o kokie gali buti tarpslankstelinių kaklo arterijų pakitimai ir kokio reikia siuntimo tam tyrimui?
Jezau sirdis dauzos cia tikrai yra vegetacinis simptomas nes pati sirdis sveika o spaudimas pulsas uzkyla dar ir nugara somatiskai skauda nu ir gyvenimas
manau, kad reikia šeimos gydytojo siuntimo pas angiochirurgą. O ten pagal nusiskundimus gali atlikti tyrimus.Reikėtų nusinešti ir magnetinio rezonanso nuotraukas.Galima dar pasikonsultuoti su neurologu. Šiaip tai kiekvieno gi situacija skirtinga, svarbu ieškoti išeities. Tuo labiau, kad rankų, veido tirpimai šiaip sau nebūna, tik nuo vegetodistonijos .Manau, tai gali būti susiję su neurologinėmis problemomis. Sėkmės iParašykit , kaip sekėsi
Sveikutes rytoj einu pas seimos gydytoja, prasysiu siuntimo pas angiochirurgą ir neurologas, bandysiu ieskoti priezasties galvos negerumu, gal kas su arterijomis negerai, bet taip nenoriu, jau taip atsibodo tie gydytojai Kaip jus laikotes? Kaip jauciates, ar dziaugiates atejusia vasara?
nesidziaugu , sveikatos ner bet tingiu vilktis iki tu daktaru nusivyliau visais , dabar geriau sakysiu - px man viskas is nervu
as ir tigiu, bet netekau darbo, nuo rytojaus nedirbu jau, tai galvoju dar reik nueiti
Labutis , manau kad ir aš tą gerumą įgijau , kasdien užeina priepuolis - pradeda mušti krūtinėj, rankos šlapios, sukyla spaudimas, lyg pilvą suka, silpna, galva sukasi, šąla kur nors.
Jau 3 -ias mėnuo taip....pradėjau gerti Cipralex.
Kol gėriau lexotanil geriau buvo, bet dabar pasiūlė xanax priepuolio metu, tai gaunasi kasdien , bijau priprasti...
Kol gėriau lexotanil geriau buvo, bet dabar pasiūlė xanax priepuolio metu, tai gaunasi kasdien , bijau priprasti...
QUOTE(Apart @ 2010 05 11, 10:08)
Labutis , manau kad ir aš tą gerumą įgijau , kasdien užeina priepuolis - pradeda mušti krūtinėj, rankos šlapios, sukyla spaudimas, lyg pilvą suka, silpna, galva sukasi, šąla kur nors.
Sveika, o tau yra baime? Kaip tau cipraex?
QUOTE(marix @ 2010 05 19, 17:28)
Sveika, o tau yra baime? Kaip tau cipraex?
Labutis , ne baimės nėra, tik išsigąstu kai pradeda negera darytis, kad nesukiltų iki 200spaudimas(yra porą kartų buvę), nors šiaip mano gan mažas.
O manau nuo Cipralex mane labai pykino 3 savaites, ir nieko geriau nejaučiu, jau greit eisiu pas gydytoją sakysiu gal kad kitą ką duotų. Man vis tiek kasdien užeina tie negerumai gal šiek tiek mažiau nes vietoj xanax bromezapam geriu po pusę.
Labutis visoms as Polas29,rasau is savo zmonos nicko,nes taip gyventi nebegaliu..kai uzpuole pries puse metu tai baigiu save suesti..prasidejo viskas stresineje situacijoje suskaudo sirdi,ir taip visa menesi ja paskausdavo.per visa menesi ieskau priezasciu,prisimasciau ligu,labai pergyvenau kad negaliu sportuoti:( po menesio pertraukos nuejau pasportuoti,tai po sportu ir po vyno su zmona da blogiau paliko:sirdis dauzesi kad net ora buvo sunku ikvepti,prakaitas muse,galva buvo kazkokia sunki,galvojau viskas mirsiu:( biski uzmigau,atsikeliau,pykino nezmoniskai,o kai ryte atsibudau tai prasidejo veido tirpimai,dar veliau svaigimas,silpnumas:( ejau cia anglijoje pas gydytojus dare 2 kartus kardiograma,pilna kraujo tyrima,apziurejo isoriskai,viskas ok ,sako tu sveikas. likau vienas su savim:( israse betablokeriu vaistu,tai nuo ju zmona galvojo kad numirsiu,visi salutiniai poveikia pasireiskie,kokie tik galejo buti,bet gydytojas neleido nutraukti.tai isgeriau 2 dezutes tu propranolol betablokeriu,maciau kad nieko ten man nepadejo:( sirdi susitvarkiau manau nuo magnio,skausmai dingo krutineje,bet galvele vis pasvaigsta,nerimas didziulis del rimtos ligos,jau sau veziu prisirasiau.buna naktimis kazkas kai duoda i galva(karsta banga) ,atsikeliu,nesuprantu kas darosi,ypac uzkniso tirpimai galvoje,beveik kasdien pasitaiko,dar spaudimas pradzioje sokinejo,daba lyg ir jau geriau.. vaziuoju birzelio 2 su zmona atostogu,tai jau is karto leksiu pas neurologa, tirsiuos galva,nes baisu darosi kai visa nakti kai uzeina tirpsta galva,pulsas jauciasi visam kune,raumenys trukcioja,kaklo raumenys ir nugaros raumenys kaip akmenys,dar kojas traukia meslungis naktimis,tiesiog nebesuprantu kas su manim darosi.i darba einu kaip ir pragara,stengiuosi sportuoti ash vel,nes jei ne sportas visai nudurneciau namie.aciu uz isklausima,vis lengviau su tokiais kaip tu..gal ka patarsim ?