Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

tas aparaciukas sushio susukimui, idedi lapa, nuleidi tokia rankenele ir susuka viena sushiuka
o maciau kaune "savo" centre, parduotuveje kur lyginimo lentas, indus, sepecius lemenh....pardavineja, man atrodo ten visos vokiskos prekes
Atsakyti
himalaios ornamentiniai sushiukai- pasaka!! Ypač gera idėja, ir pats puslapis, iš kurio ši idėja taip pat labai naudingas. Ryt darysiu smile.gif
Atsakyti
Vakar pietums su sese nusprendem suraityti sushius. Taip patiko, kad ir siandien pasidarem biggrin.gif
Vistik skaniu sushiu paslaptis yra philadelphia suris. Anksciau gamindavau be jo, tai sushiukai budavo tik skanus, o dabar gaminu su suriu, tai sushiukai gaunasi labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Norėjau pasiklausti ar skonis nepasikeis jei aš sushiu pridarysiu iš vakaro? Man reikia gimtadieniui, bet ta dieną kai svečiai rinksis aš laiko neturėsiu jų vyniooti, gal nieko jei iš vakaro prigaminsiu ir šaldytuve per naktį laikysiu?
Atsakyti
tikrai nieko schmoll.gif ,as siaip daraus ta pacia diena,bet jei lieka,tai ant rytojaus suvalgom,kaip niekur nieko ax.gif
Atsakyti
Man kitą dieną net skaniau buna biggrin.gif
Susuku į plievelę ir į šaldytuvą.
Atsakyti
Man tai kitos dienos ne tokie skanūs būna smile.gif
Atsakyti
Radau juoduju sezamu seklu. CIA
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes šiandien vakarienei bandysim gaminti smile.gif

čia Gan bei restorane esantys sušiai, galima nusižiūrėt receptų thumbup.gif

http://www.ganbeicity.lt/menu/
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 07 09, 05:42)
Man tai kitos dienos ne tokie skanūs būna smile.gif

Man irgi kitą dieną schmoll.gif Ypač, jei su šviežia žuvim daryta. Aišku, valgyt suvalgom, bet skonis tikrai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 07 09, 09:44)
Laba smile.gif Norėjau pasiklausti ar skonis nepasikeis jei aš sushiu pridarysiu iš vakaro? Man reikia gimtadieniui, bet ta dieną kai svečiai rinksis aš laiko neturėsiu jų vyniooti, gal nieko jei iš vakaro prigaminsiu ir šaldytuve per naktį laikysiu?

cia matyt kaip kam g.gif bet skonis tai tikrai kitoks bus....bent jau man labai skiriasi...
man asmeniskai kito ryto sushiai visai be skonio...o jei ir darysi su zalia zuvimi, tai taip sakant galima ir nukenteti...gink d... to nelinkiu 4u.gif bet zmoniu skrandziai skirtingai aplamai i visus situs valgius reaguoja....

kaip bebutu linkiu skanios sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 07 09, 12:29)
Radau juoduju sezamu seklu. CIA

delonoje sezamu seklos pigesnes 4u.gif
http://delona.lt/305...eklos-100g.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 10 liepos 2010 - 20:23