Sveikutes... na as irgi prie jusiu jungiuosi, gal kazkada ir rasiau, bet ir paskaitineju kaip visos gyvenate... kas liecia pms tai man ziauria dar uzeina, eina sau, nzn nei kaip valdytis toks nervas ima, galvos svaigimas, prakaitavimas ir t.t.t panikos atakas turejau kai teko net i priemima vaziuoti, bet ten tik sakydavo kad pas psichologa man reikia.... jau tuoj bus metai kai geriu antidepresantus, jau lyg nk buvo, bet pavasariop vel man cia viskas paumejo.... nors nebeskaitau daugiau apie ligas nes gyd uzdraude, stengiuosi delfi neskaityt apie nelaimes, zinias maziau ziuriu ir t.t.t nes jai tik ka blogo isgirstu ir jau viskas, tada imu i galva, pergyvenu ir t.t.t siuo metu irgi stiprus sprando skausmai kankina...... ir neurologe ir kompiuterine padare, nu sake yra pirmi pozymiai osteochondrozes bet ne tai kad negaleciau gyventi, o man vistiek skausmai net peciu... dar irgi ieskausi darbo, nesenai ejau i atranka, tai ir kg numeciau is to streso, dar gerl turiu prie visu situ nelaimiu.... nu zodziu... ir tik varineju po gyddytojus, vis man neaisku kas nors.. sirdele taip pat kai kazkuri minejot ir privaciai tyriausi, jau ten viska isziurejo sake jokiu bedu, o kad spaudimas pasokineja biskuti tai cia grynai nuo streso... zodziu... kankinuosi, neismokstu gyventi normaliai ir viskas....
lankausi pas psichiatre, kalbames, atrodo nu gi viskas gerai, gristu ir vel tas pats....