Papasakosiu ir aš apie gyd.V.Misį. Negaliu JO nepagirti. Jis daro stebuklus, jei aišku mamytės turi kantrybės. Tik abipusiu bendradarbiavimu sulaukėmė tinkamo rezultato.
Mano sūnus nuo pat gimimo l.sirgo. Jau po gimdymo būdamas vos 10 dienų jis gulėjo ligoninėj, nes pasirodo man darytu cezario metu+auksta mano t-ra užkrėtė mano mažiaus kraują. Gydėmės 10d, po 10 d vel ligoninėj. Vėl tas pats. Po to rachitas ir šiaip visokios ligos.
Kai sukako 2,5metukų prasidėjo laringitas. Nėra nieko baisiau, kai vaikas nueina miegot sveikut sveikutėlis (rodos) , o paryčiais iki uždusimo kosti. Antibiotikai, ligoninės , inhaliacijos (daktarams kyšiai, nes kai pabandėm neduoti buvome tiesiog užmiršti ir nelankomi palatoj-tokia jau tvarka pas mus LT. ). Nusipirkom inhaliatoriu, bioptron lempą, viską kas geriausia savo mažiui, tačiau tai ne kažin kiek padėjo.
Tik vieną diena kai už 3 d turėjome visa šeima išskristi į TURKIJĄ (tai būtų buvusi pirma mūsų kelionė į šilt kraštus), mūsų mažius lygiai po mėn gryžimo iš ligoninės ir vėl atkrito. Tada man buvo VISKAS. Griebiausi bet ko kas buvo ne taip kaip iki siol. Uošvienė padavė gyd. Misiaus tel (jai davė kolegės). Aš nuvažiavau su stora vaiko med kortele į kurią beja gydyt net nepažiūrėjo (kas man vėliau sukėlė pasibaisėjima tokiu gyd.metodu), bet dabar aš suprantu kodėl, jis vaiką pažino pats po truputį ir iš to , kiek aš atsiminiau. Tada mano mažiui buvo 4,5m dabar -6m.
Tikrai tai nekainuoja tiek kiek galvojate. Aš paskaičiavau, kad kur kas mažiau nei ligoninėse ar iškvietus šeimos gyd.į namus.
Čia viskas legalu ir tu moki žinodamas, jog jis vertas tų pinigų.
Taip, tie žirniukai ir man trodė keistai, bet mes be jų niekur (keliones) nevažiuojame. Ir iki tol duoti vaistai anaiptol neprilygsta šitam gydymo metodui.
Tikrai daug daugiau mes patyrėme kartu su tuo gydytoju( 3d karštinė, gydytoju primygtinis norėjimas paguldyti vieną patį vaikiuką į tuberkuliozinį ir pan. ) Oi kiek mums teko išgyventi kartu su gyd.Misium, kuris tikrai vertas tikro GYDYTOJO VARDO.