sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi... pries 4 metus nakti nutirpo kojos pirstas, ir uzejo keista baime, kad mane paralyziuoja
nuo to momento viskas ir prasidejo, isivariau baime, kad tik nesuparalyziuotu manes, turejau durnumo paskaityti internete apie tirpimus, ten radau baisiu ligu ir taip visas ratas uzsivede. kuo toliau tuo graziau daresi, tirpo ranku koju pirstai iki nejauutrumo, silpo galunes, kojos rankos uzeidavo buna pasidarydavo kaip svinines, strigdavo liezuvis, tirpdavo veidas, po to pradejo svaigti galva, vos ant koju issilaikydavau, atsigulus ar atsisedus eme atrodyti, kad virstu i viena puse, vis klausinedavau artimuju, ar as nesukrypusi, is tu nervu ir vemimas prasidedavo. nu ir aisku aplaksciau daug gydytoju, padare kompiuterine tomograma ir nieko, sveika kaip ridikas. nusiunte pas psichiatre, pradejau gerti AD (cirali) ir po truputi visos ligos praejo. man paaiskino, kad butina gerti AD, ne sprie raminanciu priprantama, o AD geresni poveiki turi. pageriau metus, ir visos mano VD dingo. bet va pries pora menesiu vel prasidejo.. stengiuosi save guosti, kad jeigu ana syki tokie siaubingi simptomai praejo nuo AD, tai negi po triju metu atsibudo kazkokia liga?? manau tikros sunkios ligos smogia greit, nepraeina negydomos ir pan, bet vistiek ant sirdies taip neramu, kai uzeina VD ir PA nebeisivaizduoju ne kur dingt, norisi issiverzti is savo kuno, isibegeti ir trenktis su galva i siena ar dar koki velnia padaryti, kad tik viskas baigtusi, kad vel sugrizt i realybe. MB sako, kad atrodau kaip pamisele, zinot, nesinori gasdinti aplinkiniu, bet kai uzeina, nieko negaliu sau padaryti
slykstus dalykas ta VD, bet as net pas gydytojus bijau dab eiti, nes save guodziu kad man tai ir bijau eiti, kad nerastu kokios ligos, taip ir kankinuosi