bandziau as sivakar daryt susi.. pavakarieniavom tai labai skaniai, bet kad va dar man mokytis ir mokytis kaip juos graziai susukt.. gal dar koja pakiso tai kad nesulaukiau kol ryziai visai atves? vyriskis uzsiprase gimtadienio baliukui, tai turiu menesi ismokt, kad negeda ant stalo padet butu
prieš savaitę pirmąkart su draugais darėm suši. nuo to karto savarankiškai gaminau jau tris kartus, t.y. kas antrą dieną vakar vyrui kai pasiūliau vakarienei vėl suši, tai jis jau sakė, kad gal nereikia.. o aš tai kvailėju, jei tik išalkstu, tai ir svaigstu jau apie sushi, kitokio maisto nebesinori.. tik labai nedidelis pasirinkimas ingridientų. kol kas bandžiau tik lašišą, avokadą, agurką ir juodą sezamą. nosipirkau cream cheese ir lyg ir buvo šaldikly krabų lazdelių tai reiks dar pabandyt
kažkas minėjo, kad dedat sojos daigus. Tai noriu pasitikslint, ar konservuotus, ar tuos kur maišeliuose būna švieži, skirti į stir fry dėt?
kažkas minėjo, kad dedat sojos daigus. Tai noriu pasitikslint, ar konservuotus, ar tuos kur maišeliuose būna švieži, skirti į stir fry dėt?
Ir aš niekaip negaliu atsivalgyti.
Tik nežinau su kuo bedaryti.
Bandysiu dabar tuos išverstus daryti, kaip jie vadinasi? Ar ne Kalifornietiški rolai?
Dariau:
krabų lazdelės
krabų lazdelės+agurkas+paprika
krabų lazdelės+agurkas
krabų lazdelės+paprika
Ne labai pasirinkimas
Daugiau nesugalvoju su kuo daryti, gal krevėčių nupirkti.
Tik nežinau su kuo bedaryti.
Bandysiu dabar tuos išverstus daryti, kaip jie vadinasi? Ar ne Kalifornietiški rolai?
Dariau:
krabų lazdelės
krabų lazdelės+agurkas+paprika
krabų lazdelės+agurkas
krabų lazdelės+paprika
Ne labai pasirinkimas
Daugiau nesugalvoju su kuo daryti, gal krevėčių nupirkti.
Vakar ir aš ryžausi suši pasigaminti. Ryžių kibumas gavosi O visa kita tai daugiau lietuviškai gavosi, bet šiaip patiko viskas. Įdarą drariau lašiša+agurkas+kadangi neturėjau filadelfijos sūrio, taidėjau lietuvišką varškės kremą, krabų lazdelė+agurkas arba avokadas+vėl varškės kremas. MB užsimanė, kad dar dėčiau jalapeno pipirų, tai vieną susukau ir tokį Valgėm vakar vakarienei, liko ir šiandienai
Sveikos, susi Meistres
Ar galetumet isduoti slaptas Lietuvos vietas, kur galima butu nusipirkti skraidanciu zuvu (Masago) ikrus, japoniska majoneza...
Internetas nepadeda
Ar galetumet isduoti slaptas Lietuvos vietas, kur galima butu nusipirkti skraidanciu zuvu (Masago) ikrus, japoniska majoneza...
Internetas nepadeda
QUOTE(Marija5 @ 2010 03 23, 13:41)
O lašišą naudojate sūdyta ar rūkyta?
O nori lapą pjaunate per pusę ar darote didesnius? Tiesiog idomu ar ne sunkiau susukti mažesnius
O nori lapą pjaunate per pusę ar darote didesnius? Tiesiog idomu ar ne sunkiau susukti mažesnius
Aš naudojau sūdytą lašišą
O lapus pjoviau, bet ne per pusę, o viena dalis buvo 2/3, liko 1/3, bet likučius panaudojau, nes liko iš kito lapo irgi 1/3. Tai iš dviejų pirktų nori lapų gavosi 3 suktinukai