Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

As esu keitusi susiu ingredientus ir tunu ir lasisa, ir morkom ir agurkais ir t.t. Kaip nedaryciau, po pamozojimo i padaza, sumaisius su imbierais ir wasabi - tai skonis vienodas bent kuriu. Tik lasisos rukytos nedarau, nes kaip rase bananamio, ji permusa skoni drinks_cheers.gif
O darau su lasisa+avokadas+agurkas biggrin.gif
Atsakyti
Aha, maciau ir as sita, tik ten taip greitai viska daro, nespeji net pamatyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 13:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
blush2.gif  ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio  ax.gif

Atsakyti
Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja g.gif Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 31, 08:43)
Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja  g.gif Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau biggrin.gif

Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip ax.gif Tiesiog prieš verdant nulupu, uodegėlę palieku dėl grožio, išimu pagrindinę veną su visu š, persmeigiu su mediniu pagaliuku (perlaužiu šašlykinius smeigtukus perpus) išilgai, kad verdant nesusiraitytų. Pavirus porą minučių atvėsinu ir įpjaunu pilvą, kad tokia išklotinė pasidarytų.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 31, 20:31)
Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip ax.gif Tiesiog prieš verdant nulupu, uodegėlę palieku dėl grožio, išimu pagrindinę veną su visu š, persmeigiu su mediniu pagaliuku (perlaužiu šašlykinius smeigtukus perpus) išilgai, kad verdant nesusiraitytų. Pavirus porą minučių atvėsinu ir įpjaunu pilvą, kad tokia išklotinė pasidarytų.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.

Virsim clap.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 11:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
blush2.gif  ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio  ax.gif



Cia tai super ideja, reiks bandyt thumbup.gif jei rasit imeskit nuoroda is youtube
Atsakyti
Sauni tema thumbup.gif Pati susius gaminu jau kokius metus laiko, o pirma kart paragavau pries kokius tris metus. Sia manija uzkreciau ir visus draugus kurie pries tai nebuvo susiu ragave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ekona @ 2010 11 01, 15:29)
Cia tai super ideja, reiks bandyt  thumbup.gif jei rasit imeskit nuoroda is youtube

kiek suprantu tai sita nuoroda smile.gif http://www.youtube.c...h?v=0lh_UWF9ZP4

bent jau pati pagal ja kazkada pradejau daryt susius su kiausiniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones biggrin.gif Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
Atsakyti
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  biggrin.gif Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?



As verdu ir maisau ir galvos sau nesuku biggrin.gif netgi ryzius imu paprastus, o ne tuos spec susiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  biggrin.gif Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?


iki lapu neberandu, trenksiuosi i maxsima doh.gif

as verdu paprastam puode nei maisau nei ka ir niekas neprisvyla
Atsakyti
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 10:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  biggrin.gif Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?

as permaishau viena kart ir uzdengiu puoda 4u.gif daznai darom, tikrai niekad neprisvilo schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif Bandysim nemaisyt ryziuku rolleyes.gif
Atsakyti