Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(Rasmike @ 2010 06 08, 11:29)
Polas29 labi visoms:)baigesi sventes su draugais prasidejo vel ligos simptomai kojas ir rankas traukia meslungis ir ranku delnus tirpsta,dar cypimas galvoje:)) daba jau juokiuosi is tos ligos:) kol gerem ,buvau visiskai sveikas:) na daba vel i gydyma,ryt vaziuoju i sanatorija su zmona i druskininkus:) gal ismasazuos,kitos proceduros atstatys ka nors i gera puse:) sekmes visoms,nepasiduodam:)

Tai va matai kad tau tik nerviskai viskas, pailsesi ir viskas bus gerai. Sekmes!!! 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos cia polas29 smile.gif i vel ash su savo tom bedom..kojos mano kaip medines,kai lenkiuosi per kelienus dreba kojos,ypac desine ir da sanariai skauda uzknisa,teko kam susidurti su panasiu negalavimu ?neurologui sakiau,patikrino refleksus ,nieko blogo neimate,nervai:) ir aisq da naktimis patraukia meslungis..
Atsakyti
Polai,
masažai nepadėjo? 4u.gif Alkoholis kraujagysles praplečia, gal dėl to būna geriau? Reikėtų konsultuotis su dar kitu gydytoju... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute35 @ 2010 06 14, 19:36)
Polai,
masažai nepadėjo?  4u.gif Alkoholis kraujagysles praplečia, gal dėl to būna geriau? Reikėtų konsultuotis su dar kitu gydytoju... mirksiukas.gif

nebeimanau ka daryti:( vel bemiege naktis,ir speju per kava kuria 8 vakare isgeriau,atsikeliau visas kratausi kaip parkinsono liga tureciau:( vel visa diena susikta..
Papildyta:
QUOTE(Rasmike @ 2010 06 15, 05:17)
nebeimanau ka daryti:( vel bemiege naktis,ir speju per kava kuria 8 vakare isgeriau,atsikeliau visas kratausi kaip parkinsono liga tureciau:( vel visa diena susikta..
dar damos,man viena masazaduotoja kaip tik pasiule susileisti plecianciu vaistu,nes ash da turiu ir stubro isvarza juosmeny,ir sake tai gali buti susije,sako tau butinai reik susileisti,ka jus apie tai manot?teko kam leistis pleciancius?
Atsakyti
Manau, kad vaistus turėtų skirti gydytojas. O kaklo magnetinį rezonansą pasidarei?
Atsakyti
ne kaklo o galvos:) nedariau nes kazkodel jis nerekomendavo per pirma vizita,patikrino smilkinius su ultragarsu per monitoriu ir viskas,sako tau nervai pasede,prirase xanax ir da ten tokiu kaip vitaminu smegenims .o per antra vizita,papasakojau apie kojas,kad meslungis traukia naktimis,ir siaip keistai jauciuosi ,sako jei nori del saves pasidaryk,bet ash neimatau nieko blogo sake.na jis gydytojas geras,siauliuose vienas geriausiu,bent jau tep galva zmones,tai va ir galvoju reiks darytis:/
Atsakyti
Polas29.sveikos,nors neurologas tikrino ultragarsu galva ir nieko blogo neimte smegenu zievese,vistiek man atrodo kad turiu kazka baisesnio nei vegetacine distonija..paskutiniu metu kojos kaip medines ir rankos keistos,kai lenkiu per kelienus jos dreba kaip pencininkui,be to skauda sanarius..naktimis da tirpsta veida,aussyse uzia ir sirdies ritma girdziu,krecia tox kaip drebulys daznai..(daug kas sako kad tai VD,bet man atrodo kitaip)ar tie pozymiai gali buti IS?
Atsakyti
Labas 4u.gif įtariu, kad ir aš jungsiuos prie jūsų, nes požymiai visi tie patys, apsiskaičiau apie šią ligą, tai net šaltis nupurtė... g.gif unsure.gif nes man tikimybė susirgti yra gana didelė manau: sunkus fizinis darbas, nuovargis, miego trūkumas, nervai, stresas, vaikystėj išgyventos skaudžios tėvų skyrybos, po kurių ir prasidėjo mano isterijos, esu be galo jautri, ižeidi.. g.gif Dar eus labai didelė bailė, ligų ir mirties atžvilgiu biggrin.gif Taigi, dar šitas dasisdeda.. doh.gif Ištikrųjų, baisu... Einu pas nervų gydytoją pirmadienį, žiūrėsim ką kalbės... unsure.gif g.gif
Atsakyti
ir kokius tu simptomus jauti ir diena ir nakti?kas tau negerai?
Atsakyti
Naktį miegu gerai, tfu, tfu, tfu, dėkui Dievui.. doh.gif o kaip nauja diena, taip vis tas pats.. galvos svaigimas, kartias net pykinimas, dusulys, kaklo nejutimas, lyg aptirpimas, galvos nutirpimas, veido, permušimai, rankų, kojų drebulys, širdies draskymasis ir mintys, kad širdis plyš, sustos, arba bus kažkas negerai, kad numirsiu, ar ištiks infarktas... Kai užeina taip, tai einu nežinau kur, ratus suku kambary, geriu vandenį, piluosi ant krūtinės šaltą vandenį, išpūstom akim dairausi pati nesuprasdama ką darau... verysad.gif doh.gif net baisu prisimint.. šiandien buvo užėjes toks priepuoliukas, sėdėjau mašinoj ir lyg galva nutirpo, toks jausmas, lyg neturėčiau galvos, ryju seiles - nejaučiu, tai graibytis puoliau, žnaibyti veidą, kasytis biggrin.gif baisu net pagalvoti, bet kartais jaučiuosi bepradedanti išprotėti.......................... doh.gif
Atsakyti
nieko,tai nera baisi liga,na tik ilgai gydoma:) sveika istojusi i musu kluba,tau tikrai VD plius panikos atakos:)
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 06 25, 09:49)
Polas29.sveikos,nors neurologas tikrino ultragarsu galva ir nieko blogo neimte smegenu zievese,vistiek man atrodo kad turiu kazka baisesnio nei vegetacine distonija..paskutiniu metu kojos kaip medines ir rankos keistos,kai lenkiu per kelienus jos dreba kaip pencininkui,be to skauda sanarius..naktimis da tirpsta veida,aussyse uzia ir sirdies ritma girdziu,krecia tox kaip drebulys daznai..(daug kas sako kad tai VD,bet man atrodo kitaip)ar tie pozymiai gali buti IS?

Polas..skaitau skaitau...ir noriu tau patart..maziau landziok internete,maziau skaityk info apie ligas, maziau rinkis info,kas kuo serga..
na,suprantu- cia tam forumas,kad dalintis info,bet...

Esant vegetacinei distonijai gali jausti aibe visokiu negalavimu..ir dazniausiai patyre gydytojai atskiria rimtas ligas nuo VD ( sorry, ca irgi rimta-bet ne mirtina )

Pasistenk rast miela uzsiemima, kad nuvyt mintis..pagerk Xanax-jis tikrai padeda ( na..man padedavo )

Kai man buvo sunku-lankiausi pas bioenergetike (jos deka jausdavausi zmogum )
VD gydymas- ne vien vaistai, tai -didelis darbas su savim,su savo mintim..
turi ismokt kontroliuot mintis , nereaguot taip jautriai i kiekviena "tirptelejima ".

Man irgi rankos tirpsta naktim- nuleidziu nuo lovos ir nesuku galvos ,ar del stuburo bedu ar del pervargimo darbe..
Svaigsta man ir galva laiks nuo laiko-perkenciu ir gyvenu toliau..
Skauda nugara, surakintas kaklas..darau manksta,kai jau nebeapsikenciu..
Manau su tokiom "ligom " gyvent galima..pagalvok,kaip jaucias tie,kas rimtai serga..
Arba..jau neber gyvuju tarpe..
O mes gyvi, islepinti gal..
Atsakyti