Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

Sveikos smile.gif

norejau pasiteirauti gal kas issigydete migrena ar kitos kilmes galvos skausmus pas koki nors chomeopata Vilniuje?

Aciu
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau paklausti apie homeopate Z. Cesnaviciene, gal kas nesenu metu pas ja lanketes ir galetumete pasakyti savo atsiliepimus ir kainyte? 4u.gif Aciu. smile.gif
Atsakyti
O mane domina homeopatė A. Jasinskienė Kaune. Kokie atsiliepimai? Ačiū.
Atsakyti
Laba diena mergytes,

Reiktu ir man homeopato bet man tiktų ir rokiškyje arba Vilniuje. Gal kuri turite kontaktus? Dukrytos slogos ir kosuliai baigia nukamuot. Kas antrą savaitę antibijotiku kazkaip nebesinori farširuot sad.gif Bučiau dėkinga labai už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 01, 18:23)
Su NAUJAISIAIS mielos mamytės 4u.gif
Labai prašyčiau atsiliepti mamyčių, kurios lankosi su vaikučiais pas homeopatą Kaune ir nenusivylė.. Būsiu dėkinga smile.gif

QUOTE(smiliuke @ 2012 01 11, 13:35)
sveikos mamytes ir ne tik !
labai noreciau kad parekomenduotumet koki homeopata kaune.
musu jauneli kamuoja odeles problemos. Kazkiek mes jas sumazinam, bet jos ir nepranyksta visiskai. odos gydytoja taip pat nekazka padejo.
bandeme uzsiregistruoti pas gyd Misi klaipedoje, bet kadangi esame is gana toli, tai neregistravo, nes ir klaipedieciu nespeja apgydyti. smile.gif
taigi kaip buna su tais gerais gydytojais: tiek ispopulereja, kad net neimanoma prieiti.
bet gal kazka labai gero galima surasti ir kaune  4u.gif

Kaune rekomenduoju Vaidulutę Zakarauskienę. (priima namuose). Ji klasikinė homeopatė, o pagal specialybę - dermatologė. Lankomės pas ją jau 4 m, dar nenusivylėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 04, 10:55)
Kaune rekomenduoju  Vaidulutę Zakarauskienę. (priima namuose). Ji klasikinė homeopatė, o pagal specialybę - dermatologė. Lankomės pas ją jau 4 m, dar nenusivylėm  smile.gif

O kokios maždaug kainos pas ją ir gal galima kontaktus. Ačiū.
Atsakyti
Mane kankina galvos migreniniai skausmai. Esu iš Kauno. Gal galit parekomenduoti Kauno homeopatą, kuris padėjo pamiršti migreną..
Atsakyti
Sveiki,
buvau vakar pas Zakarauskienę su savo mergyte, na tai keistokas man tas vizitas buvo. Nesupratau kokiu tikslu ji po 3-4 kartus ta pati klausima uzdavineja. Ar cia speciali taktika, kad prisiminciau ko nepasakiau dar, ar ji tiesiog pamirsta ka pries 5 minutes kalbejom g.gif kitas dalykas labai keistas pasirode, kad kaip issireiske per daug nesigilina i negalavimu priezastis, o pagal simptomus vaistus skiria. Musu atveju reskiasi alergija, tai visgi man tradicinej medicinoj siuo atveju patinka man kad yra tiriama, kam zmogus yra alergiskas, kad galetu vengti alergizuojanciu produktu g.gif israse mums vaistuku, pagersim gal pades. bet vistik nelabai man suvokiamas toks gydymo metodas - gal pakomentuot galit kaip ta suprast tos kurioms panasu gydyma skyre? Gal cia as tiesiog nesuprantu kazko g.gif
Atsakyti
Aš kažkaip kaip tik galvojau, kad tradicinė medicina šalina tik simptomus, o homeopatija gilinasi į priežastis ir jas šalina. g.gif Mes kai buvom pas gydytoją (aišku, ne tą kurią minite), tai neuždavinėjo tų pačių klausimų, o net atitraukta skambučio grįždavo prei to, kur buvome sustoję kalbėt. smile.gif
Atsakyti
tai va ir as maniau kad taip turetu buti. Kitas neitin priimtinas man dalykas kad homeopatinius vaistus kuriuos pirkom gavom be aprasymo, vaistinej pasake kad info tik angliska internete g.gif na nesuprantu negi sunku jiems isversti ir prideti sudeti bei naudojimo paskirti, kaip kad visiems vaistams iprasta g.gif
Atsakyti
Na, ir mes neturime gautų žirniukų aprašymo ax.gif Bet mums gydytoja ant lapo surašė, kaip vartoti ir pan. O internete nėra informacijos apie jums skirtus vaistukus? smile.gif O kokio aprašymo Jūs norėtumėte? Ta prasme, nuo skiriama ir pan.?
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu pasidalinti gyd Bagdonaviciaus kontaktais? Buciau labai dekinga.
Atsakyti