Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija III

QUOTE(JOGA @ 2012 02 23, 14:50)
Sakykit, o ar nera taip, kad jusm vsisi nemalonus VD pojuciai labiau pasireiksia antroje menesinius ciklo puseje arba per pacis menesines?

buna.... isvis mano pms juodas... depresija dar priedo uzeina .... doh.gif

rankos buna dreba pries kur einant pvz koki susitikima unsure.gif bet siaip sau ne
Atsakyti
Sveikutes, kaip begyvenate? kaip savijauta pavasari? 4u.gif
man tai nekaip doh.gif kazkoks silpnumas, skausmeliai islenda visur lyg butu negana anginos doh.gif tai jau net pati nebesuprantu kas nuo nervu kas is tikro nuo fiziniu priezasciu........
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 14, 13:41)
Sveikutes, kaip begyvenate? kaip savijauta pavasari? 4u.gif
man tai nekaip doh.gif  kazkoks silpnumas, skausmeliai islenda visur lyg butu negana anginos doh.gif  tai jau net pati nebesuprantu kas nuo nervu kas is tikro nuo fiziniu priezasciu........

O man ramu, praejo..dziaugiuosi gyvenimu. uzeina Pms-iniai verkimai ir svaigimai..bet silpni. Super super gera gyvent kaip normaliam zmogui .
Linkiu, mergaites, sveikti ,pavasareja, bunda gamta,ne laikas stresuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2012 03 14, 18:35)
O man ramu, praejo..dziaugiuosi gyvenimu. uzeina Pms-iniai verkimai ir svaigimai..bet silpni. Super super gera gyvent  kaip normaliam zmogui .
Linkiu, mergaites, sveikti ,pavasareja, bunda gamta,ne laikas stresuot  4u.gif

4u.gif dziugu. Kaip tau taip pavyko??? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 14, 18:47)
4u.gif  dziugu. Kaip tau taip pavyko??? g.gif  bigsmile.gif

Nei cia pavyko, nei ka..
Man kaip uzeina ,taip praeina..
Uzeina PA, baisus, pvz. bijau tamsos, tuneliu ir lt.
Galva svaigo , paeit negalejau..pagulejau-praejo. Nzn, gal vel suksis kada..

Kai tik isgyvenu didelis stresa - prasideda negerumai, kurie gali testis menesiu menesius. Taip jau kokiu 10 metu.
Atsakyti
Prieš savaitę naktį pajutau stiproką griaužimą kur širdis ir negalejau atsigulti ant kairiojo sono. Po kurio laiko nurimo. Daba pajaučiu vis tokį lyg maudimą lyg deginimą po krūtinkauliu ar gali būti čia skrandis visgi? ar krūtinės angina? rašau į šią temą, nes rudenį prasirgau distonija ojojoj kaip viską jaučiau ir galvą skaudėjo ir panikos ataką turėjau tai nebežinau kas man čia simtomai gal vegetodistonijos ar ne? buvo viskas praėję bet daug bėdų užpuolė ir matyt vėl doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites, ar priimsit i sav buri dar viena nelaimele? blush2.gif
papasakosiu ir as savo istorija. Viskas prasidejo nuo to kai diagnozavo osteochondroze, nu ir pradejau maratona po gydytojus, labiausiai isitikinau kad man negerai su sirdim nors kardiogramu daryta n, priimamajam irgi sakyta ne sirdis, nuejau privaciai pas kardiologa, istyre mane nuo a iki z, nu sako nieko su sirdute nera, ji sveika, fizini kruvi toleruoju gerai , rado kazkoki mazyti prolapsiuka bet ir tas be jokiu pakitimu zodziu sake norma ir sirdele sveika. bet va mintys blogos vistiek manes ramybej nepalieka. diagnoze ir kardiologas parase vegetacine distonija bet ir toliau sau kalbu kad man kazkas negerai kad gali sirdis sustot ir pns verysad.gif kaip visu situ absurdisku minciu atsikratyt? kaip nebetaikyt sau visokiu mirtinu ligu ir nebeskaityt internete apie tas ligas? verysad.gif jei jau gydytojas sako istyres kad nieko blogo ir mirtino jis nemato o as toliau tikiu googles aprasymais verysad.gif PADEKITTTTTTTTT
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 04 19, 12:26)
Labas mergaites, ar priimsit i sav buri dar viena nelaimele? blush2.gif
papasakosiu ir as savo istorija. Viskas prasidejo nuo to kai diagnozavo osteochondroze, nu ir pradejau maratona po gydytojus, labiausiai isitikinau kad man negerai su sirdim nors kardiogramu daryta n, priimamajam irgi sakyta ne sirdis, nuejau privaciai pas kardiologa, istyre mane nuo a iki z, nu sako nieko su sirdute nera, ji sveika, fizini kruvi toleruoju gerai , rado kazkoki mazyti prolapsiuka bet ir tas be jokiu pakitimu zodziu sake norma ir sirdele sveika. bet va mintys blogos vistiek  manes ramybej nepalieka. diagnoze ir kardiologas parase vegetacine distonija bet ir toliau sau kalbu kad man kazkas negerai kad gali sirdis sustot ir pns verysad.gif  kaip visu situ absurdisku minciu atsikratyt? kaip nebetaikyt sau visokiu mirtinu ligu ir nebeskaityt internete apie tas ligas?  verysad.gif  jei jau gydytojas sako istyres kad nieko blogo ir mirtino jis nemato o as toliau tikiu googles aprasymais verysad.gif  PADEKITTTTTTTTT

Visų pirma mesk ligų aprašymų skaitymus internete, čia, beje, rašau iš savo patirties mirksiukas.gif Visai neblogai būtų apsilankyti pas psichologą pasikalbėti ir stenkitės kuo mažiau analizuoti kaip jaučiatės ir etc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2012 04 19, 15:26)
Visų pirma mesk ligų aprašymų skaitymus internete, čia, beje, rašau iš savo patirties  mirksiukas.gif  Visai neblogai būtų apsilankyti pas psichologą pasikalbėti ir stenkitės kuo mažiau analizuoti kaip jaučiatės ir etc.  4u.gif

Aciu 4u.gif bandysiu isvis neiti i google nors man cia bus misija verta milijono doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi prie jusu...gal geriau griztu,nes daznai po ilgu pertrauku cia uzklystu i sita temyte... blush2.gif
As kenciu jau nuo PA/nerimo/nemigos nuo vaikystes,buna ilgu pagerejimu,bet vis atsinaujina... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes... na as irgi prie jusiu jungiuosi, gal kazkada ir rasiau, bet ir paskaitineju kaip visos gyvenate... kas liecia pms tai man ziauria dar uzeina, eina sau, nzn nei kaip valdytis toks nervas ima, galvos svaigimas, prakaitavimas ir t.t.t panikos atakas turejau kai teko net i priemima vaziuoti, bet ten tik sakydavo kad pas psichologa man reikia.... jau tuoj bus metai kai geriu antidepresantus, jau lyg nk buvo, bet pavasariop vel man cia viskas paumejo.... nors nebeskaitau daugiau apie ligas nes gyd uzdraude, stengiuosi delfi neskaityt apie nelaimes, zinias maziau ziuriu ir t.t.t nes jai tik ka blogo isgirstu ir jau viskas, tada imu i galva, pergyvenu ir t.t.t siuo metu irgi stiprus sprando skausmai kankina...... ir neurologe ir kompiuterine padare, nu sake yra pirmi pozymiai osteochondrozes bet ne tai kad negaleciau gyventi, o man vistiek skausmai net peciu... dar irgi ieskausi darbo, nesenai ejau i atranka, tai ir kg numeciau is to streso, dar gerl turiu prie visu situ nelaimiu.... nu zodziu... ir tik varineju po gyddytojus, vis man neaisku kas nors.. sirdele taip pat kai kazkuri minejot ir privaciai tyriausi, jau ten viska isziurejo sake jokiu bedu, o kad spaudimas pasokineja biskuti tai cia grynai nuo streso... zodziu... kankinuosi, neismokstu gyventi normaliai ir viskas.... sad.gif lankausi pas psichiatre, kalbames, atrodo nu gi viskas gerai, gristu ir vel tas pats....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 19, 22:42)
Sveikutes... na as irgi prie jusiu jungiuosi, gal kazkada ir rasiau, bet ir paskaitineju kaip visos gyvenate... kas liecia pms tai man ziauria dar uzeina, eina sau, nzn nei kaip valdytis toks nervas ima, galvos svaigimas, prakaitavimas ir t.t.t panikos atakas turejau kai teko net i priemima vaziuoti, bet ten tik sakydavo kad pas psichologa man reikia.... jau tuoj bus metai kai geriu antidepresantus, jau lyg nk buvo, bet pavasariop vel man cia viskas paumejo.... nors nebeskaitau daugiau apie ligas nes gyd uzdraude, stengiuosi delfi neskaityt apie nelaimes, zinias maziau ziuriu ir t.t.t nes jai tik ka blogo isgirstu ir jau viskas, tada imu i galva, pergyvenu ir t.t.t siuo metu irgi stiprus sprando skausmai kankina...... ir neurologe ir kompiuterine padare, nu sake yra pirmi pozymiai osteochondrozes bet ne tai kad negaleciau gyventi, o man vistiek skausmai net peciu... dar irgi ieskausi darbo, nesenai ejau i atranka, tai ir kg numeciau is to streso, dar gerl turiu prie visu situ nelaimiu.... nu zodziu... ir tik varineju po gyddytojus, vis man neaisku kas nors.. sirdele taip pat kai kazkuri minejot ir privaciai tyriausi, jau ten viska isziurejo sake jokiu bedu, o kad spaudimas pasokineja biskuti tai cia grynai nuo streso... zodziu... kankinuosi, neismokstu gyventi normaliai ir viskas.... sad.gif lankausi pas psichiatre, kalbames, atrodo nu gi viskas gerai, gristu ir vel tas pats....

Man viskas labai panasiai,jau kokia 17 metu taip....buna kartais 2-3 metai nieko bet vel ir vel atsinaujina....tikrai suprantu tave... console.gif
Atsakyti