Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Lindra, kaip is restorano, nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Lindra , o kokius ikriukus naudojai ? bigsmile.gif
Atsakyti
Bet tai kokie gražūs tie išvirkštiniai sushiukai bigsmile.gif Man tai niekaip nepavyksta jų padaryt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 11 08, 21:29)
mano vakarykščiai  smile.gif

grazuoliai wub.gif
kur ikriukus ir kokius pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2010 11 09, 14:06)
Lindra, kaip is restorano, nuostabu  thumbup.gif

QUOTE(bugyte @ 2010 11 09, 14:25)
Bet tai kokie gražūs tie išvirkštiniai sushiukai  bigsmile.gif Man tai niekaip nepavyksta jų padaryt  schmoll.gif

ar bandėte? man nepasirodė sunkiau nei paprasti smile.gif
QUOTE(PUka @ 2010 11 09, 14:11)
Lindra , o kokius ikriukus naudojai ?  bigsmile.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2010 11 09, 14:35)
grazuoliai  wub.gif
kur ikriukus ir kokius pirkai?

ačiū ačiū už pagyras blush2.gif blush2.gif
ikriukai tai tiesiog Atlantinės silkės raudonieji ikrai smile.gif maximoj radau apie 7-8 Lt kainavo smile.gif (jei nepamiršiu, pažiūrėsiu tiksliau kaip vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 11 09, 16:26)
ar bandėte? man nepasirodė sunkiau nei paprasti smile.gif

Bandžiau, bet ne kokie gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 11 09, 15:26)
ikriukai tai tiesiog Atlantinės silkės raudonieji ikrai smile.gif maximoj radau apie 7-8 Lt kainavo smile.gif (jei nepamiršiu, pažiūrėsiu tiksliau kaip vadinasi)

va tokie Raudonieji Atlantinės silkės ikrai, maxėj 7,79 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 09 lapkričio 2010 - 17:48
QUOTE(katex @ 2010 11 05, 22:41)
Tikrai viska taip ir dariau - stikline ryziu ir 1 1/4 vandens, o ugnis buvo minimali..bet prilipo  smile.gif

na aš tai neverdu ant ugnies. Užvirinu, kokias 3 min max paverda, o tada suvynioju į patalus ir išbrinksta.

QUOTE(Lindra @ 2010 11 07, 13:23)
o kokius kitus bandėte? pagal išvaizdą "Skanėja. Sušių ryžiai" yra tokie patys kaip ir "Skanėja. Apvalieji ryžiai" pagal aprašymą Sušių yra glitūs, o apvalieji - labai lipnūs. kaži kame skirtumas?  g.gif gal kas mėginot?

kažkur skaičiau, kad ryžiai sušiam turi gautis kibūs, bet ne glitūs. Tai taip išeina, kad skanėjos ryžiai sušiam netinka rolleyes.gif Aš pati verdu su paprastais apvaliais ryžiais. Esmė manau ne kokios firmos ryžiai, o tame, kaip tuos ryžius paruoši. Čia jau yra menas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 10, 15:58)
kažkur skaičiau, kad ryžiai sušiam turi gautis kibūs, bet ne glitūs. Tai taip išeina, kad skanėjos ryžiai sušiam netinka rolleyes.gif  Aš pati verdu su paprastais apvaliais ryžiais. Esmė manau ne kokios firmos ryžiai, o tame, kaip tuos ryžius paruoši. Čia jau yra menas  biggrin.gif

manau, kad čia tėra žodžių žaismas - glitūs/kibūs/lipnūs/.... , dariau iš skanėjos ir tiko smile.gif ne skanėja tuos ryžius augina, tik pakuoja wink.gif
o ir meno daug nepasirodė biggrin.gif
kažkiek pagal instrukcijas, kažkiek pagal situaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 10 lapkričio 2010 - 16:21
Sveikos merginos. Susidomejau siuo patiekalu blush2.gif Kazkada labai ju nemegau, o su amziumi matyt pradesiu megti. Tai va, nezinau ar buvo kokia diskusija ar ne ( temos neseku) bet va radau toki daikta ir noriu pklausti ar kuri naudojate, gal zinote kur yra pirkti ir kaip jis vadinasi. Darbe, viena kokege yra pamisusi del sushi, tai galvoju gal jai toki daikciuka padovanoti g.gif
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 11 11, 11:37)
Sveikos merginos. Susidomejau  siuo patiekalu  blush2.gif Kazkada labai ju nemegau, o su amziumi matyt pradesiu megti. Tai va, nezinau ar buvo kokia diskusija ar ne ( temos neseku) bet va radau toki daikta ir noriu pklausti ar kuri naudojate, gal zinote kur yra pirkti ir kaip jis vadinasi.  Darbe, viena kokege yra pamisusi del sushi, tai galvoju gal jai toki daikciuka padovanoti  g.gif
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1

Gal ir įdomus daiktas vienam kartui pasižaisti, bet aš rankom greičiau susukčiau, nes nieko sudėtingo nėra smile.gif
Atsakyti
Ji galima nusipirkti is ebay http://cgi.ebay.com/...1#ht_712wt_1139

Bet cia gal kiek kitoks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogiuke: 11 lapkričio 2010 - 12:13