[quote=Rasmike,2010 06 04, 08:50]
[quote=AREANA,2010 06 03, 19:01]
Manau tikrai nieko rimto neturi, atsipalaiduok, nors zinau, kad sunku
Kaip dabar jautiesi ar tirpsta rankos, svaigsta galva?
[/quote
man kartais tirpsta rankos nakti,bet tik delnai ir tik puse delno(gal nuo blogos padeties nakti) man daugiau tirpsta kojos padai,ir buna kada traukia meslungis kojas ir net rankas(skausmas paduskelese) .be to tirpsta galva,veidas,atrodo kad surakina net kakla,raumenys issitempe kaklo,skauda sanariai,ypac desines puses kojos ..o gydytojas sako nieko ner..gyydtojas tikrai geras,ne vienas minejo kad siauliu geriausias neurologas,jis tik patikrino reflekus,akis paziurejo,poto padare kazkoki tyrima uztepdamas ant smilkiniu tepalo ir vedziodamas su jutikliu ziurejo per monitoriu..ka jis ten tikrino neisivaizduoju(gal kas zinote?,gal kraujagysles ar smegenis ziurejo?)
Papildyta:
matrix tu parasyk kokius simptomus jauti siandien it kokius turejai?gal panasus i mano?
[/quote]
Labas, man irgi zinok atrodo kad skauda nei tai sanarius ranku pirstu paduskelese vakarais, rytais buna labai silpnos kojos, nezinau ar cia nuo stuburo, nes turiu 2 isvarzas. vakar tai visa ryta atrodo kad buvo nutirpus kaire ranka ir zandas, labai blogai jauciausi puse dienos. Siandien po pietu vel , dariau valgyt tai taip bloga pasidare, toks nerimas ant krutines ir baime iskart apima. O tu nesinervuok, jei pasake kad nerviskai tai taip ir yra neurologai mato pagal bendra apziura, jei butu kas neaisku siustu daryti tyrimus, ma n kiek dare visada buvo geri atsakymai. Pagersi vaistu ir bus gerai pamatysi. dziaukis vasara
Papildyta:
QUOTE(marix @ 2010 06 05, 20:07)
Labas, man irgi zinok atrodo kad skauda nei tai sanarius ranku pirstu paduskelese vakarais, rytais buna labai silpnos kojos, nezinau ar cia nuo stuburo, nes turiu 2 isvarzas. vakar tai visa ryta atrodo kad buvo nutirpus kaire ranka ir zandas, labai blogai jauciausi puse dienos. Siandien po pietu vel , dariau valgyt tai taip bloga pasidare, toks nerimas ant krutines ir baime iskart apima. O tu nesinervuok, jei pasake kad nerviskai tai taip ir yra neurologai mato pagal bendra apziura, jei butu kas neaisku siustu daryti tyrimus, ma n kiek dare visada buvo geri atsakymai. Pagersi vaistu ir bus gerai pamatysi. dziaukis vasara
Dar man buna lyg toks slykstus galvos svaigimas, atrodo kad prarasiu pusiausvyra ir nukrisiu