QUOTE(himalaia @ 2009 10 28, 17:09)
Puiku, kad pabandėt pasidaryt. Aš kai išbandžiau pati, tai dabar sustot nebegaliu
Jei įdaras ne vidury- blogai apskaičiavot ryžių plotą ir įdaro santykį arba tiesiog ne toj vietoj įdarą dėjot. Aš įdarą visad dedu arčiau priekio, ne per patį vidurį, maždaug per 2/3 ryžių ploto.
Arba jei sushis visai mažas, tai prie pat krašto galima įdarą dėt.
O jei jūs neplanavot, bet gavosi tokis "sraigės kiautas"
Tai reiktų mažinti nori plotą.
Kitas mano žingsnis sushiu gaminime bus visokie dekoratyvūs. Kai turėsiu nusiteikimą ir daaaaug laiko, reiks pabandyt ant bajerio.
Dar noriu gero sushi peilio ir specialių indų maistui ir sakei
Papildyta:
O dėl imbiero, tai man sushi be imbiero tas pats, kaip sushis be sojos ir wasabi- neįmanoma Skonis toks saldžiarūgštis, tekstūra traški, mažą gabaliuką suvalgius aitros nesijaučia, tik atgaivina burną. Net apsiseilėjau berašydama...
Jei įdaras ne vidury- blogai apskaičiavot ryžių plotą ir įdaro santykį arba tiesiog ne toj vietoj įdarą dėjot. Aš įdarą visad dedu arčiau priekio, ne per patį vidurį, maždaug per 2/3 ryžių ploto.
Arba jei sushis visai mažas, tai prie pat krašto galima įdarą dėt.
O jei jūs neplanavot, bet gavosi tokis "sraigės kiautas"
Tai reiktų mažinti nori plotą.
Kitas mano žingsnis sushiu gaminime bus visokie dekoratyvūs. Kai turėsiu nusiteikimą ir daaaaug laiko, reiks pabandyt ant bajerio.
Dar noriu gero sushi peilio ir specialių indų maistui ir sakei
Papildyta:
O dėl imbiero, tai man sushi be imbiero tas pats, kaip sushis be sojos ir wasabi- neįmanoma Skonis toks saldžiarūgštis, tekstūra traški, mažą gabaliuką suvalgius aitros nesijaučia, tik atgaivina burną. Net apsiseilėjau berašydama...
nu koks grozis...
kiek daug naudingos info... aciu