Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(bugyte @ 2010 09 26, 13:53)
drinks_cheers.gif pritariu  drinks_cheers.gif  nors is pradziu mane kiek erzino jo kvapas, bet paskui supratau, kad skirtumas su ar be akivaizdus. teko prie kvapo priprasti  biggrin.gif

tikiu, kad ryziu actas reikalingas tikiu, bet cukraus namie neturime ir neplanuoju tureti ax.gif , tai mastau medumi keisiu su druskyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 26 rugsėjo 2010 - 14:05
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 26, 15:03)
tikiu, kad ryziu actas reikalingas tikiu, bet cukraus namie neturime ir neplanuoju tureti  ax.gif , tai mastau medumi keisiu su druskyte  4u.gif

esu kazka bandzius su medum. visai nieko. galiu toki linka paieskot, kur buvau nusiziurejus nete. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(newmama @ 2010 09 26, 16:16)
esu kazka bandzius su medum. visai nieko. galiu toki linka paieskot, kur buvau nusiziurejus nete. cool.gif

na cia anglu kalba. kazka panasaus bandziau, bet prisipazinsiu - iki tobulybes tolo toli

http://www.bigoven.c...y-dipping-sauce

paziurekit..
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2010 09 14, 13:03)
Labai nebloga sushine atsidare putvinsgio g. ''OtiOti sushi''  4u.gif
P.S. Kaune cia  biggrin.gif

QUOTE(pempe @ 2010 09 16, 22:59)
viskas , kaip sushi express schmoll.gif , norejosi, kazko originalaus, toks vaizdas, kad nukopinta verysad.gif

Tai tikrai auksto lygio sushi restoranas issinesimui smile.gif Niekas nuo nieko nenukopijavo, tiesiog visa sushi express meniu sukure meistras, kuris pats dabar atidare savo sushi resotarana, ir netgi patobulino meniu, bus daug naujienu thumbup.gif Man labai patiko, dabar tik ten lankysiuosi smile.gif
Dar ir sushi restoranu patinka gan bei, tikrai kokybiski sushiukai smile.gif
Atsakyti
as vis galvoju cia receptu skyrelis? ar restoranu gidas? g.gif
Atsakyti
Manyčiau receptų skyrelis.
Neseniai dariau suši su rūkyta lašiša, labai skanu.
Net vaikas suši valgo.
Dabar teks dvigubą dozę daryti. doh.gif
Atsakyti
gal kas jau atradote kur galima būtų LT įsigyti skraidančių žuvyčių ikrų smile.gif

Man patys skaniausi Kalifornia suši, bet būtų dar skanesni jei turėčiau šių ikriukų smile.gif
Atsakyti
o jus pacios darote??? 4u.gif
Atsakyti
Zinoma, kad pacios daromes. O man su rukyta lasisa nepatinka, tik su sudyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 10 15, 15:58)
Zinoma, kad pacios daromes. O man su rukyta lasisa nepatinka, tik su sudyta ax.gif

Man irgi nepatiko su rūkyta lašiša, per stiprus skonis, permuša kitus ingridientus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 10 15, 14:37)
o jus pacios darote???  4u.gif

lotuliukas.gif jo klausimelis kulinarijos skyrelyje lotuliukas.gif

as atradau susius su kiausiniene wub.gif agurku ir avokadu wub.gif

youtobei besimokydama vyniuot radau sita idara negaliu atsivalgyt, kita karta vietoje paprasto agurko marinuota desiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 19 spalio 2010 - 10:57
Tai prašome ir kiaušinienės recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 10 19, 11:02)
Tai prašome ir kiaušinienės recepto smile.gif

pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais

blush2.gif ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio ax.gif
Atsakyti