Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(Biškis @ 2012 04 20, 17:21)
o kaip sakant nuo nervų ir prasideda visos ligos  doh.gif

tinku ir aš čia - ir hipochondrikė, ir ko gero vegetodistinkė , bent jau pati sau tai paišau, nes fizinių ligų kiek tirta kol nerasta, o irgi per daktarus lakstau visais įmanomais kanalais - privačiai, per šeimos gyd, per pažįstamus  doh.gif
esu turėjus ir kelias PA, bet dabar labiausiai erzina pastovus galvos svaigimas, sulėtėję judesiai, koordinacija ir mirguliavimas akyse, panašus į tą, kai kartą dieną žiūri į kelią ar aplamai į horizontą ir matosi toks raibuliavimas  doh.gif va taip praktiškai pastoviai ....pavargau...

Puikiai suprantu tave ir mes visos turbut suprantam console.gif
Visos mes cia jauciam ne vienokius tai kitokius pojucius,nervinius sutrikimu ir pan.
Na stiprybes mums ir palaikymo viena kitai kuo daugiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2012 04 20, 15:29)
Puikiai suprantu tave ir mes visos turbut suprantam console.gif
Visos mes cia jauciam ne vienokius tai kitokius pojucius,nervinius sutrikimu ir pan.
Na stiprybes mums ir palaikymo viena kitai kuo daugiau... 4u.gif

fuij, kaip ant savęs ima zlastis, kai rodos protinga motera, ale neišeina susiturėt doh.gif ech, o reikia save pamilti, nes toks požiūris irgi nieko gero ...
Bent man geriausiai veikia fizinis darbas, kai neturi net kada pagalvot apie kažkokią netokią savijautą ar simptomą . Ir dar, kadangi keletą kartų gėriau lexotanilį ir xanax, visi nemalonūs simptomai dingsta. Tad vadinas tikrai netvarka su nervinė sistema ...

Rimto gydymo kol kas nesinori, nes dar galvoju, kad galėsiu susitvarkyti pati, bet kuo toliau tuo neramiau.

Tik guodžia, kad tuoj vasara wub.gif sveikatos visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 20 balandžio 2012 - 15:38
na manes jau nebestebina visokie skausmai rolleyes.gif bet pastaru metu is nosies eme daznai begti kraujas ( kraujas geras, nesenai tirtas), nu bet negi nuo nervu ar psichologiniu bedu gali begt kraujas is nosies? unsure.gif g.gif
Atsakyti
neurologė paskyrė bromozepamą, prieš tai geriau tranxene, bromozepamas geriau, nesukelia mieguistumo ir degina odą mažiau. kžk ir pasaulis šviesiau atrodo. tik viena problema, gyvename mes su vyro mama, kuri mane nuolat suerzina, kaip tik susierzinu taip ir dega oda. tai darau išvadas, kad čia nervinio bopudžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 22, 11:47)
neurologė paskyrė bromozepamą, prieš tai geriau tranxene, bromozepamas geriau, nesukelia mieguistumo ir degina odą mažiau. kžk ir pasaulis šviesiau atrodo. tik viena problema, gyvename mes su vyro mama, kuri mane nuolat suerzina, kaip tik susierzinu taip ir dega oda. tai darau išvadas, kad čia nervinio bopudžio  g.gif

uzjauciu,,,nieko gal pagersi vaistukus pageres,tik bromezapamas ir visi kitai pamai yra greit priprantami vaistukai,tai reiketu ilga laika nevartoti,nes paskui labai sunku buna nuo ju nulipti,buna net dar blogiau.. blink.gif .is savo patirties zinau... verysad.gif
Geriausias gydytojas poziurio pakeitimas i viska,daugiau veiklos,buvimas daugiau gamtoje,o vaistukas tii kai labai labai blogai,trumpam...
Atsakyti
labas rytas, kaip merginos savijautos? rolleyes.gif man lyg neblogai, buna lenda i galva kokia bloga mintis tai staigiai veju ja lauk doh.gif isvedziau vyresneli i darzeli tai snd kaip tikras ruduo cool.gif
Atsakyti
Kraujas iš nosies gali bėgti dėl pakilusio spaudimo, o vegetadistonija gali įtakoti kraujospūdžio šuolius......
Man, pvz. kai būna galvos pasvaigimai, ar spaudimo pakilimai, vėliau nosis būna tarsi užburkusi, turiu ją iššsipūsti, nors išskyrų nedaug, jos permatomos, kaip vanduo, bet matyt ar tai limfą ar kažką spaudimo šuoliai irgi veikia....
dar buvau radus, kad toks nosies gleivinės užburkimas būdingas migrenai su aura....nors galvą paskaudena man beveik nežymiai..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 04 23, 10:18)
labas rytas, kaip merginos savijautos? rolleyes.gif  man lyg neblogai, buna lenda i galva kokia bloga mintis tai staigiai veju ja lauk doh.gif  isvedziau vyresneli i darzeli tai snd kaip tikras ruduo cool.gif

labas rytas... 4u.gif As tai kaip visada su nerimu prabundu ir paskui jis dienos eigoje mazeja,o paskui vakare vel tas pats unsure.gif
o pas mane irgi kai mintys lenda blogos stengiuosi jas nuvyti ir galvoti apie kazkas kita gero....
Pas mus irgi kaip ruduo jau tai p 3 savaiteles,oras baisus....lyja ir lyja...dar prisideda prie nerimu ....
Laikykimes visos!!! 4u.gif 4u.gif
Geros dieneles visoms... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2012 04 23, 13:34)
labas rytas... 4u.gif As tai kaip visada su nerimu prabundu ir paskui jis dienos eigoje mazeja,o paskui vakare vel tas pats unsure.gif
o pas mane irgi kai mintys lenda blogos stengiuosi jas nuvyti ir galvoti apie kazkas kita gero....
Pas mus irgi kaip ruduo jau tai p 3 savaiteles,oras baisus....lyja ir lyja...dar prisideda prie nerimu ....
Laikykimes visos!!! 4u.gif  4u.gif
Geros dieneles visoms... bigsmile.gif

oj tie nervai.... naiviai tikiu kad greit praeis wub.gif nors snd poliklinikoj toks nerimas is vidaus and dusios kilo, kilo atrodo ir kuno nebejauciu nieko, bet greit ir nurimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 04 23, 16:52)
oj tie nervai.... naiviai tikiu kad greit praeis wub.gif  nors snd poliklinikoj toks nerimas is vidaus and dusios kilo, kilo atrodo ir kuno nebejauciu nieko, bet greit ir nurimo doh.gif

Vargsiuke console.gif zinau ta nerimo banga,toks jaumas kad dusia siaucia viduje...o tau daznai jis uzeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2012 04 23, 22:37)
Vargsiuke console.gif zinau ta nerimo banga,toks jaumas kad dusia siaucia viduje...o tau daznai jis uzeina? g.gif

schmoll.gif bet buna retkarciais
Atsakyti
O man tai norisi atskirti Panikos atakas, apie kurias cia dazniausiai rasote ir tai, kas yra Vegetodistonija.....nes jokios vidines baimes ar pan. su butent sita diagnoze galima gyvenime ir nepajusti, o va spaudimas sokineti gali, skrandzio rugstis kilti ar varyti i tuoleta ir t.t. Taigi, tai ne tas pats merginos biggrin.gif
Atsakyti