QUOTE(visivisi @ 2012 10 22, 22:15)
Ah... jauciuos ir as blogai... Ko tik nejauciu, ir sirdis greitai plaka,duria, ranka tirpsa sirdis istirta- pakitimu nera. Galva skauda, sukasi, ausyse uzia, spengia, akyse juodi taskiukai (museles) skraido, buvau pas neurologa- nieko nera (
nors nei kompiuterines tomografijos nei magnetinio rezonanso nedare), skydliauke (striuma) istirta, kaip jauciuos blogai taip jauciuos...
Kraujo spaudimas zemas, silpna. IR VISKAS NUO DISTONIJOS.
Na gerai, sakykit o kokia toji Jusu liga?
Vat tokius namiokus numetet ir sunkiau pasidaro. Tai ka tirtis dar? kur radot ligos priezasti?
Nu taip. daktarams lengviausia neskirti jokio tomografo, pasakyti, jog esi durnas ir ramiai paleisti namo
Zinau, zinau ir as ta pati, esu jau girdejusi.
O su tokiais simptomais gyvenant metus mano tevui praeita savaite rado galvos augli Ir tai, kol i kisene nedavem, tol tomografo nedare
O paskui plokstele apsiverte daktaru: o kur jus tiek ilgai buvot, kodel anksciau nesityret. O kad tyremes, daktarai viso labo israsydavo vaistu nuo sukiniu, pasakydavo, kad cia apkalkejusios kraujagysles, padarydavo bendra kraujo tyrima ir uzsidedavo pliusiuka, kad zmogus sveikas.
As esu kovotoja is prigimties. Ir be jokiu psichologijos kursu. Kadangi pablogejus sveikatai man gydytojai irgi viska nurase VD ir PA, as ranku nenuleidau. Skaiciau apie kitas ligas, kurios sukelia tokius pat pozymius ir tyriausi privaciai. Neurologai man sugebejo tik valerijono tinkturos israsyti
O paskui patekau pas gastroenterologe gera, jau kaip paskutine instancija, nes po jos ruosiausi viska mesti ir uzsirasiau pas psichiatra, kad israsytu AD. Jai pakako mano pasakojimu, pamaige pilva, pasidare ismatu tyrimus, kadangi turejau DZS jau ketveri metai, iskart diagnoze pasake, skyre lasalines, as dar papildomai namuose issiploviau zarnyna su geriama klizma, emiausi grieztos dietos, ir nuo tos dienos man ejo vis geryn ir geryn
O jei buciau paklausiusi daktares ir gydziusi VD, siai dienai gal jau guleciau psichiatrineje ligonineje
Nes jauciausi taip blogai, jog prasiausi eutanazijos
Ir visoms jums, kurios kankinasi, siulau ne vien skaityti, o ir TIRTIS, bet taip pilnai, nuo pagrindu, su magnetiniu rezonansu, su endoskopija, o ne siaip gydytojas atsainiai paziuri i kraujo tyrimus ir ramiai paleidzia namo.
Va kai jau absoliuciai nieko daktarai neras nei tyrimuose, nei magnetinio rezonanso pagalba, nei su gastroskopija ir sakys, kad esate sveikos, va tada sutinku, keliaukit tiesiai pas psichiatra