Na, skirtingai, nei tam reportaže sako, man yra lengviausia "rolls" daryti. Greičiau viskas einasi, nei kad nigiri sushi darant, nereikia kiekvieno gabaliuko apčiupinėt, sukrauni viską, suvynioji ir voilà...
O jau pasakymas, kad išverstą roll galima pasidaryti namie tik specialius apmokymus praėjus juokingai skamba... O dar tas prierašas "Siūlytina tik gurmanams."
Čia tai topinė frazė iš straipsnio

"Na, jų skonis nebūtinai turi atitikti tai, iš ko suši gaminama Japonijoje, tačiau tokia realybė - sako, kad iš "amerikoniškų" bulvių cepelinų irgi neišeina padaryti." Nesąmonė visiška. Žuvies skonis suprantu, kad skiriasi (nesulyginsi, kur reikia lietuviams importuoti beveik visą, o kur Japonijoj viskas po ranka), nieko čia nepadarysi, bet viso kito... Apie amerikoniškas bulves išvis tyliu...