gal kartais merginos kur nors pigiau nei maximoj( ar iki) perkat nori lapus?
Laba diena, gal kas galetumete pasakyti kur rast pirkti japoniško majonezo?
QUOTE(himalaia @ 2010 01 12, 18:32)
Na, va, kaip smagu, kad sushi populiarėja
Aš darau taip- smulkiais gabaliukais pjaustytas šviežias tunas+japoniškas majonezas (jo kartais ir nededu)+ sriracha padažas arba čili pasta. Kartais dar svogūnų laiškų pridedu arba wasabi papildomam aštrumui.
Geriausia būtų šviežia. Pabandykit su lašiša ir Philadelphia cream cheese, turėtų patikt.
Japonišką Kaip daryti japonišką omletą. Galima gaminti ir su paprasta keptuve bei be dashi pagrindo, tik su cukrumi, soja ir vandeniu.
Aš darau taip- smulkiais gabaliukais pjaustytas šviežias tunas+japoniškas majonezas (jo kartais ir nededu)+ sriracha padažas arba čili pasta. Kartais dar svogūnų laiškų pridedu arba wasabi papildomam aštrumui.
Geriausia būtų šviežia. Pabandykit su lašiša ir Philadelphia cream cheese, turėtų patikt.
Japonišką Kaip daryti japonišką omletą. Galima gaminti ir su paprasta keptuve bei be dashi pagrindo, tik su cukrumi, soja ir vandeniu.
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 17, 21:10)
Kad kiek esu žiūrėjusi kainos visur tos pačios apie 11-12 Lt, bet esu pirkus Maximoj 50 lapų iš karto vienam pakelyje, tuomet mokejau 36Lt, tai išeina pigiau negu pirkti atskirus pakelius
buvau savaitgali sushi express kaune, ir valgem su viduj idetu tempura kremu (toks traskus) gal zinot kas tai??? ar imanoma paciam pasigaminti
QUOTE(Raganėlė @ 2010 01 26, 09:36)
buvau savaitgali sushi express kaune, ir valgem su viduj idetu tempura kremu (toks traskus) gal zinot kas tai??? ar imanoma paciam pasigaminti
Neragavau, tačiau spėju, kad tai paprasta kepta tempuros tešla ir Philadelphia cream cheese. Tempurą pasigaminti nesunku, o kremą reikia tik nusipirkti Esmė gaminant tempurą- naudoti labai šaltus produktus, net ir miltus geriau atšaldyti.
Ingredients:
* 1 egg
* 1 cup ice water
* 1 cup all purpose flour
Preparation:
Beat an egg in a bowl. Add ice water in the bowl. Be sure to use very cold water. Add sifted flour in the bowl and mix lightly. Be careful not to overmix the batter. To check the temperature of frying oil, drop a little batter into the oil. If the batter comes up right away instead of sinking to the bottom of the pan, it's about 360 F degree. If the batter goes halfway to the bottom and comes up, it's about 340F degree. This is said to be the right temperature to fry tempura.
aciu, reiks bandyt
o lt yra Philadelphia cream cheese?
o lt yra Philadelphia cream cheese?
QUOTE(Raganėlė @ 2010 01 26, 11:54)
Esu maximose mačius. Berods ir pigesnis atitikmuo yra.
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 17, 20:10)
Nuo šiandien IKI parduotuvėse Nori lapai kainuos tik 7 Lt.
QUOTE(mam @ 2010 01 27, 09:43)
Nuo šiandien IKI parduotuvėse Nori lapai kainuos tik 7 Lt.
cia uz koki kieki?
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 27, 21:19)
cia uz koki kieki?
Berods 10 lapelių, tiksliai nepamenu. Iš to pakelio gaminau sušius 3 kartus.
Šiandien bukletuką gavau, kad nuolaida jiems, tai lėksiu ryt, nes jau pageidavimas namie sušiukų
vat nusipirkau IKI 2 pokus nori lapu po 10vnt po 7lt
pasidalinsiu ir as savo bandymais susius tiesiog dievinu.. sikart darem kartu su vyru, naudojom lasisa, Philadelphia suri ir konservuota savose sultyse tuna. buvo skaunu
http://public.fotki....0002.html#media
http://public.fotki....0002.html#media