Tikrai kad ruduo...as jauciuosi istikro "suknistai",ypac rytais, manau dar veikia katik pradetas Zoloftas Bet siaip einu i darba,reikalu kruva, kartais atrodo tuoj virsiu,kartais ne, sunku su kazkuo bendraut,beeet, viena mintis kuria uzsirasiau, tai zuvytei kur parase "PRIVALOMA EITI PER NEGALIU,GYVENTI KAIP GYVENAI IKI SIOL", siuo sukiu db stengiuosi gyventi...Pradejau kasvakara relaksuot,daznai vonia kokia pasidarau su zolytem ar putom...na nzn, siuo metu kartais norisi nuleisti rankas, bet gal ruduo praies, lengviau bus kovoti?
QUOTE(Love_U @ 2012 10 25, 12:22)
Tikrai kad ruduo.. siuo metu kartais norisi nuleisti rankas, bet gal ruduo praies, lengviau bus kovoti?
gal ir bus
pamenu ana rudeni ir visai depresijoje buvau
bet sausi vasari lyg geriau buvo
bet viskas slypi daug giliau, ne vien sezone
as tai neurorubine geriamus tabletem geriu o siaip labai gerai magne b6 complex
siandien MB visai manes nesupranta, jam juokas ima, kad man liudna
siandien MB visai manes nesupranta, jam juokas ima, kad man liudna
QUOTE(Love_U @ 2012 10 25, 12:59)
Gal kas zino kokiu vitaminu geru? Nes man leidziamas vitaminas B netinka, alergizuoja, sake net sokas gali istikti, bet pagert noreciau, gal kas gere kokius?
vitaminas B ir yra nervų sistemos stiprinimui. Aš tai leidžiuosi B6 (pažįstamas iš Rusijos parvežė, Lietuvoj nepardavinėja)- rekomendavo akupunktūristė. Ir būtent tik B6 , nes B1 ar B12 kelia kraujo spaudimą, kitas vėl kažką daro. Bet čia labai individualiai. O Lietuvoj tie B ir pardavinėjami kapsulėse ir sumixuoti, tik va, MagnisB6 kaip alternatyva, bet neleidžiami. Jei tave alergizuoja, tai gal bandyt kuo daugiau maisto su B vitaminu vartot
QUOTE(marmazelė @ 2012 10 25, 19:01)
vitaminas B ir yra nervų sistemos stiprinimui. Aš tai leidžiuosi B6 (pažįstamas iš Rusijos parvežė, Lietuvoj nepardavinėja)- rekomendavo akupunktūristė. Ir būtent tik B6 , nes B1 ar B12 kelia kraujo spaudimą, kitas vėl kažką daro. Bet čia labai individualiai. O Lietuvoj tie B ir pardavinėjami kapsulėse ir sumixuoti, tik va, MagnisB6 kaip alternatyva, bet neleidžiami. Jei tave alergizuoja, tai gal bandyt kuo daugiau maisto su B vitaminu vartot
Va tas ir yra, kad mane alergizuoja kazkuri dalis,ten gi daugiau tu B vitaminu yra neurorubin'e leidziamam, geriamus kai geriau kazkada nieko, tik leidziami, nes du kartus leidausi,abu isbere baisiai! Reiks gal geriamus bandyt,nors aisku,norisi leidziamu,nes suveikia greiciau,bet ka padarysi...tu geriamu vos ne 7 tabletes isgert reikia i diena
QUOTE(Lucero @ 2012 10 22, 22:25)
Labas visivisi
del senos pazystamos tai kiek zinau jos liga GERL
as ir pati ta gerl turiu
ar tu psichologijos antrakurse ar pirmakurse?
del senos pazystamos tai kiek zinau jos liga GERL
as ir pati ta gerl turiu
ar tu psichologijos antrakurse ar pirmakurse?
As universitete psichologijos antrakurse.
Faina kad turim cia busima psichologe. Pasilik kaip pati jautiesi?
QUOTE(Lucero @ 2012 10 25, 22:57)
Faina kad turim cia busima psichologe. Pasilik kaip pati jautiesi?
Kai rasau cia, tai jau jauciuosi nekazaa... Istikro pykstu ant tu kas kalba apie ligu ieskojima.. Ne tam skirtas forumas. Patikekit, koks galingas yra tikejimas, todel negalima maisyti proto. Baigiu paluzti ir as. Turedama laiko parasysiu daugiau.
QUOTE(visivisi @ 2012 10 26, 00:20)
Kai rasau cia, tai jau jauciuosi nekazaa... Istikro pykstu ant tu kas kalba apie ligu ieskojima.. Ne tam skirtas forumas. Patikekit, koks galingas yra tikejimas, todel negalima maisyti proto. Baigiu paluzti ir as. Turedama laiko parasysiu daugiau.
O as tai siulau jums keisti busima profesija Jei jus nesugebat susitvarkyti su savimi, tai kaip galesite padeti kitiems? Galu gale pagailekite saves, nes zmones ateis su analogiskom bedom, jus imsit i sirdi ir stresuosit dar ir uz juos, pagalvokit, kas pasidarys su jumis? Jau jus pykstat ant kitu, kurie bando kitaip issigelbeti is tos padeties, o juk tokiu zmoniu pas jus ateis simtais... Taigi po kokio seanso isprotesit...Kaip jus ikvepsite vegetodistonikams pasitikejimo savimi su sausa teorija, jei jos nesugebate pritaikyti sau? Mano nuomone, psichologas turi buti stipri asmenybe, kad sugebetu svetimo zmogaus energetika nesugerti, o atvirksciai, dar zmogui ikvepti stiprybes. O jei po kiekvieno seanso jus linguosit i sonus ir begsit i foruma ieskotis pagalbos is stipresniu tikejimo prasme, tai tikrai rinkites tada tokia profesija, kur jums reiktu maziau susitikti su zmonemis ir vaidinti, kad jiems padedate