QUOTE(Rasmike @ 2010 06 25, 09:49)
Polas29.sveikos,nors neurologas tikrino ultragarsu galva ir nieko blogo neimte smegenu zievese,vistiek man atrodo kad turiu kazka baisesnio nei vegetacine distonija..paskutiniu metu kojos kaip medines ir rankos keistos,kai lenkiu per kelienus jos dreba kaip pencininkui,be to skauda sanarius..naktimis da tirpsta veida,aussyse uzia ir sirdies ritma girdziu,krecia tox kaip drebulys daznai..(daug kas sako kad tai VD,bet man atrodo kitaip)ar tie pozymiai gali buti IS?
Polas..skaitau skaitau...ir noriu tau patart..maziau landziok internete,maziau skaityk info apie ligas, maziau rinkis info,kas kuo serga..
na,suprantu- cia tam forumas,kad dalintis info,bet...
Esant vegetacinei distonijai gali jausti aibe visokiu negalavimu..ir dazniausiai patyre gydytojai atskiria rimtas ligas nuo VD ( sorry, ca irgi rimta-bet ne mirtina )
Pasistenk rast miela uzsiemima, kad nuvyt mintis..pagerk Xanax-jis tikrai padeda ( na..man padedavo )
Kai man buvo sunku-lankiausi pas bioenergetike (jos deka jausdavausi zmogum )
VD gydymas- ne vien vaistai, tai -didelis darbas su savim,su savo mintim..
turi ismokt kontroliuot mintis , nereaguot taip jautriai i kiekviena "tirptelejima ".
Man irgi rankos tirpsta naktim- nuleidziu nuo lovos ir nesuku galvos ,ar del stuburo bedu ar del pervargimo darbe..
Svaigsta man ir galva laiks nuo laiko-perkenciu ir gyvenu toliau..
Skauda nugara, surakintas kaklas..darau manksta,kai jau nebeapsikenciu..
Manau su tokiom "ligom " gyvent galima..pagalvok,kaip jaucias tie,kas rimtai serga..
Arba..jau neber gyvuju tarpe..
O mes gyvi, islepinti gal..