Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

man kaip gelia sanarius siandien verysad.gif
ar jusu nekamuoja reumatiniai skausmai?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 18, 19:39)
man kaip gelia sanarius siandien verysad.gif
ar jusu nekamuoja reumatiniai skausmai?

o jezau jezau kaip man anksciau geldavo, kazkoks kosmaras, 100 proc isitikinus buvau kad man reumatoidinis artritas, jau ir pasilaidojau save, padare tyrimas, viskas kuo puikiausiai pasirodo, nu bet jau kas do gelimas buvo kai pamenu unsure.gif
Atsakyti
Va va , zinok manau man taip ir gelia..... plastakas... ir koju ir ranku...
Atsakyti
Sveiki, rasau del AD ir kitu atidepresantu vartojimo laiko, kaip tik turejau vizita pas gydytoja ir jis man pasake, jog cia tik nustatyta, kad AD reikia gert maziausiai 6men ir tada jau viskas pasveiksi ir nepasikartos liga, na nebet po kokiu 5 metu, bet dabar daktarai to stengiasi vengti, jis kaip tik buvo grizes is seminaro psichiatru,sake daug kas db duoda pagert vaistukus menesiui, trim jei zmogus gerai jauciasi nuima...nes sake va kad ir man pvz gali but jog kiekviena rudeni menesiuka gausiu pagert ir vsio, taigi cia del tu dvieju savaiciu visai tiketina, matyt jis nemato tavyje dideles bedos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 18, 17:33)
Na kaip, visi vaistai yra ne saldainiukai, bet esmė, kad antidepresantus Zoloft siūlo pagerti dvi savaites tik... Kokia prasmė iš tokio trumpo laiko... Geriau nė nepradėti tuomet smile.gif

Kai as buvau pas daktara tai man israse Fluanxol pirmiausia pabandyti pagert, nes sake jeigu duosiu antidepresantus tai pradzioj kai pradesi gert bus dar blogiau ir reiks juos ilga laika gert wink.gif. Kaip ir minejo kazkas kad jeigu pradesi gert ir tik 2 savaites tai bereikalo.
Atsakyti
QUOTE(Belekas0 @ 2012 10 18, 20:15)
Kai as buvau pas daktara tai man israse Fluanxol pirmiausia pabandyti pagert, nes sake jeigu duosiu antidepresantus tai pradzioj kai pradesi gert bus dar blogiau ir reiks juos ilga laika gert wink.gif. Kaip ir minejo kazkas kad jeigu pradesi gert ir tik 2 savaites tai bereikalo.

Na va, matot, kiek visokių teorijų, net ir tarp daktarų. bigsmile.gif Jei nerimo ir negatyvių minčių būklė jau yra ilgai užsitęsusi, nemanau, kad AD yra tikslinga gerti tik 2 savaites. Vos tik būklė pagerės, serotonino lygis smegenyse pakils-kaip teigiama, ir vėl staigiai nutraukti-ypač dabar, rudenį, ar verta?
Aš pati kamavausi dabar keletą mėnesių su VD simptomais, kaip ir nelabai jų bijojau-esu apsipratusi, bet vis vien būklės labai nemalonios ir trugdo tiek darbui, tiek laisvalaikiui. Prieš 10 dienų pradėjau gerti Seroxat, ir dabar jaučiuosi visai kitaip-viduje ramu,nebeužeina panikos priepuoliai, širdies mušimai ir pan. Nemanau, kad aš norėsiu nustoti gerti vaistus, kol neužsimirš visi negatyvūs pojūčiai. schmoll.gif Kiekvienas turim skirtingą nuomonę dėl vaistų vartojimo, mano tokia: nereikia jų griebtis vos tik nuotaikai pablogėjus, bet kai mėnesiais žmogus gyvena vidinėse baimėse, kamuojasi kiekvieną minutę kur bebūdamas, o juo labiau jei bijo išeiti iš namų ir dėl savo būsenos nebegali imtis jokios veiklos, toliau kentėti ir laukti prašviesėjimo yra tik jo paties pasirinkimas. ax.gif Aš irgi tai dariau, dabar pasidaviau, ir tik gailiuosi, kad nepadariau to anksčiau. Vaistai nėra sveika, bet kas pasakys, kiek organizmui kenkia ilgalaikė stresinė būklė, kraujo spaudimo staigus kilimas ir pan.? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 19 spalio 2012 - 09:15
Jus nejuokaukit su tais AD, per 14 dienu organizmas tik siaip ne taip prisitaiko prie to seratonino, dopamino ir t.t. o kokie pojuciai gresia per tas dvi savaites tai pasiskaitinekit forumuose. Daugelis pirmai savaitei net atostogas pasiima ir nelipa is lovos...
Pati esu bandzius gerti, tai galvojau, kad isprotesiu, kai pasireiske visi imanomi salutiniai..... net akiu vyzdziai pasidarydavo skirtingo dydzio ir t.t. nenoriu net prisiminti, istempiau apie 3 menesiu ir zinau, kad juos gerdama esu padarius didziausia klaida gyvenime, nes man seratonino NETRUKO...o as ji pumpavau...
todel po truputi juos nutraukinedama net pajutau, kas yra tikra depresija, gerai, kad tik epizodiskai ir laiku susiemiau...o panika niekur nedingo...
Taip, kad, esant kritinei situacijai, isgeriu pusele arba visa 1,5 mg lexotanilio, o jei visokie raumenuku patrukciojimai ar pan. yra geriamos apmulės magnis B6 arba padeda zolines tableteles Herbalstres
Laikykites, nepasiduokit ir neskubekit gerti baisiu chemikalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2012 10 19, 10:16)
Jus nejuokaukit su tais AD, per 14 dienu organizmas tik siaip ne taip prisitaiko prie to
todel po truputi juos nutraukinedama net pajutau, kas yra tikra depresija

Sveika
o kazin kodel ad taip sunku pradet gert, ir taip sunku mesti? g.gif ir kodel metant viskas paumeja ? zinau zmoniu kurie ad mest negali... nes meginant mest mirsta kone.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 18, 20:06)
Va va , zinok manau man taip ir gelia..... plastakas... ir koju ir ranku...

man net iki tokio lygio buvo, kad gele kiekvieno pirstuko, tiek koju, tiek ranku sanarius, nekalbant apie tuos didziuosius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 10 19, 10:22)
Sveika
o kazin kodel ad taip sunku pradet gert, ir taip sunku mesti? g.gif  ir kodel metant viskas paumeja ? zinau zmoniu kurie ad mest negali... nes meginant mest mirsta kone.. blink.gif

as geriu ad ne pirma karta, jokiu salutiniu pozymiu isvis nebuvo, tik pirma savaite nesitaise bukle, bet kad kazkoks salutinis butu ne minties nebuvo, po dvieju savaiciu atsigavau, kai nutraukiau irgi isvis jokiu problemu nebuvo, pamazu per pora saivaiciu nutraukiau ir nieko blogo isvis nejutau...;
man jokie herbastress nepadejo, gal ir chemikalai, bet daug ligu gydomi chemikalais ir nieko cia jau nepakeisi...
Atsakyti
siandien nerealiai galva skauda
pulsas nukrites, kas man nebudinga
noris tik miegot
Atsakyti
Žinay tik tiek, kad AD atitaikyti - yra didelis menas ir neduag daktarų tai pavyksta, keičia vienus vaistus kitais, o žmogus kankinasi, kol atitiako...
Smagu, jeigu kažkam AD atitkaiė, tai eni šalutinių bvuo, nei nutarukimo pojučių...o va man, seratonino netrūko, o aš organizmą dar papildomai juo šėriau... tai gal todėl taip žiauriai buvo....
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 19, 11:21)
as geriu ad ne pirma karta, jokiu salutiniu pozymiu isvis nebuvo, tik pirma savaite nesitaise bukle, bet kad kazkoks salutinis butu ne minties nebuvo, po dvieju savaiciu atsigavau, kai nutraukiau irgi isvis jokiu problemu nebuvo, pamazu per pora saivaiciu nutraukiau ir nieko blogo isvis nejutau...;
man jokie herbastress nepadejo, gal ir chemikalai, bet daug ligu gydomi chemikalais ir nieko cia jau nepakeisi...

Man irgi, ir anksčiau kai gėriau, nieko ypatingo nejaučiau. Ir kai nutraukiau prieš keletą metų po truputį, jokių pojūčių nebuvo. Tiesiog tada atėjo laikas, kai gerai pasijutau ir pradėjau pamiršti gerti AD. Po truputį ir nutraukiau be jokių nuotaikų pablogėjimų. Jei taip bijote chemikalų, tai gal ir maistą vartojate ne iš parduotuvės, nes maisto produktuose ir gėrimuose jų taip pat netrūksta. Jei vartojate mėsą, per šiuos produktus irgi gauname visokių hormonų ir vaistų. Jau nekalbant apie įvairiomis "nepridegančiomis" dangomis dengtus indus, kurie išskiria gal dar kenksmingesnes medžiagas. g.gif O oro ir vandens tarša, įvairios spinduliuotės, papildai, net daržovės... doh.gif Ar bent įsivaizduojate, kiek atseit šiuose "vitaminuose" yra chemikalų(ne iš močiutės kaimo)? Taip kad mus supa daug organizmui kenksmingų "baubų". Mūsų organizmai gauna tiek visokios chemijos, kad viena tabletė kažin ar gali jam ką nulemti. Žinoma, tik kai yra būtina, atlikus tyrimus ir paskyrus gydytojui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 19 spalio 2012 - 14:10