Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

Neturetu pakenkti ,aisku geriausia pasikonsutuok su gydytoja.
Man liepdavo gerti umiu atveju ,kas 15 min po tris zirniukus ,dvi valandas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankėtės BioFirst klinikoje esančioje Kaune? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
homeopatiniai preparatai ir ypatingi tuo, kad juose yra minimalus veikliuju medziagu kiekiai, manau nepakenksite 4u.gif
siaip as daug ka is Heel kompanijos vaistu naudoju. Net persalimas baigiasi be rimtu vaistu, jei speju isgerti homeopatinius ligos pradzioje 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kas lankosi pas V.Misių, ar dažnai reikia pakartotinai pas jį lankytis, nes planuoju iš Dzūkijos pas jį važiuoti, tai kas dvi savaites nelabai išeitų važinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 07 19, 12:38)

Noriu paklausti, kas lankosi pas V.Misių, ar dažnai reikia pakartotinai pas jį lankytis, nes planuoju iš Dzūkijos pas jį važiuoti, tai kas dvi savaites nelabai išeitų važinėti  ax.gif

kad jis ne vietiniu naujai jau nuo pavasario nebepriima unsure.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
gal Kaune kokį homeopatą rekomenduotumėt?
Atsakyti
laba, Kaune rekomenduoju Simona Stankuna (echoton centras), o Vilniuje -gyd. Olega Bulanova, kuris gydo visa musu seimyna!
Atsakyti
Pats homeopatijos atsiradimas labiau panasus i raganavima.Vien kategoriskas teigimas ,kad skiedziant ir vartant turini reikia butinai suduoti i knyga su odiniu virseliu.
As kategoriska homeopatijos atzvilgiu.Tai tas pats kas pamerkti valerijono sakni i Nemuna ties Kaunu ir po kiek laiko pasisemti to vandens ties Silute ir vartoti.
Vien ka reiskia zodziai jei nepades tai bent nepakenks.
Bet pakenkia.Turiu pazistamus ,kurie pamise del homeopatijos ,tai ju vaikai su puline angina atsidure reanimacijoje.
Nera ten jokios veiklios medziagos , netgi molekuliu apart vandens.Kalba apie kazkokia liekamaja informacija.
Yra vienas austru kunigas ,kuris labai rimtai uzsiimejo homeopatija ir parase knygute ,kuo ji pavojinga krikscionims.
Beje ,apie kaina, septyni litai uz 10-15 ml vandens yra labai daug:)

Atsakyti
sakykit, ką žinot apie homeo vaistus ir nagų grybelį...kokie padėtų...esu 35sav nėščia, dar žindysiu, todėl negalėsiu gerti stiprios chemijos, o nenoriu kad liga pažengtų, kažką reik daryt...bent jau homeopatiškai smile.gif
sos unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot gyd. Kiguoliene?
Atsakyti
Sveiki,
noriu pradet gydytis homeopatiniais vaistais,taciau nezinau kuria klinika vilniuje geriausia pasirinkti. gal kas zinote i kuria klinika geriausia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Saganija @ 2009 02 24, 17:57)
Man padejo ir migrenos, ir sinusito atsikartyti gyd. Jurgita Pinikiene.
Padejo jinai ne tik man, bet ir mano vyrui. Del jo problemu ir kreipemes.

www.homeopath.lt

Kiek kainuoja konsultacija pas Pinikiene? Cia,kaip suprantu,nemencines plente?

Malychina Seliu g kabinete nebedirba,siandien skambinau. Radau nete jos darboviete Basanaviciaus g,gal kas buvot,irgi domintu kaina... blush2.gif

Ieskom gero homeopato,negi Vilniuj pigiau nei uz 200 lt niekur nekonsultuoja? doh.gif
As kalbu apie pirmine konsultacija,be abejo-uz nuodugnia,ir tikiuos,uz vaistu parinkima... Bet pigiau nebuna? doh.gif As tikejaus bent kad ne daugiau 100 lt moketi. Man dar eileje ir kitas vaikas,tai cia nezmoniski pinigai gaunas,o jei dar tyrimai kokie... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 13 rugsėjo 2010 - 18:47