QUOTE(Lucero @ 2012 10 28, 15:11)
Love, žinai, nieks čia greitai nesidaro, tik mažais žingsneliais į priekį... tiesiog nereik nuleist rankų...
Su tais AD irgi buvo problemu, israse trittico kad ale nakti miegociau, nes man naktim budavo kad pasokdavau su besidauzancia sirdim, bet nuo jo man buvo lb bloga, nukrito spaudimas, silpna, sukosi viskas, zodziu visi salutiniai pozymiai, darbe taip bloga buvo,kad kabinete uzsirakinusi ant grindu gulejau...galiausiai liepe man juos nutraukti ir dave Zoloft, tik tiek kad Zoloft ispradziu viska paskatina, nerima ir t.t., o trittico ne, beeet geriau pakentesiu, nes Zolofta praitais metais geriau,bet lb trumpai nes man po poros savaiciu viskas atsistate ir per savo kvailuma ji meciau...gal reikejo pagert, butu db nereikeje... Na sunku man, as toks zmogus,man reikia visko greitai! Sunku taip gyvent...reikai ismokt kazkaip, kad db turiu pamazu pamazu judet i prieki,kad daugiau nebegrisciau atgal! O ranku nenuleist sunku, ypac kai tokia savijauta ismusa is veziu, negali daryt to ka darei iki siol...
O del akiu,galiu 100% duot kad jei nebuvo problemu, nebus ir db, nes man vis suncia akis tikrintis, o man jos net pagerejo,nereikia akiniu isvis