O kokie vaistai galetu padeti jauduliui nuimti pries kazkoki svarbu ivyki, tarkim egzamina, darbo pristatyma ir pan.?
GELSEMIUM-nuo jaudulys artėjant įvykiams, spazmai, skausmai po streso.
Man vaistinėje buvo rekomendave ACOSEDUM lašiukus, kai reikėjo.
Gal kas daugiau pasakys ar išsamiau
Man vaistinėje buvo rekomendave ACOSEDUM lašiukus, kai reikėjo.
Gal kas daugiau pasakys ar išsamiau

QUOTE(Bagyyra @ 2011 07 30, 20:30)
Ar kas yra kreipiasi pas hemopata del skydliaukes ir skrandzio bedu? o gal jie neuzsiema tokias bedeles gyditi, gal kas zinot, jau pavargau nuo cheminiu vaistu..
TIKRAS, ne šarlatanas, homeopatas pagydys daugelį ligų arba bent jau padės pristabdyti. Ir sąžiningai pasakys, ar sutinka padėti vienokioje ar kitokioje bėdoje.
Aš tai džiaugiuosi homeopate, pas kurią lankomės. Neteko nusivilti nei gydymu, nei bendravimu. Ir gydymo rezultatai yra.
Apsilankiau ir aš pas Bulanova, gailiuosi,kad su drauge nepakalbėjau prieš apsilankymą, būčiau sutaupiusi 160lt.
Mano "skundas" svaigstanti galva, diagnozė: "Oi kaip čia pas jus įdomu, labai blogai funkcionuoja dubens kraujotaka, problemos su šlapimo pūsle...reikia daryti žarnyno valymą ir statyti dėles, gydymas ~1000 lt. Pasak gydytojo pas juos vienintelius visoje rytų Europoje brangiausiais ir geriausiais valymo aparatas ir t.t.t o tai man iš karto kvepia didelėmis investicijomis kurios norima, kad greičiau atsipirktų.
Iš esmės prie tokios savijautos kokioje gyvenu būčiau gal ir sugebėjusi sukrapštyti pinigus, bet vat pakalbėjau su drauge ir paaiškėjo, kad jai ir jos mamai tas pats gydytojas irgi diagnozavo užterštą žarnyną kurį būtinai reikia valyti, bet vat , kad žmogus jau 20 metų serga gana pažengusiu diabetu, ir gyvena su daugeliu jo pasekmių, nelabai pavyko "nustatyti" diabetą, pažeistą regėjimą,moteriškas problemas, 4 operacijas ir t.t.t. Jos draugei valė žarnyną-visą ciklą, kad pašalintų akmenis iš inkstų...kaip netikėta...viskas liko kaip buvę.
Sąžiningai pasakius ėjau be jokio išankstinio nusistatymo ir su viltimi, kad man jis padės, bet po apsilankymo liko tik kartėlis dėl išmestų pinigų ir savo naivaus kvailumo, bei jausmas, kad lankiausi pas nesąžiningą žmogų, o ne pas gydytoją.
Mano "skundas" svaigstanti galva, diagnozė: "Oi kaip čia pas jus įdomu, labai blogai funkcionuoja dubens kraujotaka, problemos su šlapimo pūsle...reikia daryti žarnyno valymą ir statyti dėles, gydymas ~1000 lt. Pasak gydytojo pas juos vienintelius visoje rytų Europoje brangiausiais ir geriausiais valymo aparatas ir t.t.t o tai man iš karto kvepia didelėmis investicijomis kurios norima, kad greičiau atsipirktų.
Iš esmės prie tokios savijautos kokioje gyvenu būčiau gal ir sugebėjusi sukrapštyti pinigus, bet vat pakalbėjau su drauge ir paaiškėjo, kad jai ir jos mamai tas pats gydytojas irgi diagnozavo užterštą žarnyną kurį būtinai reikia valyti, bet vat , kad žmogus jau 20 metų serga gana pažengusiu diabetu, ir gyvena su daugeliu jo pasekmių, nelabai pavyko "nustatyti" diabetą, pažeistą regėjimą,moteriškas problemas, 4 operacijas ir t.t.t. Jos draugei valė žarnyną-visą ciklą, kad pašalintų akmenis iš inkstų...kaip netikėta...viskas liko kaip buvę.
Sąžiningai pasakius ėjau be jokio išankstinio nusistatymo ir su viltimi, kad man jis padės, bet po apsilankymo liko tik kartėlis dėl išmestų pinigų ir savo naivaus kvailumo, bei jausmas, kad lankiausi pas nesąžiningą žmogų, o ne pas gydytoją.
Sveikutes esam is Siauliu ir ieskom hemeopato pas kuri galetumem apsilankyti , dukryte kurei puse metuku susirgo puliuojancia angina , ja kaip ir issigydem atrodo bet va kosulys prasidejo vos neiskart ir iki siol beveik menuo jau ir nejuokie sirupai nepadeda , agila kaskiap tokia mazute ir ta chemija serti ....
Gal kas susiduret ir gydetes pas ka laukiu patarimu aciu !!!

As lankausi pas Irena Balniene (Klaipedoje). Labai maloni ir konkreti gydytoja.
Liepos men. pasiskambinau ir rugpjucio 2 d. prieme mane

panevėžyje gyditoja Čyvienė, lankomės pas ją rožyno šeimos klinikoje dirba ir privačiai ir ne
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 26, 12:20)
As lankausi pas Irena Balniene (Klaipedoje). Labai maloni ir konkreti gydytoja.

sakykit o kur ji dirba? ir kaip jums ar pagelbėjo?
QUOTE(sandra_panda @ 2011 09 19, 12:17)
Sveikutes esam is Siauliu ir ieskom hemeopato pas kuri galetumem apsilankyti , dukryte kurei puse metuku susirgo puliuojancia angina , ja kaip ir issigydem atrodo bet va kosulys prasidejo vos neiskart ir iki siol beveik menuo jau ir nejuokie sirupai nepadeda , agila kaskiap tokia mazute ir ta chemija serti ....
Gal kas susiduret ir gydetes pas ka laukiu patarimu aciu !!!

Sveiki

pirmiausia, pries kazkoki svarbu ivyki, reiketu siek tiek sureguliuoti savo mityba - isimti is savo raciono gazuotus gerimus, ypac tonikus, kurie silpnina nervu sistema; alkoholi, ypac alu - neigiamas poveikis smegenu darbui; greita maista (hot dogus, hamburgerius ir pan.). Daugiau vaisiu, darzoviu, naturaliu sulciu, kosiu, zalumynu, zuvies, kart. sokolado ir gerti daaaug vandens 

QUOTE(Aleksa77 @ 2011 08 30, 19:00)
O kokie vaistai galetu padeti jauduliui nuimti pries kazkoki svarbu ivyki, tarkim egzamina, darbo pristatyma ir pan.?
Laba diena
Gal galit kasnors atsiusti i AZ klaipedos homeopato Misiaus kordinates,kaip susisiekti su juom?
aciu labai labai
skubiai reikia,o daug skaityt cia
Gal galit kasnors atsiusti i AZ klaipedos homeopato Misiaus kordinates,kaip susisiekti su juom?
aciu labai labai

QUOTE(vikma @ 2011 10 26, 14:48)
Laba diena
aciu labai labai
skubiai reikia,
aciu labai labai

radau,nustebau ,kad prisiskambinau,bet tipo ale gydytojas kita sav nedirba,tai ir isvis neregistravo