As esu keitusi susiu ingredientus ir tunu ir lasisa, ir morkom ir agurkais ir t.t. Kaip nedaryciau, po pamozojimo i padaza, sumaisius su imbierais ir wasabi - tai skonis vienodas bent kuriu. Tik lasisos rukytos nedarau, nes kaip rase bananamio, ji permusa skoni
O darau su lasisa+avokadas+agurkas
Aha, maciau ir as sita, tik ten taip greitai viska daro, nespeji net pamatyt
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 13:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio
ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio
Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 31, 08:43)
Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau
Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip Tiesiog prieš verdant nulupu, uodegėlę palieku dėl grožio, išimu pagrindinę veną su visu š, persmeigiu su mediniu pagaliuku (perlaužiu šašlykinius smeigtukus perpus) išilgai, kad verdant nesusiraitytų. Pavirus porą minučių atvėsinu ir įpjaunu pilvą, kad tokia išklotinė pasidarytų.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
QUOTE(himalaia @ 2010 10 31, 20:31)
Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip Tiesiog prieš verdant nulupu, uodegėlę palieku dėl grožio, išimu pagrindinę veną su visu š, persmeigiu su mediniu pagaliuku (perlaužiu šašlykinius smeigtukus perpus) išilgai, kad verdant nesusiraitytų. Pavirus porą minučių atvėsinu ir įpjaunu pilvą, kad tokia išklotinė pasidarytų.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
Virsim Dėkui
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 11:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio
ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio
Cia tai super ideja, reiks bandyt jei rasit imeskit nuoroda is youtube
Sauni tema Pati susius gaminu jau kokius metus laiko, o pirma kart paragavau pries kokius tris metus. Sia manija uzkreciau ir visus draugus kurie pries tai nebuvo susiu ragave
Papildyta:
kiek suprantu tai sita nuoroda http://www.youtube.c...h?v=0lh_UWF9ZP4
bent jau pati pagal ja kazkada pradejau daryt susius su kiausiniu
Papildyta:
QUOTE(ekona @ 2010 11 01, 15:29)
Cia tai super ideja, reiks bandyt jei rasit imeskit nuoroda is youtube
kiek suprantu tai sita nuoroda http://www.youtube.c...h?v=0lh_UWF9ZP4
bent jau pati pagal ja kazkada pradejau daryt susius su kiausiniu
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
As verdu ir maisau ir galvos sau nesuku netgi ryzius imu paprastus, o ne tuos spec susiams
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
iki lapu neberandu, trenksiuosi i maxsima
as verdu paprastam puode nei maisau nei ka ir niekas neprisvyla
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 10:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
as permaishau viena kart ir uzdengiu puoda daznai darom, tikrai niekad neprisvilo