Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(me_gustas_tu @ 2011 05 03, 20:20)

idomu, koki psichologini pokalbi veterinaras veda su sunimi, kuriam paskiriamas homeopetinis gydymas ir suns bukle pagereja?
galiu pateikti daug pavyzdziu is savo gyvenimo patirties, kada man suveike homeopatija, esant ir umiam susirgimui, niekas ir niekada neitikins jos neigiamu poveikiu arba jos zala....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 04, 12:42)
idomu, koki psichologini pokalbi veterinaras veda su sunimi, kuriam paskiriamas homeopetinis gydymas ir suns bukle pagereja?
galiu pateikti daug pavyzdziu is savo gyvenimo patirties, kada man suveike homeopatija, esant ir umiam susirgimui, niekas ir niekada neitikins jos neigiamu poveikiu arba jos zala....

biggrin.gif
Atsakyti
Del gydytojo Olego Bulanovo is holistines medicinos centro holimed. Teko ir mums apsilankyti pas ji ir taip pat diagnozavo, kad uzsilaiko kraujas dubens srityje, vaika testavo per mane, o paprasius, kad mane istirtu geriau teko sumoketi du kartus uz ta pati, tai ir as nezinau tiketi cia tuo ar ne g.gif
Atsakyti
Na as pas ta Bulanova, daugiau ir nebeejau. Kazkaip per daug itartinai viskas pasirode, tokia pinigu plovimo masina. Ypac kai pasakai, kad turi sveikatos draudima, tai daugelyje kliniku akytese pradeda zybcioti godulys. ir tada kuo tik nesergi, ir tas blogai ir anas blogai. ilgainiui su tokiom diagnozem ir nusigydyt ne i ta puse galima smile.gif

Neatsimenu ar pries tai rasiau, bet kai jis tyrimus dare, tai mano plauciai anot jo, grazus ir sveikut sveikuteliai, nors rukau kaip kaminas ne vienus metus.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas nors naudojate kokius nors hemopatinius preparatsus nuo skrandzio? kad sustiprinti ir gyditi?
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2011 05 21, 12:16)
Sveiki,
Gal kas nors naudojate kokius nors hemopatinius preparatsus nuo skrandzio? kad sustiprinti ir gyditi?

nux-vomica ir berberis homacord, laseliai, vartojau po 10 lasu 3 k dienoje, menesi,
o del arbatu-tik Balvociutes vartoju....bet ne daugiau kaip dvi vienu metu ir mensi geriu, savaite pertrauka,
Atsakyti
Dekui maskatukas. o gal zinot nuo skydliaukes ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2011 05 21, 14:19)
Dekui maskatukas. o gal zinot nuo skydliaukes ka nors?

del skydliaukes, musu temoje viena issigyde Balvociutes arbatomis, bet kartu vartojo ir paskirtus vaistus,
ji asmeniskai vaziavo pas ja ir pagal tyrimus, savijauta, buvo padaryta asmenine jai arbata
o jei negali nuvykti-yra jos tinklapis, parasyk laiska, nusakyk viska-pades.
ir nepamirsk tikejimo, jis didziausias musu draugas sveikstant:)
Atsakyti
Universiteto vaistinė specializuojasi plačiau:

Universiteto vaistinė Vilniuje

Čia tikrai moka pakonsultuoti ir galima rasti ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 21, 11:49)
nux-vomica ir berberis homacord, laseliai, vartojau po 10 lasu 3 k dienoje, menesi,
o del arbatu-tik Balvociutes vartoju....bet ne daugiau kaip dvi vienu metu ir mensi geriu, savaite pertrauka,

Teko naudoti nux-vomica. Ka galiu pasakyti, efektas tikrai pasijuto. Zinoma, vartojau siek tiek daugiau nei menesi. Taciau visiskai issigydziau ir bedu siuo klausimu nebeturiu. Rekomenduoju tikrai naudoti nux-vomica.
Atsakyti
Gal kas zino Thuja kompleksa nuo karpu pries ar po valgio vartoti? Kiek per diena gerti zinau,o kada nepamenu,o is Lietuvos isvykau jau.
Atsiprasau,kad be lietuvisku raidziu rasau.
Atsakyti
Sveikos mamytes,man labai reikia jusu pagalbos. Turiu problema,labai slenka plaukai ir vaikstau spoguota kaip nezinau kas schmoll.gif . Daktarai galvoja,kad gali but skydliauke(grisiu lietuvon iskart isitirsiu) mamytes,ka manote apie homopatus,galvoju kreiptis ten,nes ko tik neusbandziau.. UZ ar PRIES,argumentuokime, kokius zinome homopatus kaune (nesarlatanus) g.gif ACIU.
Atsakyti