QUOTE(Lucero @ 2012 10 23, 09:07)
Manau tirtis gali daug, kai turi pinigu ir amziu.
O kitu atveju tiesiog atrodai juokingai, as pati kai tyriausi, tai pastoviai prie kabinetu su senukais sededavau..... net repliku ir klausimu is ju isgirsdavau, kad ka jus cia jauna veikiate
O kitu atveju tiesiog atrodai juokingai, as pati kai tyriausi, tai pastoviai prie kabinetu su senukais sededavau..... net repliku ir klausimu is ju isgirsdavau, kad ka jus cia jauna veikiate
O man atrodo, kad geriau viena karta issitirti nuo galvos iki koju ir tada ramiai gyventi. Nes kai zmogui buna bloga savijauta, visa laika kirba mintis, o gal daktarai nepamate, o gal... Ir kirbes tas dalykas, kaip gi kitaip, jei didesne dalis tyrimu nedaryta. O kuo daugiau kirbes, tuo savijauta bloges, nes stresas, nervai dar tuos simptomus paryskina, padidina.
Kol suradau savo liga, tai tyrimams, kysiams, privatiems daktarams, vaistams, kurie buvo nereikalingi, isleidau 3000lt. Palyginti su tuo, kad dabar vel esu sveika ir darbinga, myyyyyzeris ta suma
Vadinasi, nera jums taip blogai. Kai man blogai buvo, visai nejaudino manes net Santariskiu reanimacijoj salia gulintys keturi senukai su infarktu. As, jauna moteris, gulejau salia ju. Pagulejau, gydytojai praplete plaucius ir paleido namo su irasus: "itariama bronchine astma", tipo, tirkis toliau poliklinikoj. Poliklinikoj nupedinau pas pulmonologa, sedejau vel salia krenkscianciu seniu, dzin man ju zvilgsniai, man sava sveikata brangesne. Jau ko ko, bet savo smegenu neapkroviau jokia nereikalinga informacija, tokia, kaip "o ar as nejuokingai atrodau", "o ko visi i mane ziuri, gal kartais akys mano paklaikusios", "as tokia jauna salia tu visu pagyvenusiu zmoniu, kazin, ar jie nepyksta, kad salia sedziu" ir t.t. Tai jau vadinama depresija. O depresijos as niekada neturejau ir tikiuosi, kad neturesiu.