
Gal isivaizduojate kur nusipirkti skraidancios zuvies ikriuku?

QUOTE(flyone @ 2010 07 12, 16:47)
As kiek kazkada uzdavinejau sita klausima- atsakymo negavau

Tik Nerytes ( aciu jai



Sveikos sušių specės
Turiu sushi nori lapų, kurių dydis maždaug 20*21cm. Tai ar juos laužti pusiau, paskui nesigaus per maži sušiai? Sraigiškų milžinų nenoriu, bet kad maži ir nebūtų 
Beje, kiek ryžių verdat ir kokiam skaičiui žmonių? Gal visų gadint neverta, nesuvalgysim paskui


Beje, kiek ryžių verdat ir kokiam skaičiui žmonių? Gal visų gadint neverta, nesuvalgysim paskui

Aš per pusę laužiu tada, kai noriu padaryti sushi maki. Kai darau didesnį- laužiu per maždaug 2/3 pločio (visada geriau turėti per didelį lakštą, nei per mažą).
Žmogui reiktų skaičiuoti apie 0.5 puodelio nevirtų ryžių. Aš kadangi kai darau sushi, darau apsirijimus, tai skaičiuoju po 0.75 puodelio žmogui.
Žmogui reiktų skaičiuoti apie 0.5 puodelio nevirtų ryžių. Aš kadangi kai darau sushi, darau apsirijimus, tai skaičiuoju po 0.75 puodelio žmogui.
QUOTE(himalaia @ 2010 08 14, 21:52)
Aš per pusę laužiu tada, kai noriu padaryti sushi maki. Kai darau didesnį- laužiu per maždaug 2/3 pločio (visada geriau turėti per didelį lakštą, nei per mažą).
Žmogui reiktų skaičiuoti apie 0.5 puodelio nevirtų ryžių. Aš kadangi kai darau sushi, darau apsirijimus, tai skaičiuoju po 0.75 puodelio žmogui.
Žmogui reiktų skaičiuoti apie 0.5 puodelio nevirtų ryžių. Aš kadangi kai darau sushi, darau apsirijimus, tai skaičiuoju po 0.75 puodelio žmogui.
Ačiū už informaciją

Žiūrėdama filmuką pastebėjau, kad dėdamas ryžius vyrukas mirkė rankas kažkokiam šviesiam geltonam skystyje


Be to, nori lapai įdėti į tokią pakuotę, kuri daugiau sandariai neužsidarys, tad kur jūs juos paskui laikote, jei visų nesunaudojate?
Gali būti, kad tas geltonas skystis- ryžių actas, kad dezinfekuotų bakterijas. Aš mirkau paprastam, šaltam vandeny, tiesiog kad ryžiai neliptų prie rankų.
Jei pakuotė sandariai nebeužsidaro, įdėkit į užsispaudžiantį maišelį

iškart po naudojimo, kitaip sugers drėgmę iš oro ir susiraitys.
Jei pakuotė sandariai nebeužsidaro, įdėkit į užsispaudžiantį maišelį

iškart po naudojimo, kitaip sugers drėgmę iš oro ir susiraitys.
Didelis dėkui himalaia už patarimus, sushiai gavosi puikiai, šita tema tikrai naudinga buvo
Tik pirkdama sojos padažą Kikkoman (kaip Sushi Express būna patiekiamas) tikėjausi, kad jo ir skonis toks bus, o pasirodo jį ten gerai praskiedžia

Tik pirkdama sojos padažą Kikkoman (kaip Sushi Express būna patiekiamas) tikėjausi, kad jo ir skonis toks bus, o pasirodo jį ten gerai praskiedžia


Įmetu savo šiandieninių sušių nuotraukas:


Paskutinę sušių "dešrą" bepjaustant pagaliau atradau peilį tinkamai pjaunantį
O dar rugsėjo 1-osios proga tikriausiai susirengsim sušių vakarėlį, tai gal išlysiu iš tų lašišos-agurko-philadelphia'os sūrio rėmų


Paskutinę sušių "dešrą" bepjaustant pagaliau atradau peilį tinkamai pjaunantį

O dar rugsėjo 1-osios proga tikriausiai susirengsim sušių vakarėlį, tai gal išlysiu iš tų lašišos-agurko-philadelphia'os sūrio rėmų

QUOTE(Marija5 @ 2010 08 27, 09:29)
Labai gražučiai
Aš jau senokai bedariau, bet laaaabai noriu. Vis laiko nėra.
Filmų atsisiunčiau, žiūrėsiu suši gaminimo procesą.
Nors dažniausiai nieko naujo neparado.
Reikia ir man peilio. Nes pjaustymas tai didžiausia tragedija man.

Aš jau senokai bedariau, bet laaaabai noriu. Vis laiko nėra.
Filmų atsisiunčiau, žiūrėsiu suši gaminimo procesą.

Reikia ir man peilio. Nes pjaustymas tai didžiausia tragedija man.
Aš aštrų peilį prieš kieviną pjūvį suvilgau šaltu vandeniu, tai puikiai pjaustosi, nelimpa

Fantane, liuks, žadini apetitą

QUOTE(Marija5 @ 2010 08 27, 12:36)
Ir aš su vandenuku, bet pas manę peilis bukas 
Pirksiu naują rinkinuką, jau išrinkau.
Ziurejau ziurejau i ta suhi ir nusprendziau tuo uzsiimti is pagrindu.Gal kam idomu pasiziuret kas gavosi? Ateikit i sushi vakareli rugsejo 8 d. 18 val.treciadieni Kaune, V.Kreves pr.28a kavineje "12-ka kedziu".Atidarau "SUSHIgreitai" bara.Paragausit ir pamatysit, gal ka naujo apie sushi isgirsit.

Pirksiu naują rinkinuką, jau išrinkau.
