Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(Lucero @ 2012 10 24, 16:33)
nepraeina blogumas ...

O tu esi bandziusi kokia autogenine treniruote? Nes vien besiskundziant tas blogumas nedings, tikrai, reikia kazka daryt, kazkaip save atpalaiduot... smile.gif parsisiusk is cia http://www.iskauskiene.lt/ parelaksuok pasirinkus viena treniruote kasdien, koki menesi, poto jau pati ismoksi esant tokiai situacijai automatiskai save atpalaiduot! mirksiukas.gif
Atsakyti
esu meginus ir turiu sita autogenine
bet dabar taip bloga kad tikrai jos nepadarysiu...
Atsakyti
Ju ten ne viena o visos 4 smile.gif nenoriu buti ikiri ir puikiai tave suprantu, bet jei sugebi sedeti prie kompo, reiskias laisvai galetum padeti sau atsipalaiduot mirksiukas.gif Zinok jei mes tave cia tik guosim, tai tau bus dar blogiau...
Atsakyti
zinau, kad keturios dalys, tikrai turiu visas
pulsas lyg nukrito, bet galva skauda
nu zinokit pvz per pa as begu prie kompo, nes jei as sedesiu viena sau ir galvosiu, kad mirstu, tai turbut beliks greitaja kviest...
o nubegus prie kompo as nukreipiu mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 24, 17:40)
zinau, kad keturios dalys, tikrai turiu visas
pulsas lyg nukrito, bet galva skauda
nu zinokit pvz per pa as begu prie kompo, nes jei as sedesiu viena sau ir galvosiu, kad mirstu, tai turbut beliks greitaja kviest...
o nubegus prie kompo as nukreipiu mintis  smile.gif

Yra visiskai normalu po PA kokias 4-5 valandas jaustis pavargusiai, apsnudusiai, silnuma. Juk PA-tai didziule doze adrenalino, kuri uzliejo tave. kol tu bijosi PA, tol jie ir bus, patikek manimi. Pasakyk, kiek kartu galvojai kad mirsti per PA, bet juk esi gyva, sedi cia ir googlini biggrin.gif PA tau gali iskresti tik viena vieninteli dalyka-GASDINTI TAVE. TAI PA PUIKIAI MOKA. kai uzklumpa PA, reikia susirasti ramia vietele,atsisesti ir stebeti savo kuno pojucius ,kol PA baigsis.Baisu? taip , baisukokius pirmus 20 kartu, o po to tu pradesi nebebijoti tu pojuciu.Svarbiausia daryti, o ne sleptis nuo PA
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2012 10 24, 18:02)
kai uzklumpa PA, reikia susirasti ramia vietele,atsisesti ir stebeti savo kuno pojucius ,kol PA baigsis.Baisu? taip , baisu kokius pirmus 20 kartu, o po to tu pradesi nebebijoti tu pojuciu.Svarbiausia daryti, o ne sleptis nuo PA

g.gif nejaugi
man turbut taip neitu g.gif
nors yra teke priverstinai sita isgyvent pvz paskaitoj sedint, kur gi dingsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 24, 16:33)
nepraeina blogumas ...

Lucero, kai taip bloga, pasistenkit daug daug gerti 4u.gif Idealiausia negazuotas mineralinis, dar neblogai Basica arba Rehydron milteliai. Patikekit, greit nuims bloguma ir silpnuma, as ta pergyvenau drinks_cheers.gif Cia viso labo GERLas, jis jus apnuodijo, tad isplaukit ji.
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 24, 15:12)
o jum nebuna kad toks siurpas per koja perbega ir pasidaro tokia zasies oda? na pasiurpsta ji nei is sio nei is to ? smile.gif

man taip ant ranku buna, kartais ant slaunu 4u.gif
Atsakyti
Man darosi idomu del to GERL'o, niekada nesugalvojo nei daktare, nei as tirtis del jo... g.gif Gal verta pabandyt? Sako kad pozymiai kaip nerimo sutrikimu...ar tiesa? g.gif
Atsakyti
kaip man galva skauda, spaudimas nukrites
neturiu dabar mineralinio
arbatos netinka?
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 10 24, 18:40)
Man darosi idomu del to GERL'o, niekada nesugalvojo nei daktare, nei as tirtis del jo... g.gif  Gal verta pabandyt? Sako kad pozymiai kaip nerimo sutrikimu...ar tiesa? g.gif

Vienas prie vieno. drinks_cheers.gif Moterys per GERLo paumejimus gyventi nebenori, nedarbingos tampa, biuletenius ima, nes net nepakyla is lovu, visos dreba, silpna, i sonus nesioja, galvos skauda arba svaigsta, dusta, jaucia smaugima ir t.t. Pabandykit issitirti, blogiau nebus 4u.gif

QUOTE(Lucero @ 2012 10 24, 18:43)
kaip man galva skauda, spaudimas nukrites
neturiu dabar mineralinio
arbatos netinka?

Is arbatu tinka tik ramuneliu arbata. Tik. Nes visokios juodos, zalios, vaisines sukels analogiskus priepolius. Jokiu sulciu, jokiu pienisku produktu, kai taip blogai.
Tada geriau jau gerti gryna vandeni be nieko.
Atsakyti
Labs rytas mergaites, kaip siandien jauciates ? 4u.gif

man tai liudna vis, jau kuris laikas
ruduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 25 spalio 2012 - 10:57