Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

Tikrai kad ruduo...as jauciuosi istikro "suknistai",ypac rytais, manau dar veikia katik pradetas Zoloftas smile.gif Bet siaip einu i darba,reikalu kruva, kartais atrodo tuoj virsiu,kartais ne, sunku su kazkuo bendraut,beeet, viena mintis kuria uzsirasiau, tai zuvytei kur parase "PRIVALOMA EITI PER NEGALIU,GYVENTI KAIP GYVENAI IKI SIOL", siuo sukiu db stengiuosi gyventi...Pradejau kasvakara relaksuot,daznai vonia kokia pasidarau su zolytem ar putom...na nzn, siuo metu kartais norisi nuleisti rankas, bet gal ruduo praies, lengviau bus kovoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 10 25, 12:22)
Tikrai kad ruduo.. siuo metu kartais norisi nuleisti rankas, bet gal ruduo praies, lengviau bus kovoti?  g.gif

gal ir bus
pamenu ana rudeni ir visai depresijoje buvau
bet sausi vasari lyg geriau buvo g.gif

bet viskas slypi daug giliau, ne vien sezone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 25 spalio 2012 - 12:52
Gal kas zino kokiu vitaminu geru? Nes man leidziamas vitaminas B netinka, alergizuoja, sake net sokas gali istikti, bet pagert noreciau, gal kas gere kokius? g.gif
Atsakyti
as tai neurorubine geriamus tabletem geriu smile.gif o siaip labai gerai magne b6 complex

siandien MB visai manes nesupranta, jam juokas ima, kad man liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 25 spalio 2012 - 13:28
Ir as snd nekaip jauciuosi.. galva ausis tirpsta galva skauda.. net su viena akim blogiau pradejau matyti.. skydliauke tyriausi viskas jai gerai... visa diena apsnudus nuo raminamuju...
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 10 25, 12:59)
Gal kas zino kokiu vitaminu geru? Nes man leidziamas vitaminas B netinka, alergizuoja, sake net sokas gali istikti, bet pagert noreciau, gal kas gere kokius?  g.gif

vitaminas B ir yra nervų sistemos stiprinimui. Aš tai leidžiuosi B6 (pažįstamas iš Rusijos parvežė, Lietuvoj nepardavinėja)- rekomendavo akupunktūristė. Ir būtent tik B6 , nes B1 ar B12 kelia kraujo spaudimą, kitas vėl kažką daro. Bet čia labai individualiai. O Lietuvoj tie B ir pardavinėjami kapsulėse ir sumixuoti, tik va, MagnisB6 kaip alternatyva, bet neleidžiami. Jei tave alergizuoja, tai gal bandyt kuo daugiau maisto su B vitaminu vartot g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmazelė @ 2012 10 25, 19:01)
vitaminas B ir yra nervų sistemos stiprinimui. Aš tai leidžiuosi B6 (pažįstamas iš Rusijos parvežė, Lietuvoj nepardavinėja)- rekomendavo akupunktūristė. Ir būtent tik  B6 , nes B1 ar B12 kelia kraujo spaudimą, kitas vėl kažką daro. Bet čia labai individualiai.  O Lietuvoj tie B ir pardavinėjami kapsulėse ir sumixuoti, tik va, MagnisB6 kaip alternatyva, bet neleidžiami. Jei tave alergizuoja, tai gal bandyt kuo daugiau maisto su B vitaminu vartot g.gif

Va tas ir yra, kad mane alergizuoja kazkuri dalis,ten gi daugiau tu B vitaminu yra neurorubin'e leidziamam, geriamus kai geriau kazkada nieko, tik leidziami, nes du kartus leidausi,abu isbere baisiai! Reiks gal geriamus bandyt,nors aisku,norisi leidziamu,nes suveikia greiciau,bet ka padarysi...tu geriamu vos ne 7 tabletes isgert reikia i diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 22, 22:25)
Labas visivisi 4u.gif

del senos pazystamos tai kiek zinau jos liga GERL  smile.gif  unsure.gif

as ir pati ta gerl turiu smile.gif

ar tu psichologijos antrakurse ar pirmakurse? 4u.gif

As universitete psichologijos antrakurse.
Atsakyti
Faina kad turim cia busima psichologe. Pasilik 4u.gif kaip pati jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 25, 22:57)
Faina kad turim cia busima psichologe. Pasilik  4u.gif  kaip pati jautiesi? 4u.gif

Kai rasau cia, tai jau jauciuosi nekazaa... Istikro pykstu ant tu kas kalba apie ligu ieskojima.. Ne tam skirtas forumas. Patikekit, koks galingas yra tikejimas, todel negalima maisyti proto. Baigiu paluzti ir as. Turedama laiko parasysiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(visivisi @ 2012 10 26, 00:20)
Kai rasau cia, tai jau jauciuosi nekazaa... Istikro pykstu ant tu kas kalba apie ligu ieskojima.. Ne tam skirtas forumas. Patikekit, koks galingas yra tikejimas, todel negalima maisyti proto. Baigiu paluzti ir as. Turedama laiko parasysiu daugiau.

O as tai siulau jums keisti busima profesija 4u.gif Jei jus nesugebat susitvarkyti su savimi, tai kaip galesite padeti kitiems? Galu gale pagailekite saves, nes zmones ateis su analogiskom bedom, jus imsit i sirdi ir stresuosit dar ir uz juos, pagalvokit, kas pasidarys su jumis? Jau jus pykstat ant kitu, kurie bando kitaip issigelbeti is tos padeties, o juk tokiu zmoniu pas jus ateis simtais... Taigi po kokio seanso isprotesit...Kaip jus ikvepsite vegetodistonikams pasitikejimo savimi su sausa teorija, jei jos nesugebate pritaikyti sau? Mano nuomone, psichologas turi buti stipri asmenybe, kad sugebetu svetimo zmogaus energetika nesugerti, o atvirksciai, dar zmogui ikvepti stiprybes. O jei po kiekvieno seanso jus linguosit i sonus ir begsit i foruma ieskotis pagalbos is stipresniu tikejimo prasme, tai tikrai rinkites tada tokia profesija, kur jums reiktu maziau susitikti su zmonemis ir vaidinti, kad jiems padedate 4u.gif
Atsakyti
O jum nera taip,kad pvz ryte atsikelus jauciates sumautai, man pvz bloga, pykina atrodo, nestabili tokia...o diena poto pagereja, nors toks noras miegoti didelis yra, atrodo, nieko nenoriu tik i lova ax.gif Gal cia dar AD kalti, ar niekam tokio poveikio nebuvo? g.gif
Atsakyti