QUOTE(himalaia @ 2009 03 27, 19:12)
JAV gan populiarus sushi su marinuota skumbre (mackerel), tai skonis panašus į silkės, bet subtilesnis, tekstūra truputį skiriasi. Man skanu. Iš pradžių spjaudžiausi, kas čia per silkė ant ryžių, bet paskui pripratau ir super.
Pratęsiu sąrašą, kokius produktus dar galima sushiui naudot:
Lašišos ikrai
Iš kraštų apkepintas šviežias tunas
Jūrų šukutės
Tešloje keptos krevetės (tempura)
Aštuonkojis
Kalmarai
Omletas
Jūrų ešerys
Geltonuodegė
Sezamo sėklos
Teriyaki padažas
Otas
Svogūnų laiškai
Majonezas
ir ...
Pratęsiu sąrašą, kokius produktus dar galima sushiui naudot:
Lašišos ikrai
Iš kraštų apkepintas šviežias tunas
Jūrų šukutės
Tešloje keptos krevetės (tempura)
Aštuonkojis
Kalmarai
Omletas
Jūrų ešerys
Geltonuodegė
Sezamo sėklos
Teriyaki padažas
Otas
Svogūnų laiškai
Majonezas
ir ...
Mergytes pasakykit kaip jie daro ta astru padaza viduje, kazkur skaiciau kazkoki specifini lyg prieskoni ar ka turi...
Sakyciau su turimom priemonem tai hellmans majonezas ir cili pipiriukai ar tabasco...nes nereliai patinka patys paprasciausi sushiukai kur yra viduje lasisa su astriu padaziuku...
Beje dar labai megstu su philadelphia suriu...dieviskai skanu...as cia is gan bei meniu