Ir as kai buvau Lietuvoje sushi gamindavau namie, nes restoranuose kaip ir brangoka, bet kadangi db viesiu Japonijoje tai daznai lankausi restoranuose kaiten zushi, va ten tai skonis ir nera lb brangu, tik 100 jenu uz 2 nigiri sushi. O kaiten zushi atrodo stai taip http://web-japan.org...kaitenzushi.jpg
sukasi tie sushiukai ratu, o tu gali pasiimti tai, ko tavo sirdis geidzia
na as ten atsivalgau sushi visam menesiui
QUOTE(kittychan @ 2009 04 18, 14:59)
Ir as kai buvau Lietuvoje sushi gamindavau namie, nes restoranuose kaip ir brangoka, bet kadangi db viesiu Japonijoje tai daznai lankausi restoranuose kaiten zushi, va ten tai skonis ir nera lb brangu, tik 100 jenu uz 2 nigiri sushi. O kaiten zushi atrodo stai taip http://web-japan.org...kaitenzushi.jpg
pavydziu tokios viesnages Lenkijoj irgi daugumoj japonisku restoranu padarytos valtele,s kur dedami sushiai ir sukasi ratu, imi kas tau patinka
Na mano irgi vienas mėgstamiausių užkandžių yra sushi.Pasidalinsiu receptuku vienu,na man jis vienas skaniausių Tai va,reikia pačių paprasčiausių produktų,tik žalios morkos,poro ir ... valgomosios juodgrūdėlės grūdelių,kuriuos prieš tai reikia truputį pakepinti ant keptuvės.Pirkti jų yra ten pat kur ir juodųjų sezamo sėklų.Tiesa,aš juos darau tokius plonus,per pusė perlaužiu nori lapą,ir tada suku.Pabandykit,tikrai saknu
pavydziu tokios viesnages wub.gif Lenkijoj irgi daugumoj japonisku restoranu padarytos valtele,s kur dedami sushiai ir sukasi ratu, imi kas tau patinka thumbup.gif
Vakar kaip tik buvom su vyru sushi valgyt man labiausiai patinka nigiri sushi su lasisa, siek tie majonezo ant jos ir griezineliais supjaustyti svogunai. Ziauriai skanu su ikrais ar krevetem Suvalgiau 10 leksciu po du sushi , o vyras 15
Na bet sakem neisim daugiau ten visa menesi
QUOTE(kittychan @ 2009 04 21, 02:08)
Vakar kaip tik buvom su vyru sushi valgyt man labiausiai patinka nigiri sushi su lasisa, siek tie majonezo ant jos ir griezineliais supjaustyti svogunai. Ziauriai skanu su ikrais ar krevetem Suvalgiau 10 leksciu po du sushi , o vyras 15
aaaaaaaa atsiusk sushi cia mums... numirsiu kaip noriu dabar as ju
apsiryciau negyvai ten
As jau antra savaite apie sushi svajoju, bet niekaip neprisiruosiu susipirkti ingredientu. Gal kas zint kur pigiau ryziu, imbiero ir tu dumbliu gauti?
as beveik visko turiu, bet tingiu pasigaminti vis nera laiko, o noriu labai
Aš užvakar dariau, apsirijau, šiandien vėl
QUOTE(himalaia @ 2009 04 21, 17:08)
Aš užvakar dariau, apsirijau, šiandien vėl
Apsirijimas- nuodėmė -aš,čia ,tarp kitko.
QUOTE(regna @ 2009 04 21, 10:26)
Apsirijimas- nuodėmė -aš,čia ,tarp kitko.
Aš ne katalikė. Irgi tarp kitko.
Be to, aš apsirijimu vadinu ir prisivalgymą. O ne ryjimą iki kol bloga pasidaro, kaip kiti per Kalėdas praktikuoja...
Beje jei kas turi senu nori lapu ir gaila ismest, juos galima atnaujinti siek tiek pasildzius mikrobangej Laikui begant nori lapai praranda spalva, skoni ir kvapa pasak japonu
QUOTE(kittychan @ 2009 04 22, 06:04)
Beje jei kas turi senu nori lapu ir gaila ismest, juos galima atnaujinti siek tiek pasildzius mikrobangej Laikui begant nori lapai praranda spalva, skoni ir kvapa pasak japonu
o kiek laiko jie galioja?
as turiu dar nemazai, reikia eit paziuret galiojimo laika, nors pries kokius 3 men. buvo pirkti.. o gal ir anksciau