Sveiki. O jum pvz nebuna dideles baimes, kai einate pas daktara arba i kirpykla ir kai reikia laukti uz kabineto arba pvz kirpykloj pasako palaukite keleta minuteliu. Man sita problema kankina nors zinau, kad nieko nebus, ner ko bijoti, bet vistiek sirdis plaka tokiu greiciu, kad daktare niekada kraujo spaudimo pamatuot negali =D, o kai iseinu is kabineto nusiramina viskas. VD tikrai labai ikyri liga. Man ypac galvos svaigimu pasireiskia, pvz jeigu koks balius buna suvaziuoja gimines ir t.t tai stresas buna visa diena, o vakare taip sukasi galva aplink kai atsigulu arba nakti atsikeliu. P.S (alkoholio nevartoju) Buna, kad isimeta akies voko trukciojimas arba kur nors kitur ir trukcioja kokius pora menesiu
) arba lupos kamputis itruksta istisai tas pats
. Reikia ir man keisti gyvenimo buda ir visiem, bet lengva pasakyti nei padaryti. Reikia rasti darba, bet pagalvoju kas bus kai pirma diena atidirbsiu su baime, o antra diena suksis galva ir kaip reiks dirbti
. Kaip ta baime isnaikint neisivaizduoju
. Pries pusmeti geriau Fluanxol pati silpniausia, bet negalejau jo gert teko atsisakyt del to, kad asaros begdavo isvien
. Tai va nevien panom buna si liga. Laikykites mergaites nepasiduokit.