Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 10 24, 05:40)
Oho, mane su 140/90 PA istiko biggrin.gif Galvojau, kad sirdis per gerkle islips biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Ir zinot, koki atradima padariau? O gi Borzomi mineralinis vanduo. Ypac jums, Lucero, turint diagnoze Gerl, jis butu reikalingas 4u.gif Nusiperku jo, atidarau, kad visi gazai nueitu, nes gazuotu mums negalima, ir taip raugejam, ir taip tas maistas i virsu kyla, ir isgeriu po litra kasdien, kai padetis man sublogeja drinks_cheers.gif Ir nereikia vaistu nuo rugsciu, ir dar visais mineralais prisotintas vanduo, jei truksta kokiu organizmui, tai is to mineralinio pasiima drinks_cheers.gif
Bandziau surasti lietuvisko analogisko mineralinio, deja, panasus butu Vytautas, ale tooooks neskanus, kad praryti negalejau doh.gif Vel prie Borzomio perejau.

Dabar yra nesenai atsirades RASA High mineralinis. Bet jis panasus i Vytauta apie 2 lt kainuoja irgi daug labai mineralu, bet labai surus.
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 10 23, 19:26)

Man siuo metu tas pats,paejus nuo namu ima svaigti galva, sukausto nugara, atrodo tuoj krisiu...net atrodo kvepuot neina... schmoll.gif

tai, reik suprast, nuo nervų, įtampos ir pan.
Tai reikia aiškintis psichologines priežastis ir mokintis atsipalaiduoti- joga, kvėpavimas... 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o jums akiu vyzdziai ner pasiplete?

Man jau metai laiko kaip desinys vyzdys ne taip reaguoja kaip kairys, ramybes busenoje buna didesnis. I sviesa/tamsa reaguoja, tik ne taip greitai kaip kairysis g.gif Pastebejo neurologe, bet kadangi nei MRT, nei KT nieko nerode, ta reiskini kazkaip pavadino, berods parasimpatinis ar kazkaip pan. Kiek skaiciau, tai taip pat budinga esant nervinei itampai g.gif

Toliau vyksta gilinimasis po savo kuna doh.gif non-stop....
Atsakyti
Ir galvoju, kad jau nuo jaunumės reikia mokintis atsipalaiduoti, pailsėti nuo streso, pykčio, neigiamų minčių. Būčiau dabar jauniklė, tai JAU DABAR užsiiminėčiau joga, autogeninėm treniruotėm, kvėpavimo pratimais. Na bet geriau vėliau, negu niekada biggrin.gif Ir skatinsiu savo vaikus tuo užsiimt 4u.gif Vien tik aerobika ir pasportavimas salėje, tai dar ne viskas. Reik mokėt su savo mintim susitvarkyt. smile.gif Tam kartui tokie mano pamąstymai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Biškis @ 2012 10 24, 10:54)
sakykit, o jums akiu vyzdziai ner pasiplete?

Man jau metai laiko kaip desinys vyzdys ne taip reaguoja kaip kairys, ramybes busenoje buna didesnis.  I sviesa/tamsa reaguoja, tik ne taip greitai kaip kairysis  g.gif Pastebejo neurologe, bet kadangi nei MRT, nei KT nieko nerode, ta reiskini kazkaip pavadino, berods parasimpatinis ar kazkaip pan. Kiek skaiciau, tai taip pat budinga esant nervinei itampai  g.gif

Toliau vyksta gilinimasis po savo kuna  doh.gif non-stop....

vegetacinė nervų sistema skirstoma į simpatinę ir parasimpatinę. Nepamenu tik kuri, yra atsakinga už organizmo nuraminimą, o kita- už suaktyvinimą, pasiruošimą kovai. Tai va, priklausomai nuo vegetacinės nervų sistemos jautrumo ( reaguoja ir į mūsų mintis, ir į aplinkos pokyčius), priklauso labai ir mūsų visi pojūčiai, organų veikla, reakcija į aplinką.
Atsakyti
QUOTE(marmazelė @ 2012 10 24, 11:05)
vegetacinė nervų sistema skirstoma į simpatinę ir parasimpatinę. Nepamenu tik kuri, yra atsakinga už organizmo nuraminimą, o kita- už suaktyvinimą, pasiruošimą kovai. Tai va, priklausomai nuo vegetacinės nervų sistemos jautrumo ( reaguoja ir į mūsų mintis, ir į aplinkos pokyčius), priklauso labai ir mūsų visi pojūčiai, organų veikla, reakcija į aplinką.

parasimpatine viska siaurina, o va simpatine - plecia 4u.gif vadinas man simpatine nervu sistema netaip veikia ....
Atsakyti
QUOTE(marmazelė @ 2012 10 24, 11:33)
tai, reik suprast, nuo nervų, įtampos ir pan.
Tai reikia aiškintis psichologines priežastis ir  mokintis atsipalaiduoti- joga, kvėpavimas...  4u.gif

Einu pas psichologe jau pora menesiu, pradejau daryt autogenines treniruotes kasdien, lb noriu i joga, bet nera mano miestelyje tikros jogos...gal pavyks nuo gruodzio, jei geras mokytojas nauja grupe rinks smile.gif nes tas kazkoks durnas jausmas isejus is sau saugios aplinkos veikia ir lb apsunkina gyvenima...
beje norejau paklausti ar nei vienai nebuvo kad rytais atsikelus pastoviai pykintu? nes man jau 2 savaite taip...nzn cia nervai ar nauju AD poveikis g.gif
Atsakyti
o jum nebuna kad toks siurpas per koja perbega ir pasidaro tokia zasies oda? na pasiurpsta ji nei is sio nei is to ? smile.gif
Atsakyti
suvalgiau sokolada
ir taip bloga pasidare
drebulys kazkoks ir pykina
pulsas 105 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 24, 15:22)
suvalgiau sokolada
ir taip bloga pasidare
drebulys kazkoks ir pykina
pulsas 105 doh.gif

Šokolade yra kofeino... Tiesa, jo kiekis nėra didelis, bet jautruoliams gal ir to pakanka. http://zurnalas.darn...nizmu-3897.html

O gal tai tik sutapimas, gal ne šokoladas kaltas smile.gif
Atsakyti
sokoladas... esu tikra... nes gerai jauciaus kol jo nesuvalgiau smile.gif beto cia kazkoks uzsienietiskas
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 10 24, 12:47)
Einu pas psichologe jau pora menesiu, pradejau daryt autogenines treniruotes kasdien, lb noriu i joga, bet nera mano miestelyje tikros jogos...gal pavyks nuo gruodzio, jei geras mokytojas nauja grupe rinks smile.gif nes tas kazkoks durnas jausmas isejus is sau saugios aplinkos veikia ir lb apsunkina gyvenima...
beje norejau paklausti ar nei vienai nebuvo kad rytais atsikelus pastoviai pykintu? nes man jau 2 savaite taip...nzn cia nervai ar nauju AD poveikis  g.gif

šaunuolė mirksiukas.gif Ir būtinai bandyk į jogą patekt. Tiesa , youtubėje yra daug informacijos, jogos asanų, kvėpavimo pratimų, bet kai realiai yra šalia mokytojas, tai kitas reikalas smile.gif Ir mažais žingsneliais- į priekį smile.gif
Dėl pykinimo- gali ir dėl naujų AD poveiko...
Atsakyti
nepraeina blogumas ...
Atsakyti