Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(bezelea @ 2009 07 01, 18:14)
Dariau su krabu lazdelem ir sezamu smile.gif
Ikru niekur nerandu. Bandziau padaryt su lasisu ikrais svelniai sudytais - baisiai neskanu  verysad.gif
user posted image

user posted image

Bet restorane kai valgai su lasisos ikrais - tai jie patus visai kitoko skonio, turbut parsiveza kokius nepagadintus.

auc kaip skaniai atrodo smile.gif o ten agurkas ? Ir kas ten toksai baltas ?
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2009 07 02, 11:11)

Sakyciau tenai philadephia suris...labai skaniai atrodo o su tuo suriu labai megstu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 07 02, 04:20)
Bezelea, labai skaniai atrodo  4u.gif

ax.gif aciu

QUOTE(Gretukas* @ 2009 07 02, 12:11)

Aciu. Agurkelis ir suris, krabo lazd. Vici (kitos man neskanios) - galima philadelphija, galima su feta, kad nebutu kietas, bet ir neistizes.
Galima ir be surio agurkelis su krablazde ir su majonezu - plonai papurkstu, kad netrykstu. Arba vietoj agurkelio - avokadas. Bet avokada reikia gerai prinokusi - kad butu salsvas - tada fantastiskai skanu buna mirksiukas.gif Dar ant surio ir majonezo barstau juodu sezamu smile.gif
Na bet dabar galvoju koki cia pasidaryt kitoki, nes mano vaikas sako - man jau sitas nusibodo, noriu su unguriu blink.gif
Galvoju paieskot gal austriu svieziu.
Kaip ten sako - turi but neprasiverusios, tvirtai susispaudziusios.
Atsakyti
mmm..kaip skaniai!!! happy.gif
Atsakyti
oj negaliu dabar skaityt sitos temos nes mirstu kaip noriu sushi is proto baigiu issikraustyt sededama darbe.. Po darbelio varysim kur prisiryt ju su vyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bezelea @ 2009 07 03, 03:52)
Galvoju paieskot gal austriu svieziu.
Kaip ten sako - turi but neprasiverusios, tvirtai susispaudziusios.

O kokį sushi jūs su austrėm darysit? Dar neteko tokio bandyti... g.gif
Atsakyti
Kaip uzsimaniau sushi rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šį savaitgalį darysiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 07 03, 18:56)
Aš šį savaitgalį darysiu  yahoo.gif

prasyciausi i svecius, bet kad labai toli gyveni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 07 03, 19:15)
O kokį sushi jūs su austrėm darysit? Dar neteko tokio bandyti...  g.gif

Tiesa pasakius dar nedariau, bet esu valgius su shukutem, bet ju niekur nemaciau, tai galvoju - gal tiks g.gif austres...

Daryt manau noreciau su shukutem (ar austrem), sezamu, avokadu, truputi majonezo ir nepamirsti wasabi. Prie sito dar tiktu ir lasisa, bet su lasisa nerizikuociau del sviezumo.

Arba dar galima pasidaryti su krevetemis tempuroje, avokadu, majonezu ir juodu sezamu
Atsakyti
Bet kad šukutės (scallops, kaip suprantu) visiškai skiriasi nuo austrių tiek skoniu, tiek tekstūra... Nors jei smulkinant bei su majonezu ir wasabi maišant, tai turbūt bet ką naudot galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 07 04, 18:57)
Bet kad šukutės (scallops, kaip suprantu) visiškai skiriasi nuo austrių tiek skoniu, tiek tekstūra... Nors jei smulkinant bei su majonezu ir wasabi maišant, tai turbūt bet ką naudot galima smile.gif

Taip - sukutes skiriasi - ir ka daryt? Pas mus Lietuva ir lietus lyja ir tu gerybiu cia nebuna - shukutes maciau tik viena karta pries kokius 3 metus doh.gif - o austres kam smulkint - suguldei kaip krevetes smile.gif (nors austres turbut prasta ideja). O majoneza ir patys japonai naudoja mirksiukas.gif - pati valgiau japono meistro sushi. Gaila kad jis isvaziavo - dabar tenka paciai eksperimentuoti. Tik pas mus viena blogybe - mes neturim sviezienos, arba nezinai kokia gausi. Tai va ir darai su visokiom krabu lazdelem - nors tai sakykim saugiausias suhis Lietuvoj.
Ir tarp kitko - sushis nebutinai pagal recepta (ar ten kopijuojant kazkoki meniu) - kiekvienas meistras turi savo pomegius, savo skoni ir fantazija, kuria siulo kitiems - taip pat kaip ir visame pasaulyje - kiekvienas meistras - menininkas ir kuria savo receptus. Taisykles gal yra kokios - bet jei sugebi suderinti - tai jau tavo laimejimas.
Atsakyti