Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(NordicWalkingStyle @ 2010 09 02, 12:34)
Ziurejau ziurejau i ta suhi ir nusprendziau tuo uzsiimti is pagrindu.Gal kam idomu pasiziuret kas gavosi? Ateikit i sushi vakareli rugsejo 8 d. 18 val.treciadieni Kaune, V.Kreves pr.28a kavineje "12-ka kedziu".Atidarau "SUSHIgreitai"  bara.Paragausit ir pamatysit, gal ka naujo apie sushi isgirsit.

Butinai sudalyvausim, nes baras kieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiuke @ 2010 09 02, 13:36)
Ar cia koks naujas baras ar kaip? Ar sushis issinesimui? Gal internetines svetaines reikia? smile.gif

Baras ne naujas, tik ispleciamas asortimentas.Vakarelis pavyko, uzsakymai irgi prasidejo.Sushi valgyti galima vietoj arba uzsisakyti issinesimui.Matau forume, kad vargstama beieskant produktu.Manau, kad galime pagelbeti.Ziurekite musu meniu ir kontaktus www.sushigreitai.lt Galite uzsisakyti musu naudojamus produktus issinesimui.
Atsakyti
QUOTE(NordicWalkingStyle @ 2010 09 09, 18:46)
Baras ne naujas, tik ispleciamas asortimentas.Vakarelis pavyko, uzsakymai irgi prasidejo.Sushi valgyti galima vietoj arba uzsisakyti issinesimui.Matau forume, kad vargstama beieskant produktu.Manau, kad galime pagelbeti.Ziurekite musu meniu ir kontaktus www.sushigreitai.lt  Galite uzsisakyti musu naudojamus produktus issinesimui.

O neplanuojat daryti tokiu ale vakareliu-pamokeliu - sushi gaminimo?
As jau siandien uzsisakiau, sese i svecius atvaziavusia vaisinau- jai buvo pirmas kartas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 08 27, 00:16)
Įmetu savo šiandieninių sušių nuotraukas:

Niam, niam, kaip viskas skaniai atrodo. Norėčiau ir aš pakliūti į Jūsų sušiu valgymo puotą lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai nebloga sushine atsidare putvinsgio g. ''OtiOti sushi'' 4u.gif
P.S. Kaune cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 14 rugsėjo 2010 - 13:05
QUOTE(voveriuxe @ 2010 09 14, 14:03)
Labai nebloga sushine atsidare putvinsgio g. ''OtiOti sushi''  4u.gif

O kokios ten kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 14, 14:52)
O kokios ten kainos?  g.gif

Prieinamos, panasiai kaip ir sushi express
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2010 09 15, 23:12)
Prieinamos, panasiai kaip ir sushi express

viskas , kaip sushi express schmoll.gif , norejosi, kazko originalaus, toks vaizdas, kad nukopinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 09 16, 23:59)
viskas , kaip sushi express schmoll.gif , norejosi, kazko originalaus, toks vaizdas, kad nukopinta verysad.gif

teisybe, ir as ten pabuvau, tai man irgi ten labai panasu i ta sushi express...... bet ner to blogo kas neiseitu i gera! uztat atradau ten kaiminysteje salia ju esanti nauja "Panda" kinu restorana! tikrai nustebau, kazkaip nesiskelbe jie, kad dar nauja restorana atidarys, nes siaip visad lankemes toj "Pandoj" kur Dauksos gatvej. Taigi siurprizas buvo tikrai neblogas. Siaip matosi, kad dabar ten aukstos kokybes restoraniukas, ir be galo skanu tikrai, porcijos labai dideles. rekomenduoju pabandykit.
Atsakyti
klausimelis gaminanciom, jei i ryzius nedesiu druskos ir cukraus ar gausis man jie tinkamai lipnus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 rugsėjo 2010 - 07:14
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 26, 09:55)
klausimelis gaminanciom, jei i ryzius nedesiu druskos ir cukraus ar gausis man jie tinkamai lipnus? g.gif

Manau kad taip, nes tai lipnumo nepriduoda, tik skonį suteikia. Mano kelios draugės daro be ryžių acto ir jame ištirpintos druskos ir cukraus, bet sako, kad joms viskas pavyksta puikiai. Bet man skonis nepalyginamai geresnis su ryžių actu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 26, 10:06)
Bet man skonis nepalyginamai geresnis su ryžių actu smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif nors is pradziu mane kiek erzino jo kvapas, bet paskui supratau, kad skirtumas su ar be akivaizdus. teko prie kvapo priprasti biggrin.gif
Atsakyti