistiek tas pats. Na gal nevisai nes Selezia kaitresne ir greiciau sudega, o Kuzbaso labiau smilksta ir bega upeliais kondencatas. Ai sunku pasakyti nes kaminai isvalyti, katilo tarpai taip pat. Manau, kad gali kazkas buti negerai su iputimo teleskopu, nes jis labai juda atrodytu, kad virsuje ji laiko tik ant vinies. Beje kondenctas bega upeliais ir per kamina, kadangi jis visas lauke, tai bega lauke ir smirda.