Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Bijuna @ 2010 11 11, 02:37)
  Darbe, viena kokege yra pamisusi del sushi, tai galvoju gal jai toki daikciuka padovanoti  g.gif
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1

manau, kad demesio nevertas schmoll.gif 4u.gif be tokio daikto zymiai greiciau susuki nei su juo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Supratau unsure.gif Vakar pirma karta dariau sushi ir gavosi labai thumbup.gif Nereikia ir man jau to aparato mirksiukas.gif
Atsakyti
apvaziau RIMI deja neradau visko ka isskaiciau apie suchiuko gamyba, tad siandien pirkau jau paruosta, ryt uzklups sveciai tad norejau kazko neiprasto, gaila kad sventei negalejau pagaminti, beje Alytaus RIMI ten kur anksciau buvo viskas suhiui daba eko produkcija sudeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 11 12, 21:19)
apvaziau RIMI deja neradau visko ka isskaiciau apie suchiuko gamyba, tad siandien pirkau jau paruosta, ryt uzklups sveciai tad norejau kazko neiprasto, gaila kad sventei negalejau pagaminti, beje Alytaus RIMI ten kur anksciau buvo viskas suhiui daba eko produkcija sudeta doh.gif

Bet per nakti sushiukai apdzius, praras sviezuma ir savo tikraji skanuma unsure.gif
Jei jau prakalbot apie RIMI, tai pasakysiu, jog jie pradejo sukti savo sushiukus (anksciau pardavinedavo tik, berods, cili tinklo), teko siandien isbandyti su krevetemis, su lasisa, ir su tunu. Na visai neblogi smile.gif kai laiko nera namie suktis paciai, tai sie puiki iseitis thumbup.gif teko anksciau ragauti maximinius, tai anie feee budavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2010 11 12, 14:13)
Bet per nakti sushiukai apdzius, praras sviezuma ir savo tikraji skanuma  unsure.gif

na mums sushi skaniausi, tik ka pagaminti thumbup.gif drinks_cheers.gif kazkada per daug pasidarem ir neiveikem, tai tikrai kita diena jau buvo prarade "prekine" ishvaizda schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi labai mėgstu sushi ir jau senai buvo mintis pasigaminti jų namuose.Vakar pagaliau pribrendau šiam reikalui ir štai kas gavosi smile.gif
user posted image

o ką duoda tas ryžių actas?įpyliau jo,bet skonis ryžių beveik nepasikeitė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 01 gruodžio 2010 - 10:21
QUOTE(Element @ 2010 12 01, 10:18)
Aš irgi labai mėgstu sushi ir jau senai buvo mintis pasigaminti jų namuose.Vakar pagaliau pribrendau šiam reikalui ir štai kas gavosi smile.gif
user posted image

o ką duoda tas ryžių actas?įpyliau jo,bet skonis ryžių beveik nepasikeitė g.gif

nerodo nuotyraukos verysad.gif

man atrodo nuo acto, ryziai laiko forma
Atsakyti
user posted image

va dabar matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 01 gruodžio 2010 - 11:26
QUOTE(Element @ 2010 12 01, 11:25)
user posted image

va dabar matosi smile.gif

nugis labai gerai gavosi thumbup.gif pirma kart darei??? as pati niekad dar nedariau, bet labai noriu pameginti
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 12 01, 12:35)
nugis labai gerai gavosi  thumbup.gif  pirma kart darei??? as pati niekad dar nedariau, bet labai noriu pameginti

Dėkui už įvertinimą blush2.gif pirma karta ,taip ! nesunku visai,tik ryžių reikia mažiau dėti ant nori lapo,o aš daug pridėjau ,užteko tik keturiems lapams..ir įdaras ne per vydurį kažkaip,bet su laiku išmoksiu manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 01 gruodžio 2010 - 11:50
o idaras matau daug kur ne per viduri buna, kazin nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 12 01, 12:53)
o idaras matau daug kur ne per viduri buna, kazin nuo ko tai priklauso  g.gif

manau priklauso nuo to kurioj vietoj lapo padėsi jį ir kai suksi ar nepersistums iš vietos
Atsakyti