Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(Rasmike @ 2010 06 03, 15:07)
cia Polas29.buvau pas neurologa lukoseviciu siauliu neurologijos skyriaus vedejas..na apziurejo mane,siek tiek isklause ,patikrino refleksus,akis,dar idomu tyrima dare patepe smilkinius is abieju pusiu ir pridejes echoskopa ziurejo per monitoriuka..gal kam is jusu teko toki tyrima tureti?kas ten per tyrimas ir ka jis rodo? na patikrines sake nieko blogo nerado,pasake nervu issekimas ir tiek,prirase vaistu ir sake pagerti,bei po kurio laiko pasirodyti..klausiau del galvos magnetinio rezonanso,tai sake kad man jo nereik,nieko blogo jis neizvelgia..sako tau neverta darytis,nieko blogo neturi,sako neprisimastyk cia sau ligu:)

Sveiki, o kokiu vaistu israse?
Atsakyti
kazkokiu nootropil ir xanax,mane tai nervuoja:( man rodos kad jis man nepastebejo ligos:( eina sikt
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 06 03, 22:23)
kazkokiu nootropil ir xanax,mane tai nervuoja:( man rodos kad jis man nepastebejo ligos:( eina sikt

Manau tikrai nieko rimto neturi, atsipalaiduok, nors zinau, kad sunku ax.gif Kaip dabar jautiesi ar tirpsta rankos, svaigsta galva?
Atsakyti
[quote=AREANA,2010 06 03, 19:01]
Manau tikrai nieko rimto neturi, atsipalaiduok, nors zinau, kad sunku ax.gif Kaip dabar jautiesi ar tirpsta rankos, svaigsta galva?
[/quote
man kartais tirpsta rankos nakti,bet tik delnai ir tik puse delno(gal nuo blogos padeties nakti) man daugiau tirpsta kojos padai,ir buna kada traukia meslungis kojas ir net rankas(skausmas paduskelese) .be to tirpsta galva,veidas,atrodo kad surakina net kakla,raumenys issitempe kaklo,skauda sanariai,ypac desines puses kojos ..o gydytojas sako nieko ner..gyydtojas tikrai geras,ne vienas minejo kad siauliu geriausias neurologas,jis tik patikrino reflekus,akis paziurejo,poto padare kazkoki tyrima uztepdamas ant smilkiniu tepalo ir vedziodamas su jutikliu ziurejo per monitoriu..ka jis ten tikrino neisivaizduoju(gal kas zinote?,gal kraujagysles ar smegenis ziurejo?)
Papildyta:
matrix tu parasyk kokius simptomus jauti siandien it kokius turejai?gal panasus i mano?
Atsakyti
[quote=Rasmike,2010 06 04, 08:50]
[quote=AREANA,2010 06 03, 19:01]
[/quote
man kartais tirpsta rankos nakti,bet tik delnai ir tik puse delno(gal nuo blogos padeties nakti) man daugiau tirpsta kojos padai,ir buna kada traukia meslungis kojas ir net rankas(skausmas paduskelese) .be to tirpsta galva,veidas,atrodo kad surakina net kakla,raumenys issitempe kaklo,skauda sanariai,ypac desines puses kojos ..o gydytojas sako nieko ner..gyydtojas tikrai geras,ne vienas minejo kad siauliu geriausias neurologas,jis tik patikrino reflekus,akis paziurejo,poto padare kazkoki tyrima uztepdamas ant smilkiniu tepalo ir vedziodamas su jutikliu ziurejo per monitoriu..ka jis ten tikrino neisivaizduoju(gal kas zinote?,gal kraujagysles ar smegenis ziurejo?)
Papildyta:
matrix tu parasyk kokius simptomus jauti siandien it kokius turejai?gal panasus i mano?
[/quote]
Labas, man irgi zinok atrodo kad skauda nei tai sanarius ranku pirstu paduskelese vakarais, rytais buna labai silpnos kojos, nezinau ar cia nuo stuburo, nes turiu 2 isvarzas. vakar tai visa ryta atrodo kad buvo nutirpus kaire ranka ir zandas, labai blogai jauciausi puse dienos. Siandien po pietu vel , dariau valgyt tai taip bloga pasidare, toks nerimas ant krutines ir baime iskart apima. O tu nesinervuok, jei pasake kad nerviskai tai taip ir yra neurologai mato pagal bendra apziura, jei butu kas neaisku siustu daryti tyrimus, ma n kiek dare visada buvo geri atsakymai. Pagersi vaistu ir bus gerai pamatysi. dziaukis vasara smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marix @ 2010 06 05, 20:07)
Labas, man irgi zinok atrodo kad skauda nei tai sanarius ranku pirstu paduskelese vakarais, rytais buna labai silpnos kojos, nezinau ar cia nuo stuburo, nes turiu 2 isvarzas. vakar tai visa ryta atrodo kad buvo nutirpus kaire ranka ir zandas, labai blogai jauciausi puse dienos. Siandien po pietu vel , dariau valgyt tai taip bloga pasidare, toks nerimas ant krutines ir baime iskart apima. O tu nesinervuok, jei  pasake kad nerviskai tai taip ir yra neurologai mato pagal bendra apziura, jei butu kas neaisku siustu daryti tyrimus, ma n kiek dare visada buvo geri atsakymai. Pagersi vaistu ir bus gerai pamatysi. dziaukis vasara smile.gif  4u.gif

Dar man buna lyg toks slykstus galvos svaigimas, atrodo kad prarasiu pusiausvyra ir nukrisiu verysad.gif
Atsakyti
labas,
kadangi mano bėda panaši, tai atskiros temos nekursiu. gal kam yra nustatyta diagnozė: Idiopatinė nešeiminė distonija. internete info minimaliai, norėčiau pabendrauti su žmonėmis, turinčiais šią bėdą.
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2010 06 05, 20:27)
labas,
kadangi mano bėda panaši, tai atskiros temos nekursiu. gal kam yra nustatyta diagnozė: Idiopatinė nešeiminė distonija. internete info minimaliai, norėčiau pabendrauti su žmonėmis, turinčiais šią bėdą.

Sveiki, o kas tau negero darosi?
Atsakyti
QUOTE(marix @ 2010 06 06, 20:54)
Sveiki, o kas tau negero darosi?

maždaug prieš 6 metus po truputį pradėjo dingti sugebėjimas rašyti dešine ranka. iš pradžių buvo sunku laikyti rašiklį, rašant neliniuotame popieriaus lape, raštas "nuvažiuodavo" į apačią. kol galų gale visiškai nebegalėjau rašyt, nebeina nulaikyti rašiklį. išmokau rašyt kaire. deja, pastebiu panašius simptomus gydytojai ilgai nerao šio sutrikimo priežasties. atliko galvos echoskopiją, manydami, kad auglys užspaudė nervą. tai nepasitvirtino. darė BMR; tyrimą (nepamenu pavadinimo) naudojant elektros srovę. kol galų gale nustatė idiopatinę nešeiminę distoniją, rašymo spazmą
Atsakyti
Sveiki, aš naudoju daugiau kaip mėnesį Cipralex, bet man vis tiek užeina priepuoliai(pakyla sp.,tirpsta veidas, silpna). Toks jausmas kad neveikia manęs, kaip jums jis, ar jaučiat ką?
Viena pažįstama sakė, - kaip ant sparnų skraidžiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 06 07, 15:47)
Sveiki, aš naudoju daugiau kaip mėnesį Cipralex, bet man vis tiek užeina priepuoliai(pakyla sp.,tirpsta veidas, silpna). Toks jausmas kad neveikia manęs, kaip jums jis, ar jaučiat ką?
Viena pažįstama sakė, - kaip ant sparnų skraidžiau..  rolleyes.gif

As naudoju cipralex jau puse metu, man lyg nieko, truputi padeda
Papildyta:
QUOTE(VAE @ 2010 06 07, 13:47)
maždaug prieš 6 metus po truputį pradėjo dingti sugebėjimas rašyti dešine ranka. iš pradžių buvo sunku laikyti rašiklį, rašant neliniuotame popieriaus lape, raštas "nuvažiuodavo" į apačią. kol galų gale visiškai nebegalėjau rašyt, nebeina nulaikyti rašiklį. išmokau rašyt kaire. deja, pastebiu panašius simptomus  gydytojai ilgai nerao šio sutrikimo priežasties. atliko galvos echoskopiją, manydami, kad auglys užspaudė nervą. tai nepasitvirtino. darė BMR;  tyrimą (nepamenu pavadinimo) naudojant elektros srovę. kol galų gale nustatė idiopatinę nešeiminę distoniją, rašymo spazmą

O ka tau sako gydytojai del pasveikimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marix @ 2010 06 07, 20:18)

O ka tau sako gydytojai del pasveikimo? g.gif

susitaikyti ir gyventi toliau, gal praeis, o gal ne. vienos gyd zodziai: Nesijaudink - kompai siais laikais yra
Atsakyti
Polas29 labi visoms:)baigesi sventes su draugais prasidejo vel ligos simptomai kojas ir rankas traukia meslungis ir ranku delnus tirpsta,dar cypimas galvoje:)) daba jau juokiuosi is tos ligos:) kol gerem ,buvau visiskai sveikas:) na daba vel i gydyma,ryt vaziuoju i sanatorija su zmona i druskininkus:) gal ismasazuos,kitos proceduros atstatys ka nors i gera puse:) sekmes visoms,nepasiduodam:)
Atsakyti