Aš juodąsias sezamo sėklas perku "Skonio studijoj" J.Basanavičiaus g. 18 Vilniuj.
Visuomet būna, o ir kainuoja berods 2.5o už pakelį
Sakiau, kad prieskonių praduotuvėse ieškot reikia
QUOTE(himalaia @ 2009 04 01, 21:57)
Sakiau, kad prieskonių praduotuvėse ieškot reikia
Paziurekit,vakar gaminau sushi antra KARTA gyvenime! Gavosi lyg...
Papildyta:
dar va...
Papildyta:
Californian style...
Papildyta:
skaniai prisivalgem paprasta pirmadienio vakara...
Papildyta:
dar va...
Papildyta:
Californian style...
Papildyta:
skaniai prisivalgem paprasta pirmadienio vakara...
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
Paziurekit,vakar gaminau sushi antra KARTA gyvenime! Gavosi lyg...
kokie grazuciai
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 12:42)
SUPER
Seiles nutyso iki stalo ir sedziu dabar visa apsiseilejus kaip skaniai atrodo:)
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
Paziurekit,vakar gaminau sushi antra KARTA gyvenime! Gavosi lyg...
kaip uzsimaniau sushiu, nu taip skaniai atrodo
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
Labai skaniai atrodo .
Na, skirtingai, nei tam reportaže sako, man yra lengviausia "rolls" daryti. Greičiau viskas einasi, nei kad nigiri sushi darant, nereikia kiekvieno gabaliuko apčiupinėt, sukrauni viską, suvynioji ir voilà...
O jau pasakymas, kad išverstą roll galima pasidaryti namie tik specialius apmokymus praėjus juokingai skamba... O dar tas prierašas "Siūlytina tik gurmanams."
Čia tai topinė frazė iš straipsnio "Na, jų skonis nebūtinai turi atitikti tai, iš ko suši gaminama Japonijoje, tačiau tokia realybė - sako, kad iš "amerikoniškų" bulvių cepelinų irgi neišeina padaryti." Nesąmonė visiška. Žuvies skonis suprantu, kad skiriasi (nesulyginsi, kur reikia lietuviams importuoti beveik visą, o kur Japonijoj viskas po ranka), nieko čia nepadarysi, bet viso kito... Apie amerikoniškas bulves išvis tyliu...
O jau pasakymas, kad išverstą roll galima pasidaryti namie tik specialius apmokymus praėjus juokingai skamba... O dar tas prierašas "Siūlytina tik gurmanams."
Čia tai topinė frazė iš straipsnio "Na, jų skonis nebūtinai turi atitikti tai, iš ko suši gaminama Japonijoje, tačiau tokia realybė - sako, kad iš "amerikoniškų" bulvių cepelinų irgi neišeina padaryti." Nesąmonė visiška. Žuvies skonis suprantu, kad skiriasi (nesulyginsi, kur reikia lietuviams importuoti beveik visą, o kur Japonijoj viskas po ranka), nieko čia nepadarysi, bet viso kito... Apie amerikoniškas bulves išvis tyliu...
neturiu daugiau nieko pridurti