Sveikutes! Aciu lucero uz straipsni
Siandien vel blogai jauciuosi, galva svaigsta, po pietu i darba, gal pageres parasykit mergaites ka nors, gal kuri zinot gera gydytoja kaune
QUOTE(marix @ 2010 04 27, 11:45)
Sveikutes! Aciu lucero uz straipsni
Siandien vel blogai jauciuosi, galva svaigsta, po pietu i darba, gal pageres parasykit mergaites ka nors, gal kuri zinot gera gydytoja kaune
Sveikute man irgi labai daznai galva svaigsta , o prasidejo viskas nuo sirdies permusinejimu, tai koordiologe nusprenede, kad sergu VD, nors tyrimai del sios ligos padaryti nebuvo, girdejau, kad Kaune Neuromedoj daro tyrimus del VD ir nustato ar tau tikrai VD, as irgi labai noreciau ten nuvaziuoti ir pasikonsultuoti, gal vasara ir iseis iki ten nuvaziuoti. Laikykis
Papildyta:
O kokie tau tyrimai buvo padaryti, kad nustate VD?ir dar norejau paklausti koks tavo galvos svaigimas?Mano tai kaip is po supiniu viskas aplinkui sukasi ir pykina
man dare visokiu tyrimu,nes nerado ligos, gulejau ligon. pries gal 10 m., dare galvos encefal, stuburo punkcija del isset. skleroz., bet nepasitvirtino.Galvos svaigimas toks, kad buna atrodo kad tuoj nukrisiu ir visas vaizdas kaip per ruka ir kartais dvejinas akyse.
Gydziausi neuromedoj pas Alseikiene apie 2 m., nebloga gyd, bet atsibodo saujom gerti vaistus, tai gerai jausdavausi, tai vel blogai, dar Savinova gyd. ten yra, gal dar fainesne.
Dabar pries men vel dariausi galvos kompa ir encefalograma, sake nieko nera blogo. jauciuosi baisiai, ranka, koja, lupa tirpsta, galvoj nezinau kas darosi. kita sav. eisiu stuburo magneta daryti nes turiu 2 isvarzas ir dabar labai pablogejo, pastoviai skauda nugara, kakla. Zodziu nezinau, po tyrimo ziutresiu kur toliau eiti ir ka daryti
Gydziausi neuromedoj pas Alseikiene apie 2 m., nebloga gyd, bet atsibodo saujom gerti vaistus, tai gerai jausdavausi, tai vel blogai, dar Savinova gyd. ten yra, gal dar fainesne.
Dabar pries men vel dariausi galvos kompa ir encefalograma, sake nieko nera blogo. jauciuosi baisiai, ranka, koja, lupa tirpsta, galvoj nezinau kas darosi. kita sav. eisiu stuburo magneta daryti nes turiu 2 isvarzas ir dabar labai pablogejo, pastoviai skauda nugara, kakla. Zodziu nezinau, po tyrimo ziutresiu kur toliau eiti ir ka daryti
QUOTE(Medute35 @ 2010 05 05, 11:26)
O kartais galvos svaigimas negali būti dėl kaklo problemų, pvz., ataugos ar pasislinkę slanksteliai prispaudžia tarpslankstelię arteriją? Nes man yra kaklo oseochondrozė, pasislinkęs slankstelis, taip pat naktimis tirpsta rankos, kartais galva pasvaigsta..
Del oseochondrozes nezinau niekas is dakataru tokios versijos man nepasake, man rankos labai daznai paryciaisi arba nakti tirpsta, visa laika galvojau, kad cia nuo gulejimo padeties gali tirpti, i galva dazniausiai svaigsta kaip vestib. aparato sutrikimo metu, kai aplink sukasi kambaris
man sviete kakla, sake yra kazkoks tarpas, tai viliuosi kad gal kai eisiu pas neurologa ka nors pasakys gero, kaip gydytis, gal cia mano stuburas daug duoda negeru pojuciu galvoje
kad nieko gero tie neurologai nepasako man tai ir yra tu bedu su stuburu ir kaklu o kas is to , ka patare tai tik - manksta SPORTAS VIENINTELE ISEITIS
O ką , ar padeda sportas?
Man truputį geriau, nors iš pradžių bijojau, kad pradės galva svaigti, bet kineziterapeutas sakė: parizikuokim, ir aš po truputį pasportuoju...nors, neatmetu galimybės, kai bus blogiau kreiptis į neurochirurgą arba angiochirugą...nes kartais nuo kaklo tokie galvos skausmai su mirguliavimais ir žaibavimais akyse prasideda
Man truputį geriau, nors iš pradžių bijojau, kad pradės galva svaigti, bet kineziterapeutas sakė: parizikuokim, ir aš po truputį pasportuoju...nors, neatmetu galimybės, kai bus blogiau kreiptis į neurochirurgą arba angiochirugą...nes kartais nuo kaklo tokie galvos skausmai su mirguliavimais ir žaibavimais akyse prasideda
Sportuot tingiu o skausmus kenciu bet jau ipratau kad visada viska skauda tai cia ne naujiena
Ir aš visada jaučiu, kad skauda jei ne kaklą, tai pilvą a tulžies pūslę..Esu imli savo kūno pojūčiams Bet irgi pripratau...panikos priepuolius įveikiau per pusę metų pradėjus geriau valgyti ir dažniau pailsėti. Dar ir dabar galvoju nuo ko jei kilo. Turbūt susidėjo viskas: pervargimas, neracionalus maitinimasis sausainiais, saldainiais vietoje normalių pietų..stresas,
Medute35, kokius tau dare tyrimus tarpslankstelines arterijos ir kaklo, nes man tai sviete kakla ir pasake kad kazkoks tarpas yra.